StainedCow

New member
../images/Emo32.gif

שנים לא הייתי פה. מה קורה איתכם ילדים?! מה נסגר איתכם פה?! טופ, נצל"שו כפולקע חופשי ולילה טוב שיהיה לכם. ואל תשכחו, אני אחזור.

היי נגה../images/Emo13.gif

אני לא מכירה אותך, אבל הכינוי שלך מוכר לי! אז דברי איתי, כי משעמם לי

StainedCow

New member
את שיכורה?../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif

הייתי מדברת איתך, אבל אני הולכת! בכל מקרה, אני נגה, הכינוי הקודם שלי [שבו יש יותר סיכוי שאת מכירה אותי] היה- GrEeN AliEn או- קישתא. וותיקה, מסוף החודש הראשון של הפורום אני פה.

StainedCow

New member
קפוץ לי.

קפיץ קפוץ קפיץ קפוץ קפיץ קפוץ קפיץ קפוץ קפיץ קפוץ קפיץ קפוץ

L i l A L o

New member
והווו... אייקונים חדשים../images/Emo70.gif

|
-אבל זה כבר היה אני חושבת..

StainedCow

New member
כי..

כי זה האייקונים של החגים! לכל חג יש את האייקונים שלו. הם לא מציירים כל פעם מחדש..

L i l A L o

New member
אני יודעת..../images/Emo4.gif

אבל האייקון הזה
, היה פה כל הזמן... נראה לי שבגלל שהוא מתאים ליום העצמאות העלו אותו פשוט למעלה.. שיעבור יום העצמאות הם יחזירו אותו למטה, השאר יעלמו..

popit

New member
נוווגגההה!!!

איך נטשת אותנו?! איך, איך עזבת?! הגעגועים...הו! (עזבו אני ברגע דרמתי ביותר) עכשיו ברצינות:נוגוש, חזרי לפורום ומממההההררררררר!!!!מתגעגעגעגעגעים!!!

axnholic

New member
מי זאת?

סליחה על הבורות אבל מי זאת נוגה? לילה טוב, ערב טוב, אחר הצהריים טובים, סוף שבוע נעים, בגרויות נעימות (למי שיש), סיום ביה"ס נעים (עוד חודשיים פחות יומיים לחטיבה ומעלה!), שנה נעימה, חיים נעימים ואל תשכחו לשתות מים!!! (רציתי לצאת הכי לא קשור פה

axnholic

New member
לא ../images/Emo10.gif

אבל אני בהחלט מתכוון לראות בעתיד הקרוב. מישהו ראה קיל ביל? ראיתי את הראשון מזמן בקולנוע ואתמול את השני, ממליץ. חבל שזה מעל גיל 16 (כאילו שזה אי פעם הפריע למישהו להיכנס), אנשים יכולים לחשוב שיש בסרט הזה יותר מקצת דם ואלימות. בכל מקרה, אם אתם רוצים לראות זה ממש לא בעיה...(תזכירו לי איך זה הגיע ל "איך להיכנס לסרט מעל גיל 16?)

הסקר התחלף../images/Emo70.gif ושאלון היכרות:

פרטים אישיים
שמכם: גילכם: עירכם(אני בשוונג
): איסיקיו/מסנג'ר:
בית ספר:
כיתה: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מורה אהובה: מורה שנואה:
...האחרון ש...
הסרט האחרון שראיתי: הספר האחרון שקראתי: האדם האחרון שחיבקתי: האדם האחרון שאמרתי לו תודה: האדם האחרון שדיברתי איתו בטלפון: האדם האחרון שרבתי איתו: האדם האחרון שקיללתי: האדם האחרון שהתכתבתי איתו באיסיקיו/מסנג'ר: המתנה האחרונה שקיבלתי:
הסדרה:
הדמות שאני הכי אוהב: הזוג הכי יפה: הדמות הכי שנואה עלי: הפרק האהוב: הציטוט/הבדיחה שאני הכי זוכר: רואה את העונה השישית? רואה את הפרקים היומיים? זה כל מה שחשבתי עליו

popit

New member
מי הצביע "יותר השקעה מצד המנהלת"?!

אתם על סמים או משהו? אני גם חושבת צריך עוד אוף-טופיק. לחדשות מור שלנו דואגת.
לאשטון שרון
פרקים יומיים זה בערך כולנו...
דברים מצחיקים...אשטון דואג לנו.
Do I Need To Say More?! ושחחחררר, איפה אתה?!בקושי כותב...

axnholic

New member
אני פה

אני יודע שאני לא כותב הרבה כי יש לי לחץ עצום כרגע (עוד 6 ימים מגן). את הפרקים שאיכשהו יוצא לי לראות אני מסכם בפורום שלי ושל נוגה. אני אנסה להראות יותר נוכחות, אבל תמיד תדעו שאני אצפה בכם (טאם טאם טאם)

mor kutcher

New member
פחחח 'יותר השקעה מצד המנהלת'?!

וואטאבר!!! מי הטיפש שהצביע לזה?!?! טלי,את המנהלת הכי טובה שהייתה לנו עד עכשיו(סורי צחי ויעל, אבל זה די נכון)!!!את ממש משקיענית ותמיד בפורום!!! אל תשימי לבבבבבבבבב...... ולא ידעתי שאנשים רוצים עוד חדשות.. אני מבטיחה להשתדל יותר...חשבתי שאתם מסופקים
.

תודה../images/Emo13.gif

אבל למען האמת אני מסכימה עם מי שהצביע.. אני לא משקיעה את כל מה שאני יכולה, כי אני יכולה הרבה יותר. החוסר זמן וחוסר היצירתיות בזמן האחרון עוצרים את זה, אבל אל תדאגו- זה עוד ישתנה

למעלה