גם אני עוד לא קיבלתי תעודה...
J johnny depp the king New member 21/6/04 #13 אני בכלל לא סיימתי ללמוד... עדיין... אני בכיתה י"א אז אני צריכה להתעקב בגלל הבגרויות... (למרות שגם ככה לא הולכת להיות לי תעודת בגרות בסופו של דבר...)
אני בכלל לא סיימתי ללמוד... עדיין... אני בכיתה י"א אז אני צריכה להתעקב בגלל הבגרויות... (למרות שגם ככה לא הולכת להיות לי תעודת בגרות בסופו של דבר...)
נ ניקול (גין גריי) New member 21/6/04 #17 גם אני לא הולכת אם הייתי הולכת זה היה רק בשביל לעשות להם את הגירסא שלי לJeremy של פרל ג'אם
J johnny depp the king New member 22/6/04 #22 ../images/Emo12.gifנשף סיום../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif חשבתי שזה רק באמריקה... זה כאילו עם התחפושות וכל זה? מה שמראים בכל הסרטים הקיטשיים האלה??
../images/Emo12.gifנשף סיום../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif חשבתי שזה רק באמריקה... זה כאילו עם התחפושות וכל זה? מה שמראים בכל הסרטים הקיטשיים האלה??
W WallFlower New member 22/6/04 #35 כן...../images/Emo5.gif הבנים שוכרים טוקסידו, הבנות קונות שמלות באלף שקל... לפחות הם לא הזמינו לימוזינות...אבל נראה לי שפשוט אף נהג לימוזינה שמכבד את עצמו לא יגיע לכאן...
כן...../images/Emo5.gif הבנים שוכרים טוקסידו, הבנות קונות שמלות באלף שקל... לפחות הם לא הזמינו לימוזינות...אבל נראה לי שפשוט אף נהג לימוזינה שמכבד את עצמו לא יגיע לכאן...
V Vivi Sparrow New member 22/6/04 #26 תראו מה מצאתי!!!!! חיפשתי בIMDB את אורנה ומשה דץ (סתם קפצו לי בראש) והתאריך לידה שלהם זה " ???? " תראו בעצמכם!!! אורנה משה
תראו מה מצאתי!!!!! חיפשתי בIMDB את אורנה ומשה דץ (סתם קפצו לי בראש) והתאריך לידה שלהם זה " ???? " תראו בעצמכם!!! אורנה משה
J johnny depp the king New member 22/6/04 #31 פחחח... משועממת!! חחחח... אין לך משהו אחר לעשות חוץ מלחפש תמונות של אורנה ומשה דץ באינטרנט???
C chompi2 New member 22/6/04 #36 בלעע אני עייפה קמתי מוקדם כי מרססים אצלנו אז אני נוסעת לשופינג עוד מעט אני עדין לא מרגישה שזה חופש! ביסודי תמיד היינו מחכים לצלצול וצועקים חופש הפעם פשוט הלכנו הביתה זה מוזרר
בלעע אני עייפה קמתי מוקדם כי מרססים אצלנו אז אני נוסעת לשופינג עוד מעט אני עדין לא מרגישה שזה חופש! ביסודי תמיד היינו מחכים לצלצול וצועקים חופש הפעם פשוט הלכנו הביתה זה מוזרר
M MichalDepp New member 21/6/04 #5 חחחחחחחחחח לי בינתיים אין תעודה.. יש לי דלקת ריאות אז לא באתי לבצפר..אז עכשיו אני צריכה ללכת למקום המגעיל הזה ולקחת אותה. באסהההההה
חחחחחחחחחח לי בינתיים אין תעודה.. יש לי דלקת ריאות אז לא באתי לבצפר..אז עכשיו אני צריכה ללכת למקום המגעיל הזה ולקחת אותה. באסהההההה