מזל"ט
Y YaEloNeT New member 11/10/04 #35 יש לי פאקינג חיים...|דיכאון| אח שלי בבית חולים ולא יודעים מה יש לו... חשד לאפנדציט...בינתיים הוא מאושפז... לאבא שלי יש דלקת ברגל... אמא שלי חלשה... האח הגדול שלי גם חולה במשו... ולי בנוסף לאסטמה ולאלרגיה, יש כאב בטן נוראי... ותודה לכל מי שהגיב להודעה היותר עליונה שלי
יש לי פאקינג חיים...|דיכאון| אח שלי בבית חולים ולא יודעים מה יש לו... חשד לאפנדציט...בינתיים הוא מאושפז... לאבא שלי יש דלקת ברגל... אמא שלי חלשה... האח הגדול שלי גם חולה במשו... ולי בנוסף לאסטמה ולאלרגיה, יש כאב בטן נוראי... ותודה לכל מי שהגיב להודעה היותר עליונה שלי
L LuNa MaJnUnA New member 11/10/04 #36 אוי../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif../images/Emo94.gif אל תדאגי בקשר לאפנדציט, אני מכירה מלא ילדים שהוציאו להם אותה ולא קורה עם זה כלום. תרגישו טוב!
אוי../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif../images/Emo94.gif אל תדאגי בקשר לאפנדציט, אני מכירה מלא ילדים שהוציאו להם אותה ולא קורה עם זה כלום. תרגישו טוב!
Y YaEloNeT New member 12/10/04 #39 עוד עדכון דכאוני../images/Emo26.gif לאח שלי ולי יש את אותו הדבר, אבל אותו מאשפזים, ואותי שביליתי שם כל הלילה לא הרופאים אמרו שיכול להיות שאני לא מרגישה טוב בגלל כל הכדורים שאני לוקחת אבל לפחות זה לא אפנדציט
עוד עדכון דכאוני../images/Emo26.gif לאח שלי ולי יש את אותו הדבר, אבל אותו מאשפזים, ואותי שביליתי שם כל הלילה לא הרופאים אמרו שיכול להיות שאני לא מרגישה טוב בגלל כל הכדורים שאני לוקחת אבל לפחות זה לא אפנדציט