איך היו התעודות שלכם???

שלי הייתה מעולה רק שכולם אומרים לי שאני מפגרת בגלל שהחלטתי ללכת למב"ר ולא לעיוני רגיל מהר לידיעצכם זה עיוני רק עם הקלות יותר שעות לימוד ובלי ערבית פיסיקה ביולוגיה מתמטיקה 3 יחידות ואפשר לעשות גם 4. במתמטיקה דווקא היה לי ציון טוב - 90 והדבר הכי יפה שכתבו עליי בספר מחזור שלנו מן הסתם שג'וני דפ מופיע-למרות שיכלו להוסיף עוד כמה שמות זה היה טוב...-חחחחח מצטטת: "ילדה נדיבה ועוזרת בכיתה בטלנובלות אוהבת לצפות"...(כבר לא כל כך) "ובאינטרנט נהנת לשהות ג'וני דפ בשבילה הוא אליל כן כן זוהי צליל!" יפה נכון מה רשמו לכם????? ואיך הייתה התעודה??? מקווה שלא סרט אימה

מיצי007

New member
../images/Emo32.gif

חד פעמי,בגלל שאחרי הכל זה עדיין פורום קהילתי עם דגש על המילה קהילתי אתן מוזמנות לדבר על מה שבא לכן, כולל התעודות שקיבלתן
אחחחח איזה כיף שזה כבר שנה רחוק ממני.

Vivi Sparrow

New member
תודה ששמת את זה בשרשור ../images/Emo32.gif ../images/Emo13.gif

טוב אז התעודה שלי הייתה ממוצעת. אין לי כח לכתוב את הכל כי אני גם צריכה ללכת לקנות את הידית ההיא לגיטרה כי היתה לי אבל הלכה לי לאיבוד
ואני גם צריכה ללכת כי כבר לפני שלושה חודשים אני הזמנתי את האסקוייר ולא קיבלתי אותו עדיין! ניקול איך כבר יש לך אותו? את עבדת עליי או מה??!

MichalDepp

New member
אבל אני קניתי את העיתון..

קנו לי...בחוץ לארץ..באמת..איך יכול להיות?

את מדמיינת דברים.

על השער של פלייבוי יש רק בחורות עירומות זה מגזין סקס. הייתה כתבה שם עם ג'וני אבל לא תמונת שער

Vivi Sparrow

New member
מי שהייתה בשער זאת פמלה אנדרסון

ובפנים היה ראיון איתו (יש לי את המגזין).

MichalDepp

New member
חכי אולי אני טועה..

אני מחפשת.. אל תאמיני לדברים שאת שומעת ממני כשיש לי חום...

יש לך חום בובה?!?!?

אולי לא הגיע כי אין במלאי אבל אני קניתי אותו לפני כמה שבועות. הוא יצא לעולם במאי! עכשיו סוף יוני

MichalDepp

New member
ההודעה הזאת הופנתה אליי?

היא בציניות? :) המוח אצלי לא מתפקד כשאני חולה. וגם בכלל...

WallFlower

New member
זה קצת עצוב

אבל דווקא עכשיו כשמסיימים בית ספר אני לא אקבל תעודה...רק אני רואה את האירוניה?

למעלה