חם לי אני נמסה חם לי מאוד אני שונאת קיץ! אמרתי כבר שחם לי?
מ מיצי007 New member 3/7/04 #1 ../images/Emo32.gif חם לי אני נמסה חם לי מאוד אני שונאת קיץ! אמרתי כבר שחם לי?
נ ניקול (גין גריי) New member 3/7/04 #3 הא "I got to save my ass first!" *אחת שראתה שרק 1 פעם ראשונה בחייה*
נ ניקול (גין גריי) New member 3/7/04 #5 האאאא!!!! חשבתי שאני היחידה שלא ראתה אותו עד ששמו בערוץ 2 חחחחחחחחחחחחח סרט ממש חמוד והחלטתי שידיד שלי דומה לחמור. אה אני צריכה ללכת לראות את השני היום בתקווה שלא יבריזו לי
האאאא!!!! חשבתי שאני היחידה שלא ראתה אותו עד ששמו בערוץ 2 חחחחחחחחחחחחח סרט ממש חמוד והחלטתי שידיד שלי דומה לחמור. אה אני צריכה ללכת לראות את השני היום בתקווה שלא יבריזו לי
E Eowyn of Rohan New member 3/7/04 #7 אוף.. לכולם יש ידידים שנראים כמו מפורסמים(גארי אולדמן, החמור משרק..) ורק לי יש אחד שדומה לתרנגול הודו וכמה לגולאסים בלונדיניים . עכשיו בגלל שאמרת יש סיכוי שיבריזו לך .
אוף.. לכולם יש ידידים שנראים כמו מפורסמים(גארי אולדמן, החמור משרק..) ורק לי יש אחד שדומה לתרנגול הודו וכמה לגולאסים בלונדיניים . עכשיו בגלל שאמרת יש סיכוי שיבריזו לך .
נ ניקול (גין גריי) New member 3/7/04 #8 למי יש ידיד שדומה לגארי?!?!?! :O חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש לי גם ידיד שדומה לדייב גרוהול תמיד מבריזים לי בלי קשר
למי יש ידיד שדומה לגארי?!?!?! :O חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש לי גם ידיד שדומה לדייב גרוהול תמיד מבריזים לי בלי קשר
A aniviel New member 3/7/04 #10 דנה איזה ידיד?!! דיברת עלי נכון? חח לי סך הכל יש אחד בשכבה שדומה לגארי אבל הוא ערס.. בעע גארי
A aniviel New member 4/7/04 #28 ../images/Emo99.gif את צריכה לראות את הסרט הקצר שלו "Beat the Devil" הוא משחק שם את השטן אבל מי אמר שלשטן יש בגד גוף צמוד, פיאה ג'ינג'ית ליפית ואיפור?
../images/Emo99.gif את צריכה לראות את הסרט הקצר שלו "Beat the Devil" הוא משחק שם את השטן אבל מי אמר שלשטן יש בגד גוף צמוד, פיאה ג'ינג'ית ליפית ואיפור?
נ ניקול (גין גריי) New member 4/7/04 #30 האאההא כן שמעתי על זה! חחחחחחחחחחחחח אני מתה עליו הוא מגניב עמנואל ז'אן בטיסט זורג!
נ ניקול (גין גריי) New member 6/7/04 #65 אלעד קבובובוביבובובובוובוי.... אתה דומה לבלופר שוקו דומה לדאנקי!!!
W WxHxNx New member 6/7/04 #67 ../images/Emo94.gif אלעד ממש לא דומה לו את צריכה להרכיב את המשקפיים לעיתים יותר קרובות
נ ניקול (גין גריי) New member 6/7/04 #69 אפילו אלעד חושב שהוא דומה לו! הוא דומה גם לדני קרפל LOL חוצמזה ממתי אתה רואה כל יום את אלעד הא?! הא!? אני דומה לפוזזזזזזזזזזזזזזזז אין בוטס
אפילו אלעד חושב שהוא דומה לו! הוא דומה גם לדני קרפל LOL חוצמזה ממתי אתה רואה כל יום את אלעד הא?! הא!? אני דומה לפוזזזזזזזזזזזזזזזז אין בוטס
W WxHxNx New member 6/7/04 #70 אני רואה אותו מספיק כדי לדעת שהוא לא דומה לא לדני קרפל ולא לדייב את גם פרטי פאקינג פאר מפוס אין בוטס
נ ניקול (גין גריי) New member 6/7/04 #75 נכון אני אפילו יותר חמודה מפוז ../images/Emo8.gif ואממ לא אתה לא אתם מנהלים רומן מאחורי גבי? איכס... שני גבוהים...
נכון אני אפילו יותר חמודה מפוז ../images/Emo8.gif ואממ לא אתה לא אתם מנהלים רומן מאחורי גבי? איכס... שני גבוהים...