שאלה..

אנשים שלא נמשכים לאף אחד מהמינים..איך הם נקראים? [לא ידעתי ממש באיזה פורום לשאול את זה..מצטערת /:].

שיר, שכתבתי...

טוב, היום דיברתי עם חבר שלי, שכתבתי עליו המון שירים ולא הראתי לו אף פעם אפ אחד מהם.. היום כתבתי עליו שיר, ואז הוא בא אליי בהפתעה והוא ראה אותו וזה השיר הראשון שלי שהוא רואה, גם השיר הראשון מתוך הרבה הרבה שמישהו בכלל בעולם רואה... הייתי רוצה לשתף אותכם, זה קצת קשה לי אבל... אני לא יוצא בנתיים מהארון אבל השירים מתחילים לצאת מהמגירה... אף פעם לא שמח לראות אותך עצוב, עדיין לא יודע מה באמת חשוב. ךא במקום מה שהיה-לי לא כל כך טוב היחידי שמשמח שעוד עושה לי להרגיש קרוב. זה לא קשה פשוט לא טוב כשאתה לא לידי וקצת קשה למצוא סיבה לחיות כשהעתיד שלך הוא לא שלי. תמיד יודע מה נכון הזמן והמקום הכל תלוי, חוט דק קושר בין שנינו תלויים עליו שירים, מכתבים וסיפורי חיים. דמעה שלך הדם של שנינו מרים אותי תוך 2 שניות עם המשפט המטרף הזה, גם אני... זה לא קשה, פשוט לא טוב- כשאתה לא לידי. וקצת קשה למצוא שיבה לחיות כשהעתיד שלך הוא לא שלי. מרגיש לבד תמיד נהיה ביחד ורק הפעם- מבטיח שתמיד זה לנצח. אין לשיר שם עדיין- הוא נכתב והולחן כל ידי, אם אני אצליח להקליט או משהו אני אעלה את זה איכשהו לאנשהו ואני אתן לכם לשמוע...

ראיתי את הקליפ של רוני ../images/Emo178.gif../images/Emo7.gif

ואני פשוט חטפתי דכאון! (ומחר עוד בגרות). אני ראיתי את שני הדברים שאחרי 16 שנים של חיפוש לא מצאתי. 1. את הזרקורים, מה שבגילאי 9-14 כל כך בכיתי שאין לי וחפשתי בכל פינה. 2. אהבה... מי שראה את זה עם השער הארוך דומה נורא לחצי מהאהבות הנכזבות שעברתי!... אוף! בקרוב חופש גדול וזה החופש האחרון שלי... אני רוצה קצת נעורים אבל אין לי! אין לי!! אני כל כך רוצה אבל אין! ואני מנסה לשנות את הגזירה וזה לא עובד! אז אני אשן אצל ידידם בת"א... אז מה? אני גר בדרום ואני לבד כאן כמו עכבר!... מספיק שתקופת היִלדות לא היתה לי אני מפספס את הנעורים! אני רוצה להספיק לחי'ות קצת לפני שהלימודים יגמרו!... בבקשה תעזרו לי! אני במשבר נוראי ואין לי מה לעשות!... כל רגע אני כמעט מתחיל לבכות ואז אני אומר לעצמי שאסור לי כי יש לי מבחנים ואם אהי'ה מדוכא עכשי'ו אני לא אעבור את המבחנים!!

האורחים של היום בתפוז ../images/Emo43.gif

הערב ב-19:00 פורום מפלגת העבודה מארח את ח"כ מיכאל מלכיאור, שיענה לשאלות Live ב-blogtv. אתם מוזמנים להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
חגיגת שבוע הספר נמשכת גם היום: שירה גפן תגיע לפורום ספרות לילדים ונוער בשעה 21:00 ותענה לשאלותיכם. אתם מוזמנים להשאיר שאלות כבר עכשיו. ____________________________________ האורחים הבאים בתפוז

cucumberfreak

New member
Queer Eye???

מישהו פה אי פעם ראה queer eye for the straight guy זאת תכנית ג-א-ו-נ-י-ת גם האמריקאי וגם האנגלי. דיין, המעצב פנים בגרסה האנגלית הוא פשוט הדבר הכי מושלם שקיים. טוב אני מדבר סינית אף אחד בטח לא ראה Q.E אז אני אלך עכשיו ביי

yotam 1 4

New member
שלום!

אני מפורום השיר שלנו,ויש לנו בעיה,ואני מדבר בשם כולם. קראנו ב-ynet, שהולכים לצנזר את כל הסצינות ה"חמות" של ליאור ורועי (שהם זוג הומואים),וישדרו את זה רק בשידור החוזר באחת עשרה וחצי בלילה. אנחנו לא מוכנים לזה,כי זה נראה לנו מגעיל. כמו שלא מצנזרים נשיקה בין סטרייטים,לדעתנו אין סיבה לצנזר נשיקה בין הומואים/לסביות. אנחנו רוצים להכין עצומה נגד ההודעה הזאת,ולהחתים כמה שיותר אנשים. אתם איתנו?

SarcaSeriouS

New member
אחד הימים המרגשים ביותר בחיים שלי

אתמול היה לי טקס הענקת כומתה. כמה שאני התרגשתי...
אחרי כמה חודשים של קריעה רצינית הגיע הרגע המיוחל. סוף סוף יש לי שייכות לגדוד. סוף סוף אני מוכשר 07 <ומוכשר באופן כללי...>.
אני זוכר איך בתחילת הטירונות בכיתי למפקדים שלי ורציתי לעזוב את החיל.
פשוט לא יכולתי להתמודד עם הלחץ והקושי הנפשי והפיזי.
עכשיו כשאני מסתכל אחורה, אני עדיין לא מאמין איזו כברת דרך עברתי (חצי שנה-ממש פז"מניק!). כמה דברים הצלחתי לעבור. לומר עלי שאני מורעל?
לא בדיוק. אמנם התרגלתי למיקום שלי בצה"ל אבל אין לי כל כוונה להתפתח יותר מדיי. נחזור לטקס: המ"מ חילק את הכומתות ואז הגיע הסמל, הוריד לי את הכומתה החדשה ונתן לי את שלו <שווינג!-כבוד על!> הייתי בשוק
. כמו ילד מפגר הפרצוף שלי התעוות לצורה של חיוך בלתי פוסק, מלא התרגשות ואדמומיות.
לא ידעתי איך להגיב. הסמל הוא אחד האנשים שאני באמת מעריך בפלוגה שלי ולקבל ממנו את הכומתה שלו זה פשוט...<שוב: חסר מילים>. מה שכן, לא יצאתי מזה בזול. כמובן שעם ההערכה מגיעה גם המכה. ה
שחטפתי ממנו שיתק לי את היד לכמה דקות (טוב, אולי אני מגזים) אבל היה שווה את זה! המסע כומתה היה משהו ארוך וקשה אבל אני שמח לומר ששרדתי אותו. על כן, לא אוסיף לדבר עליו <"מה שהיה נשכח מזה...">. ביום ראשון אני חוזר לצבא עם כומתה פז"מניקית (ולא שאני כזה, או משהו...) וסמל של הגדוד. no more כומתת בקו"ם מסריחה (ויש פירגון לחיל כללי!). עוד שבועיים אני בקו ואחרי זה...לך תדע!. בהצלחה לכולם בהכול <כללי מדי, נכון?>. קבלו ד"ש חם ואוהב ממני!.

resputin

New member
יאאאאא ../images/Emo24.gif

מזל טוב חמוד! :) אני שמח שזה עבר בקלות ושקיבלת את הכומתה שלך וכבר אתה לא סובל כמו שסבלת. לפי הסדר הזה אני רואה שאין מצב שאתה מגיע למצעד התל אביבי... או שלא?

detleth2

New member
שיר שכבתי על שברון לב והכל

זה קרה בערך חודש אחרי שאני וחבר לשעבר נפרדנו ונפגשנו שוב כשהייתי במבצ איום, נפשי ושיכור שפוך. זה מבולגן אבל לא נורא. אני מביט בתוכך ושואל בריקנות על גילוייך האחרונים על המצב הפנימי שהשתבש בלי שהבחנתי אהבתי גבר בחיי והוא כמו נער מפחד. אני מסתכל בעצמי ומוצא את החלק שפוחד היום הוא גדל בכמה תזוזות ושוב עולה בי רוחק מהמצב מלאכי, כל המלאכים בך שולחים סימני אזהרה אבקש להפסיק לתמרן את גבולות העולם הנפשי. נתתי לאהובי בכתב את מהלכי הדברים והוא שוקע לתוך עולמי אבל המאורעות נקראים כרומן ואיה רגשות אהבתנו וקרבתנו ואיפה שהיה באמת עכשיו רק מושגים כאות שתיקתו מעידה על מבוכתו, אולי אתה פשוט פוחד לחשוף דברים ואין בך מספיק כדי לנחמי. (אהובי מהתל בי בשנית ונותן לי הרגשה גופנית של נאהבים אין ברוחי להודות במצב האמיתי) אהבתי לוטה וחציה שנאה כמו המלאכים אני שולח לך קרן ובוכה על הפיח הלבן טעם של התמכרות מבחין מלפנייך מבעד עורפך מבכני באהבתך הרכה ובליטופייך חסרי האנושיות אני מתמוטט. עוברים זמנים ובתוכם רגעים תת רגעים כמו קפא הכל מלכת יעצור לעד מבטך מתרוקן מהאהבה נקפא הלב אני מאבד את מעט הכרתי המלאה שוקע במאורעותינו ומתמרן בך מילים יפות אתה מביע צער וכאב כאלו אינך מכיר בי. נפרד בניתוק אצבע ואני אץ לקבל שארית מקוטע בחלקי מרגיש שוב באי נוכחותך רוצה בך ושוב מקבל את הנער הזה שאהב אותי בחוסר מאוויו שכב איתי בחוסר רצונותיו עצבים משתחררים כבלי ראשי מחכה שיחזור שעון מכל חלון מביט מתי כבר יחזור ויפסיק להתקיים אהובי אלא עם מבט מלא קצת פחות מלאכי שהפך בינתיים לשד אמיתי.

daryali

New member
בטח שאני אתכם....

אני לא יודעת לגבי שאר הפורום, אבל זו פשוט בושה שיצנזרו דבר כזה. זה לא שזה פוגע במישו ,אז אין שום סיבה לצינזור. אני אתכם ,ובהצלחה שיהיה

אני איתכם

איפה העצומה? דרך אגב אני לא חושבת שהם יצליחו להחביא את זה מהצופים. אני בטוחה שהרבה צופים יישארו לראות את השידור החוזר ב-11 (אני אופטימית), אבל זה באמת לא היה בסדר לצנזר את הסצינות האלה.

../images/Emo124.gifעצרת המחאה../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

כולן/ם מוזמנות/ים לעצרת מחאה על קולת הענישה לעברייני המין שתתקיים ביום שלישי, 15/6 בשעה 19:00 ברחבת מוזיאון ת"א (ליד בית המשפט המחוזי)
פרטים בקובץ המצורף.
בבקשה הפיצו הלאה

למעלה