../images/Emo32.gif

טוב די יבש כאן למדי..אז שכל אחד יירשום משהו מעניין שקרה לו... סתם סתם תרשמו מה שבא לכם.. בוקר טובבבבבבבב

אנייייייי

בעע אני מחכה כבר לטיסה, למרות שזה רק הולנד אני הולך לסיקס פלאגס ולאפטלינג שהראשון מבייניהם הוא פארק שווה לאללה, אולי אתם לא יודעים אבל השריטה האמיתית שלי זה רכבות הריםםםםםםםםם אמממ חוצמזה, יום ראשון אני כנראה עובד פעם אחרונה ויום שני אני אורזזז וזהוווווווווווו אה ועדכון חם חם- השכנים שלנו רבים שובבבבבבבבבבב נראה לי הם גם מרביצים לכלב כי הוא לא מפסיק לנבוחחחחחחחחחחחחחחחחח זהווו עכשיו כנסו לאתר הפולני יש תמונות של ג'ני מלפני כמה ימיםםםםםםםםםםם

itay is back

New member
ווואיה תהנה../images/Emo24.gif

אני נהנתי רצחחח בהולנד, וגם השריטה שלי זה רכבות הרים, אני מת על דברים כאלא, באפטלינג יש לך כזאת רכבת הרים בחושך לגמרי, זה כזה פנאן, ויש שם גם עם שתי לופים חמודה כזאת, אבל 6 פלאגס זה הההה-פארק, יש שם איזה 5 רכבות הרים אם לא יותר, ורק טיפ קטן, שאתה קונה שוארמה תיזהררר, כזה היינו בחנות אחת של שוארמה ישראלית, אז אני מתחיל לאכול והיה מרוח בפיתה משהו לבן, אני חשבתי זה חומוס אז התחלתי לאכול ופתאום אני מרגיש שזה חמוץ מידי בשביל חומוץ, אני הולך למוכר שואל אותו "מזה" והוא עונה לי בשיא הטבעיות "זה יוגורט", איכסססס ירקתי ישר מה שהכנסתי לפה וזרקתי את זה חחח בטח הוא חשב שהשתגעתי

NoWords

New member
חחחחח יוגורט?

טובבבבב
נשמע לא טעים במיוחד. גמני הייתי בהולנד ונהנתי! אבל אני לא טיפוס של רכבות הרים, בכלל לאאאא!

אממ אני שומר כשרות

אז לא נראה לי שאני אוכל שווארמה עם יוגורט..... חוצמזה, אם אתה פריק אמיתי של רכבות הרים אז כנס לפורום פארקים ורכבות הרים, זה הפורום שאני הכי נהנה להיות בו חוץ מכאן!!!!!!! אממ אני יודע בדיוק איזה רכבת נמצאת באיזה פארק, איזה רכבת הכי גבוהה, איזה הכי מהירה, איזה בעלת הכי אלמנטים וכאלההההההההה כשנכנסתי לפורום רק ידעתי שאני אוהב רכבות הרים וזהו ועכשיו יש לי מלא ידעע בזההההההההה

למה צריך ידע ברכבות הרים?

ואני חולה על רכבות הרים..וכל שאר הדברים שצורחים ת'נשמה בפארקים..

למה צריך ידע בג'ניפר לופז????

זה מה שאני אוהב ובגלל זה אני מתעניין בזה! בדיוק כמו בג'ני!

אתה משווה את ג'ניפר לרכבת הרים?

אתה לא חייב לענות.. משעמם ליייייייייייי איתי כנס לאייסי מישהוווווווווווו

חחח כן

אני משווה 2 דברים שאני אוהב מאוד.... מה שבטוח, שאם יתנו לי לבחור- או להיפגש עם ג'ניפר או לעלות על ה-TOP THRILL DRAGSTER שזאת הרכבת הכי מהירה וגבוהה בעולם אני בטוחחחח אבחר בג'ני!!!!!! נראה לכם אני אפגוש אותה פעם???????????????????? אני חושב שכן, עוד כמה שנים היא תבוא לארץ ואז אני אלך לקבל את פניה בשדה תעופהההההההההה אני מקווה רק שזה יהיה בקרוב, שבגיל 20 ומשהו אני לא אצטרך לפדח את עצמי וללכת לחכות לההההההה

יווווווו עכשיו חשבתי על משהו

עד מתי ג'ניפר נראה לכם תהיה מפורסמת?????????????. כאילו, זה מוזר לי לאללה לראות את מדונה בגיל 45 עדיין מופיעה והכל, ואני חושב שבגיל 50 היא תפרוש כבר. השאלה היא עד מתי ג'ניפר תמשיך להופיעעע מבחינת מוזיקה נראה לי היא תפסיק קודם אבל לשחק היא בטח תמשיך עד שהיא תהיה ממש זקנה ואז הילדים/נכדים שלי יראו אותה ויאהבו אותה ואני כבר אשכח בכלל שאהבתי אותה כי אני אהיה כבר סניליייייייייי

אני לא חושבת שאני יישכח שאהבתי אותה

אני שומרת כל מה שאספתי עליה אי פעם...אני צריכה להראות לילדים שלי *שייחיו* מה אמא שלהם עשתה כשהיא הייתה קטנה לא שזה יעניין אותם אבל הם יידעו בכל זאת..

למעלה