000שירה000

New member
../images/Emo32.gif

וואו, אני כבר לא מכירה פה אף אחד! בכל אופן, למי מכם שעדיין זוכר- חזרתי, ובגדול! (סתם סתם נו). מקווה שכולכם במצב טוב! במבט קצר הבחנתי ב-4 דברים: הילה- מזל טוב על הגיוס!!! שטרודידי- מזל טוב על הקבלה!!! ילד חורף ומורים יקרים- אתם עוד פה בכלל??
מיוזיק
- מה זה???? עשית MAKE-OVER ??? מה זה ה-
...? שירה.

SHTRUDIDI

New member
שלום שלום!

תודה רבה על תשומת הלב...
. איך היה הטיול?מקווה שנהנית ומיצית אותו עד תום. מה איתך?הולכים לאוניברסיטה באוקטובר?

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo185.gif שירההההההההההההההההההההההההה

מה המצב
איזה מגניב לראות שחזרת
בואי ספרי חוויות איך היה וכו'
היית חסרה פה... אפילו המדריך ההוא, מה שלא יהיה שמו- ההוא מקידום עם בעיות ריכוז או משהו התגעגע אליך
אהה... ואני- אני החלפתי בינתיים את ה
+
ב
לא טוף

000שירה000

New member
../images/Emo26.gif

שלום גם לכם! גבי- אני רואה שאתה עדיין פה! כל הכבוד על ההתמדה. מה קרה למורה מקידום? (האם השמועה נכונה??? הוא התגעגע אלי ???
מיוזיק, תתחדשי על הספל - אני תמיד בעד שינוי תדמית! 1234aaaaaaa- אחי, אל תכעס עלי, פשוט לא היה לי ז.... אממ...כוח לפתוח את השרשור הארוך הזה של ה-749 (אגב- כל הכבוד, דנה!) אז כנראה פספסתי את מה שאתה כתבת (כי לא ראיתי אותך בשאר העמוד). אבל לא שכחתי אותך, הבאתי לך גם המון מתנות מחו"ל, אל דאגה...(
). שטרודי- אני מקווה ללכת לאוניברסיטה באוק' הקרוב.... חבל מאוד שת"א המתלהבים האלו שינו עכשיו פתאום את שיטת הקבלה לרפואה ויש לי עוד מלא מבחני "אישיות" לעבור. דיברנו פה פעם כמה סובייקטיבי הציון בבגרות בחיבור. אז תארי לעצמך שהם עומדים לתת לי ציון מספרי לאישיות!! הייתי שבוע שעבר בראיון בירושלים, היה בסדר גמור (נראה לי) - בשביל זה חזרתי מחו"ל! זהו, בערך.

1234aaa

New member
עכשיו יותר טוב../images/Emo9.gif

אל תדאגי את תתקבלי ותזכי ל-7 וחצי שנים של אינפוזיה,זריקות, מושגים בלטינית ונוזלי גוף.. מי שאומר שרפואה זה לא כיף שיקום!
אגב כמה זמן טיסה לניוזילנד? ומה המרחק בק"מ מישראל?

000שירה000

New member
נמרודי נמרודי נמרודי.....

מה יהיה??? לא! אני לא יודעת תאילנדית! אבל לפחות יש שיפור- הפעם הבנתי את 2 המילים הראשונות.... גם זה משהו, לא? מה נשמע???!???

SHTRUDIDI

New member
אני בטוחה שתתקבלי

לכל מקום אליו הגשת מועמדות(עברית,את"א ואב"ג?) ובסוף את תצטרכי לבחור לאן. גם אני נתקלתי אתמול ב"נחמדות" של את"א,פשוט "מקסימים" שם,אין מה לומר. אבל אין לך מה לדאוג,את תעברי את הראיונות וכל מבחן אישיות אחר שהם יעשו לך.

1234aaa

New member
כן באת"א זאת בעיה..

אני עוד לא זכיתי להנות היחס המלבב והאנושי שלהן אבל כולם אומרים שהמזכירות שם פשוט זוועה.. מה עשו לך? אני אגב קיבלתי "טיפול אישי" מאחת הפקידות בטכניון..עוד קצת והייתי עונה לה..ימח שמה, בחיים שלי לא נתקלתי בכזאת ציניות מגעילה,מהן חושבות לעצמן?! כאילו מי הן, חבורה של כונפות שלמדו להשתמש בוורד אז הן חושבות שמותר להן הכל!? יותר מפליא למה הסטודנטים\אגודת הסטודנטים לא עושים שום דבר בנידון.. לדעתי צריך להחזיר להן אש!!!

SHTRUDIDI

New member
אני בסה"כ התקשרתי לשאול משהו

לגביי הקבלה,יצאתי מהשיחה מודעת לכשלוני במתמטיקה(המזכירה פשוט רצתה לברר שאני אכן מודעת לכך שציון התאמה מסויים גדול ממשנהו וכן,אני יודעת ש590 יישאר גדול מ575 גם ביום גרוע במיוחד),מודעת לעובדה שהמזכירות מאיזשהי סיבה חושבות שגם אם לא למדתי מעולם באוניברסיטה אני אמורה לדעת הכל ואם לא-אני כנראה פשוט לא מתאימה להם. אה,ועוד משהו-החוג שאני רוצה ללמוד בו הוא פשוט חסר כל דרכים להגיע אליו,בניגוד לחוגים אחרים. פשוט עושים חשק לבוא אליהם...(ולחנוק אותם...)

000שירה000

New member
תודה על הבעת האמון....

אני מוכרחה לנצל הזדמנות זו, אם כבר התחלנו לדבר על כמה מגעילים במזכירות בת"א.... בקיצור, אני חייבת לציין לחיוב את האוניברסיטה העברית, שהיו פשוט מקסימים בטלפון וממש ניסו לעזור ולענות על כל השאלות בלי לתת הרגשה שהם לחוצים או לא סבלניים. דוגמא קלה לשם השוואה: זימון לראיון (ראיון/מבחן/סימולציה - מה שזה לא יהיה) מת"א- מכתב בדואר, בו כתוב תאריך ושעת התייצבות, ובכתב גדול ומודגש המשפט הבא: מי שלא יגיע תוסר מועמדותו באופן מיידי!!! בקיצור- כמו הזמנה למבחנים בצבא, לפחות! זימון לראיון מירושלים- טלפון, מישהי נחמדה שואלת מתי נוח לי, באיזה יום, שואלת אם אולי אני רוצה לדחות קצת כי אני אחזור עייפה מחו"ל... וגם בראיון הם היו חייכנים (הן הרופאים בועדת הקבלה והן מזכירות הסטודנטים), לא הייתה אוירה מגעילה, והכל היה ממש נחמד! למה אני רוצה ת"א תזכירו לי??? (אה, אולי כי אני גרה שם..?)

התגעגענו...

לא ממש ברור למה, אבל חלקנו עדיין פה...תמוה
בכל אופן, שיהיה המון בהצלחה בראיונות. אני בטוחה שתתקבלי לכולם...

למעלה