פגשתייייי אתתתתתת קיאןןןןןןןןןןןןןן

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אנשיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חלומותתתתתתתתת כןןןןןןןןן מתגשמיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם פגשתיייייייייייייייייייייי אתתתתתתתתתתתתתת קיאןןןןןןןןן שלייייייייייייייייייייייייי אתמולללללללללללללל ז"אאאאאא שלשוםםם כאילו ב10.8 אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ודיברנו מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא והצטלמתי איתו מלאאאאאאאאאאאאאאאאאא וחתימותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא קיאןןןןןןןןןןןןןן איזה מדהים הואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הוא יותר ממדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אין מיליםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם BTWWWWWW חזרתי מאירלנדדד חחחחחחחחחח והסיפור המלא אם מישו רוצה מחרררר כי אני מתהההההההההההה לא ישנתי בטיסההה וכל יום השבוע קמנו מוקדםםםםםםםםםםםם הטיול הכי שווה אבררררררררררררררררררר קיאןןןןןןןןן אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא וגם הייתי בתערוכת ווסטלייףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף כאילו אשכרה עשו להם תערוכההההההההההה אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ויש לי 2 שקיות ותיק וכמה דברים במזוודה רק ווסטלייףףףףףףףףףף אאאאאאא חרשתיייייי שםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם וקיאןןןןןןןןןןןןן אאאאאאאאאאאא איזה מאמי הואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא קיאןןןןןןןןןןןןןן איגןןןןןןןןןן מווסטלייףףףףףףףףף הואאאא הבןןןןן אדםםםםםםםם הכיייייייייייייי נשמהההההההההההה בעולםםםםםםםםםםםםם רישמיתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא התגעגעתי אנשיםםםםםםםםם מה חדששששששש????? אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא קיאןןןןןןןןןןןןןןן

הפורום מת אנשיםםםםם קומוווווווווווו

מסיבמבההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה בואוווווווו מסיבמבההההההה ענקיתתתתתתתת לכבודדדדדדדד זההההההה שהגשמתיייייייי חלוםםםםםםםםםםםםםםםם ופגשתיייייייייייייי אתתתתתתתתתתתתתת קיאןןןןןןןןןןןןןןןן הבןןןןןןןן אדםםםםםםםםםםם הכיייייייי מאמייייייייייי שיששששששששש אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אני בשוקקקקקק מי לא יודע מי זה

קיאן מווסטלייף הבן אדם הכי משולם אבר??? אאאאאאאאאאאאאאאאאאא קבלו אנשיםםםםםםםםםםםםם תיראו תיפה שלייייייייייייייייי יש לי גם תמונות מזה יפות איתוווו אבל צילמנו תכל בדיגיטלי של דוד שלי ואין לנו כאן תקאבל *איך כותבים???* שמעביר למחשב קיאן הכי מימיןןןןן איזה מתוקים הםםםםםםםםםם איזה נשמה קיאןןןןןןן אאאאאאאאאאאאאאאאאא מושלם שליי תיראו אותוווווווווווווווווו

קיאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן?????

מווסט??? איך??? גאדדדדדדדדדדדדדדדדד הוא באמת הפליץ לכיוון שלך?? קבלי ח"ח ואני מחכה לסיפור המלא *שבטח הולך להיות על כמה הודעות..

יותר מהר ממה שחשבתתתתתת

זה שיא הארוך חחח אבל זה מעניין נשבעת לך שזה מעניין ושווה... באחריותתתתתת אז אמממ.. חזרתייייייייייייייייייייייייייייי התגעגעתי אנשיםםםםםםםםםםםםםםםםם היה הטיול הכי מדהים שהיה לי אבררררררררררררררררררררר זה מזה ארוך הכלללללל ויש פול סיפורים קשורים לווסט וכאלה אבל בראסמי הכי שווה זה היום של סלייגווווווווווווו אמאלה אתם לא מביניםםםםםם סלייגו זה אשכרה באמצע שומקום רחוק מהכל ונדנדתי להורים שלי שילכו לשם כי הם כזה: אם נספיק אם נגיע וכאלה דברים.. הם על היום ה2 הפסיקו לקרוא לי מור והתחילו לקרוא לי סלייגו חחחחחחחחחחחחחחחחח טוב אממממ... אז קניתי תספר האחרון שיצא על ווסט כשהם עוד היו IOYOU בדאבלין ביום אמממ.. חמישי נראה לי על הבוקר ואתם לא מביניםםםםםם יש שם מפה של סלייגו עם פוווווולללללל מקומות קשורים לווסט מסומניםםםםםםםםםם שווה ביותררררררררררררררררררררר והספר שיא המעניין לא יודעת עד כמה הכל שם באמת נכון אבל מעניין חבל"ז הגעתי לעמ' 220 מתוך 280 או משו כזה גאדדדדדדדדדדד כמה פרטים יש עליהם שםםםםםםםםם קיצר גענו לסלייגוווו חנינו תאוטוווווו אבא ניווט עם המפה בספר *חחחחחחחח יש תמונות של אבא עם ספר של ווסט ככה ברחוב חחחחח אני ואמא שלי היינו כזה מי היה מאמין שנראה את אבא שלי עם ספר של ווסטלייף באמצע רחוב ועוד מסתכל בו והכל חחחח* היה שם אברקדברה ועוד איזה פאב שקשור לווסט איכשהו.. כשאני יקרא תספר עוד פעם/ ייזכר מה היה כתוב על זה שם זה יהיה טוב... וואטאבר קיצר הצטלמתי שםםםם ואז היה הרקורד רוםםםםםםםם *ראינו גם אותו וגם את MORGAN מהאוטו והם די קרובים גאדדד איזה צרחה דפקתיייייי* אני אפילו לא יודעת מה קניתי שם מרוב שקניתי הרבההה חחחחח פוווווללללללל סינגליםםםם קלסר לוח שנה גלוייה פאנל מושלם לפלא *מתעצלת לבדוק מה יש עוד בשקית חחח* הוצתי שם 60 יורו קיצר הלמטה של הרקורד רום זה רק סינגלים ודיסקים ולמעלה זה כל המוצרים.. אחרי שבחרתי את כל הסינגלים שאין לי עליתי למעלההההה והיה שם מוכר מזה מאמיייייייי גם נראה טובבבבב *האירים של סלייגו הכי יפיםםם... רישמי ביותררר* הוא ראה תהיסטריה שלי סביב כל מה שהולך שם והוא התחיל לספר שיש תערוכה של ווסטלייף בסלייגו!!!! אתם קולטים תערוכה!!!!!!! עשו עליהם תערוכההה!! הייתי שם זה אחר כך ואז הוא גם אמר שהוא ראה אתמול בערב את מארק בפאבבבבבבבבבבבבבב אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ואז ההורים שלי כזה הם גרים בסביבה? איפה הם גרים?? והוא היה מזה נשמה הוציא מפה וסימן לנו והסביר לנו איך להגיעעעעעעעעע לבתיםםםםםםםם אאאאאאאאאאאא

PART 2 חחחח זה לא נכנס בהודעה אחת

אחר כך הלכנו לMORGAN של ג'יל.. היא לא הייתה והיה מזה יקר לא יכלתי לקנות כלום *קניתי 12 צמידים בMORGAN שלהם בגאלווי יצא להיות שם בטעות יום לפני.. 2 יורו חחח אחרי הנחה במקור זה 6.. צמידים חמודים כאלה.. בראסמי יש כאלה בכל שוק אבל חפיף זה MORGANNNNN ועוד של ג'ילללל* אחרי MORGAN הלכנו לתערוכההההההההההההההההההההה היה שם פול פוסטרים ושערים של עיתונים והכללללל והיה גם שלט כזה בצהוב מרקר בעברית: ווסטלייף ופייב בישראל וטלפון לכרטיסים להופעה או משו כזה *צילמתייי* והיה פוסטר כזה תמונה מאפטאון והיה כתוב למטה אירוע השנה ווסטלייף בארץ או משו כזה וסמל של אורנג'.. והיה גם שער של מעריב לנועררררר.. הכתבה ההיא ששואלים אותם מי הכי מסריח מהתקופה של WOOO ככה קיצר בתערוכה הם מכרו פוסטר קטן כזה שכתוב על התערוכה ותאריכים ומקום ותמונה ישנה כזאת... קניתי אותוווווו.. ואז ההיא שעבדה שם התחילה לדבר איתנו והכל וסיפרה על מי שאסף את כל הדברים, זה תערוכה של אספן הוא אוסף עליהם מהיום הראשון ויש לו למעלה מ12,000 מוצרים אאאאאא שווהההההההההההההההההה וגם היה ספר כזה והיא ביקשה שנחתום בו מה דעתנו על התערוכה ושזה כנראה יגיע לווסט אז אפשר גם להשאיר להם משו.. כתבתי שהיה מדהים ושיבואו לארץץץץ ואז היא הראתה כמה תמונות *הכל מצולם BTW חצי תערוכה צילמתייי חח* שאמא של קיאן נתנה להם מתנההההההההההההההההה יש שם כמה ציורים של קיאן שאיזה צייר צייר שהיא נתנה והיה גם תמונה ענקית כזאת שקיאן קיבל שהם מכרו מיליון עותקים ממשו וזה סתם שכב להם מאחורי הספה אז היא נתנההה והיא גם אמרה ש.. קיאןןןןןןןןןן היהההההההה שםםםםםם אתמולללללל בלילהההההההההההה אתם קולטים איזה סרט???? כולם מספרים לנו מה ווסט עשו אתמול בלילההההה אשכרה הרגשנו שאנחנו חיים בסרטטטטטטטטטט דיברנו עם ההיא מהתערוכה קצת והיא הייתה מזה מותק סיפרנו לה שבאנו מישראל והכל ושגם שנה שעברה נסענו עד לונדון לראות אותם ואמרנו לה שאם הם באים עוד פעם שתמסור ד"ש *אמרנו את זה גם להוא ברקורד רום BTW* אה והיא גם אמרה שיש מצב שנראה את קיאן באיזה סנדוויץ' באר כמה דקות משםםםם אחר כך אכלנו סתם במקדונלדס.. האמת לא אכלתי הייתי יותר מדי בהתרגשות ובאטרף חחח... שמרתי תצעצוע שאחותי קיבלה חחחח יש לי צעצוע מהמקדונלדס בסלייגו ייאייייי חחחחחח ואז הלכנו לhaswkwell איפה שהם הופיעו עם גריז בהתחלה בהתחלה והכל ואז לfactory הם עשו שם חזרות וכאלה לפני איזה 7 8 שנים ככה גם הסתובבו שם הרבה בתקופה של גריז...האמת הfactory נראה מזה חור בדרום תל אביב חחחחח ואז נסענו לבית של שיין וג'יללללללל יש להם שיפוצים בכביש אז הם לא יכולים להיכנס מהכניסה הראשית חחחחחחחחח וראינו אותו מזה מרחוק בהתחלה והוא ענקקקקקקקק פשוט ענקקקקקקקק והוא פי 10000 יותר יפה מבתמונותתתתתתתתתתתת והתקרבנו וזה איןם זה ענקקקקקקקקקק איזה מאמי הואא הכל נבנה במיוחד לג'יל כפרה עליה בובהההההההההההההההההה וזה מוקף בקיר חומה כזה חחחחחח ויש באמצע קטע שאין בו קיר אז זה חסום בכמה קרשים או משו והיה איזה חור כזה קטן ראינו אוטו בחנייה. ואז רצינו לצלם חיפשנו זווית טובה מצאנ בטעות תכניסה הסודית או משו לחנייה חחחחחח לא נכנסנו זה בטח מזה היה מציק להם+ שיין חזר הבייתה *גם קיאן ומארק* אחרי מלא זמן בלונדון רק אתמול והיה מוקדם יחסית אז בחיים לא הייתי מתקרבתתתתת.. גם לא היו יותר מדי סימני חיים או משו בבית anyway ואז הלכנו לבית של קיאןןןן של ההורים שלו יותר נכוןןןןןן... ולשכנים שלהם יש BMW אז היינו בטוחים שזה הבית של קיאן חחחח גם הצטלמתי וגם צילמתי תבית הלא נכון חחחחח ואז עבר ילד כזה שאלנו אותו אם קיאן גר פה והוא סיפר שההורים כן אבל הוא בדיוק בתהליכי מעבר ואולי הוא עבר כבר ואמר לנו איזה מהבתים זה של ההורים של קיאן *ואז גילינו שטעינו חחחחחח* והוא גם סיפר שהוא היה שם אתמול בלילהההההההההההההההההההה חחחחח איזה סרט זההה עוד פעם אתמול בלילהההה חחחחחחחח קיצר הלכנו לחוף עם הסנדויץ' באר והיה שם מועדון גלישה כזה.. וכבר הבנו שבסלייגו שם כולם מכירים את כולם ובמועדוני גלישה בדרך כלל גם ככה כולם מכירים את כולם אז אמרנו נשאל על קיאן כי הוא גולש והכל קיצר אמרתי לאמא שלי לדר כי לא יכולתי לתפקד בכלל אחרי הבתים ואחרי שקלטנו שהם מסתובבים בסלייגו ואמא שלי באה למוכרת או האחראית שם וואטאבר שהייתה שיא הנשמה: יש לי שאלה קצת טיפשית, שמענו שקיאן איגן מווסטלייף גולש כאן והיא כזה: אההההה קיאןןןןן אנחנו מכירים את קיאןן הוא חבר שלנוווו אבא שלי מכיר אותו מאז שהוא כזה קטןןןןןן אתם אוהבים את ווסטלייף הא?? ואנחנו כזה כן ובאנו מישראל ומעניין אותנו עם הוא פה היום והיא כזה: אממממ.. הוא היה כאן אתמול בבוקר לקח תגלשן שלוווו *בקטע הזה אני מתה לגמרי* ההיא יוצאת החוצה או למחסן או משו כזה ועושה: הוא צריך לחזור לכאן הוא השאיר כאן דברים שלו אתם קולטים???? אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא וחיכינו בחוץ וגגם אמא אמרה לה שתגיד שמור מישראל עברה כאן חחחחח קיצר אנחנו מחכים מחכים מחכים היינו שם איזה שעה לפחותתת מזל שהיה יום מזה יפהההה יםם שמש חוף מזה אוירה כיפיתתת וגם אבא שלי היה מצחיק כזה אז עבר הזמן בסבבה עד שחיכינווו פתאום אני קולטת 3 בחורים נכנסים לחנותתתתתת ואני כזה: קיאןןןןןןןןןןןן זה הוא??? זה לא הואאא????? אני אשכרה לא ידעתי מה לחשוב התקרבתייי והחנות קטנה כזאת וה2 חברים שלו יוצאים והוא כזה נשאר שם לד בחנות הם הלכו לאוטו או משו וחיכיתי שהוא יצא עדיין לא מאמינה שזה אשכרה הואאאאאאאא והוא יצא ובחנות מבחוץ היה תכיסוי של הגלשן שלו והוא כזה מתעסק איתו ואני מתההההההה קפאתייייייי במקוםםםםםם בלחץ סימנתי לאמא שלי שתבוא כי היא ישבה רחוק כזהההה ואני כזה באה אליו מדברת איתו עמדתי מאחוריו כזה הוא התעסק עם הכיסוי והכל ואני רועדת לגמריייייי ואני באה אליו כזה: kian?? והוא כזה: yeah ואני כזה מתהההההההה אין לי מושג בכלל מה להגידדדדדדדדדדד אז אמרתי כזה: heyyyy והוא כזה: heyyy ואני מתהההההההה אמאלה הפוסטמות מהרישמי עם הסיפורים שלהם מזה פחדתי שהוא יהיה לא נחמד או משו ואני כזה בראש מריצה עליהם קללות +חושבת מה להגיד בו זמניתץץץ

PART 3 חחחחח

ביקשו ממני בפורום ווסט תסיפור המלא חחחח ואני לא הולכת לערוך את זה מי שרוצה שיקרא חח ואז כזה : can i have a photo with u? והוא כזה: sure.... u have a camera???? חחחחחחחחחחחחחחחח לא הייתי מבקשת תמונה עם לא הייתה עליי מצלמה חחחחחח אבל בראסמי באמת הייתי שם לבד בלי כלום עליי לאמא אבא ואחותי לקח זמן להגיע ואז אני כזה: yeah its over there *מצביעה על ההורים שלי ואחותי שרצים לכיוון חחח* והוא כזה מחבק אותי לתמונה ומזה נצמדתי אליווווו חחחחח הייתי חייבתתתתתתתת ואז באה דבורה סביב אחותי שצילמה והיא כזה: אאאאאאאאאא והיסטריתתתתתת והוא נקרע מצחוקקקקקקקקקקקק חחחחח שאל אותה כזה r u ok? והיא בלחץ מגמגמת לו yeah חחחחחח והצטלמנו כמה פעמיםםםם.. חחחחח אחותי ייבשה אותנו עד שהיא לקחה תמונה ואז אמא אמרה לה לקחת עודדדד אמממ.. והוא שאל אם אני אוהבת לגלוש, ואני כזה emmm... I never tried it actually או משו כזה והוא חייך והכל ואז אמא שלי כזה: we came from Israel 2 c ya וקיאן כזה: oh Isreal חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מאמיייייייי אמר Isreal במקום Israel חחחחחחח כמו שהם אמרו בהופעה בארץ חחחח ואז סתם דיברנו על ישראל ואמא שלי שאלה אותו אם יש מצב להופעה בארץ ואז שמענו ממנו את הנאום המפורסם של זה לא תלוי בנו אם יהיה מי שיארגן וירצו אותם ויצרו קשר עם ההפקה ויהיה להם זמן אז בכיףףף אאאאאאא איזה מאמיייייייייייייייייייייייייי ואז דיברנו קצת על סלייגווווו הוא שאל אם אנחנו אוהבים תמקום ואנחנו כזה כןןןן בטח מאודדדד ושזה מדהיםםם ואנחנו פה בזכותךך תודהההה והוא כזה מחייךךך וכזה ahhh thats nothing איזה מאמיייייי ואז בא ילד קטן וביקש חתימההההה והוא חתם לו והכל ואז אני כהז גמני רוצההההההה ושלחנו את אחותי להביא משו מהאוטו שהוא יחתום עליו.. היא הביאה את if i let u go שקניתי בבוקר ברקורד רום. ובזמן הזה סתם דיברנו על מזג אוירררר ושאלתי אותו על האלבום והוא אמר שהם התחילו להקליט שבוע שעבר וזה ייצא בנובמבר והוא מקווה שיהיה אלבום טוב.. חחח אבא שלי הופתע כשהוא אמר אלבום הוא בטח ציפה שנדבר על סינגל חח והוא כזה an album?? וקיאן לא מבין מה ההלםםם: והוא כזה yeah an album it'll be out in novemeber ואז עלתה הדבורה מתחילת הסיפור שהפחידה את אחותי על אמא שלי והוא כזה: dont move והעיף את זה ממנההההה ראיתם איזה מאמייייייייייייי קיאן הציל את אמא שלי מדבורההה אאאאאאאאא וזה בא ישר אליי ואני דופקת צרחההה והוא כזה its ok its ok חחחחחחח ואז אחותי באה עם IILYG נותנת את זה לאבא שלי במקום לי או לקיאן חח וואטאבררר ואבא שלי פותח את זה מוציא תדיסק ועושה לו תחתום כאן יענו על הדיסק עצמו וקיאן מסביר לו כזה שרק עם מרקר *יענו לורד ככה אומרים את זה שם או משו* אפשר לחתום על זה ואז אמא שלי שהלכה להביא עט מהחנות גלישה יוצאת עם העט ביד והוא כזה: ohh its a pen חחחח איזה מאמי הואאאאא גאדדדדדדד ושתבינו הוא כל הזמן לא הפסיק לחייךךךךךךךךךךך איזה בובההההההה איזה חיוך מדהיםםםםםםםםםםםםםם והיה לו ריח כזה של יםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםם והוא היה שחור מהגלישה כזה חחח הפנים שלו היו עליהם כמה דברים שחורים כאלה מהגלשן חח מזכיר קשקוש של עט איזה בובייייייי אחותי אומרת נראה כמו אינדיאני חחחחח הוא נראה מדהיםםםםם והיו לו גם זיפים כאלה בלונדינים קטניםםם.. יפה לווווווווווו גאדדדדדדדד הוא נראה טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם קיצר הוא לקח ממני תסינגל *שהגיע אליי מאבא שלי אני אפילו לא זוכרת איך חחחחח* והוא כזה הוציא תעטיפה והוא כזהI'll sign right here ויש לו חבילת קלפים ביד ומפתחות לאוטו והכיסוי של הגלשן זרק תכל על הריצפה והוא כזה whats ur name?? ואני כזה מור והוא כזה איך את כותבת את זה ואני כזה מאייתת לו והוא חתם כזה To Mor Lovely to meet you! ואז יש מילה שאני לא מבינה ואחרי זה נראה לי כתוב love אני לא סגורה ואז החתימה שלווווווו איזה נשמההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ואז אני כזה תודה רבה רבה רבה הגשמת לי חלום והוא מחייך כזה ואומר שאין בעיה ואיןןןן הוא מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ואז הוא הלך נכנס לאוטו של חבר שלו או משו.. אוטו מזה מכוער אדום כזה נראה כמו משאית של הדואר חחחחחח חפיף קיאן מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם והוא היה שיא הנחמד ושיא המדהים והכלללללללללללללל והעיניים שלו איזה כחולות הם גאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד והצלקת לא בולטת כמו בתמונות לקח לי זמן למצוא חחחחחחחחחח איזה מאמי הואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הוא הכי מדהים שישששששששששששש היה היום הכי שווה בחיים שלייייייייייייייי קיאן איי לאב יההההההההההההההההההה

לקח לי מלא זמן לקרוא... את כותבת

מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ואלוהים הוא נשמע ממש חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד ושימי תמונה שלו בנפרד.. ווואוווווווווווווווווו את בטח לא תירגעי חודשים... טוב שלא התחלת איתו וזהו.. *אני בטוחה שניסית הא?*

יותר מחמודדדדד מושלםםםםםםםםםםםםםםםם

בחיים שלך לא ראית כזה דבר באחריותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת איןןןןןן הואאאאאא שיאאאאאאאאאאאא המדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולהירגעעעעעעעעע????????? את באמתתתתתתת מצפההההה ממניייייי להירגעעעעעעע אחריייייי שהגשמתיייייייייייי חללללווווווםםםםם ופגששששתייייייי אאאאתתתתתת קיאןןןןן?????? איןןןןןןן מצצצצצצצצבבבבבבב

מארק הכי הורס.. הוא כזה שווה...

וקראתי הכל סלייגו.. ולא אמרת כלום על הפגישה המיוחלת..

בהמשך בהמשך... חחחחחח

יאפפפפפפפ מארקי מושלםםםםםםםםם כפרה עליוווווווווווו גם אותו אני רוצה לפגוששששששששששש... מדהיםםםםםםםםםםםםםםם

ובPART 2 בחלק שההיא מספרת

שהוא לקח תגלשן תחליפו תאתמול בהיום יענו הוא היה שם אותו בוקר לא בוקר לפני... יצא לגלוש מוקדם בבוקר כפרה עליוווווו

ולהפליץ לכיוון שלי?? סליחה???

הוא מזההההההה לאאאאא מה שחושבים שהואאאאאא אין עליו פוזההההההה הוא מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםם וצנועע ומדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםם

חשבתי שהוא סנוב..

ואמממ מארק מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

הואאאא הכללל חוץץץ מסנובבבבב אאאאאא

ומארקייייי יפפפההההה ששששששלללליייייייי מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הםםםםםםםםם מושלמיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ברמותתתתתתתתתתתתתת אאאאאאאאאאאאאאאא אנשיםםםםםםםםםםםם אניייייייייייייי אשכרהההההההההההההההההההה פגשתייייייייי אתתתתתתת קייייייייאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאןןןןןןןןןןןןןןןןןן

למעלה