אני נשמעת כמו סתומה בטח אבל מה זה LOL? חחח
S smelly cat junior New member 4/7/04 #36 ואני ראיתי היום שרק 2../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo54.gif סרק פשוט גדול! ענק! יוווו פשוט קורע! הוא גדול! והזכרתי גם שהוא ענק? יוו...אהבתי ונהניתי מאוד.
ואני ראיתי היום שרק 2../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo54.gif סרק פשוט גדול! ענק! יוווו פשוט קורע! הוא גדול! והזכרתי גם שהוא ענק? יוו...אהבתי ונהניתי מאוד.
S smelly cat junior New member 7/7/04 #79 חחח אופס. התכוונתי ל"סרט"../images/Emo54.gif לא ידועת איך הטעות קרתה לי בכלל...זה לא אותיות קרובות...האמ..
חחח אופס. התכוונתי ל"סרט"../images/Emo54.gif לא ידועת איך הטעות קרתה לי בכלל...זה לא אותיות קרובות...האמ..
S Sharon depp New member 7/7/04 #80 ../images/Emo58.gif גם אני ראיתי את "שרק 2" איזה סרט חמוד... אהבתי את הנסיך "מקסים" איזה חתיך! סרט ממש מעולה!
../images/Emo58.gif גם אני ראיתי את "שרק 2" איזה סרט חמוד... אהבתי את הנסיך "מקסים" איזה חתיך! סרט ממש מעולה!
S smelly cat junior New member 7/7/04 #81 ../images/Emo58.gif חחחחח ../images/Emo54.gif כן, הוא היה נחמד. ואהבתי את הקטע שעשו אותו קוקסינל! ומאוד אהבתי את החתול!! יווו כל כך אהבתי איך שהוא היה עושה את הפרצוף התמים הזה כל פעם
../images/Emo58.gif חחחחח ../images/Emo54.gif כן, הוא היה נחמד. ואהבתי את הקטע שעשו אותו קוקסינל! ומאוד אהבתי את החתול!! יווו כל כך אהבתי איך שהוא היה עושה את הפרצוף התמים הזה כל פעם
E eliya bloom New member 10/7/04 #85 ../images/Emo58.gifגם אני ראיתי ... איזה מותק החתול עם העיניים המותק האלההההההההה
ק קופסת טונה New member 10/7/04 #87 סרט מדהים!../images/Emo99.gif אבל קורים שם הרבה דברים זה סרט ממש מסובך... אהבתי את הקטע שהם מזמינים אוכל והנסיך יושב ואוכל עם הכתר מפלסטיק... הילדים של החמור קורעים מצחוק..!
סרט מדהים!../images/Emo99.gif אבל קורים שם הרבה דברים זה סרט ממש מסובך... אהבתי את הקטע שהם מזמינים אוכל והנסיך יושב ואוכל עם הכתר מפלסטיק... הילדים של החמור קורעים מצחוק..!