ואני אענה...../images/Emo29.gif
בסיסי:
שם:שרון גיל:14.5 מזל:מאזניים רולז! כיתה:ח' עיר:מודיעין, לצערי הרב.
חיצוני:
גובה:1.73 שיער(חלק/מתולתל, ארוך/קצר, חום/שחור/בלונדיני/ג'ינג'י):ארוך, מתולתל(בקבוקים רוב הזמן...יש לי סוד הצלחה איתו!), חום בהיר, שטני. עיניים:חומות. דברים שאתה היית מחליף במראה שלך:מותניים-אגן, מה שזה לא יהיה.וברכיים. דברים שאתה לא היית מחליף בגוף שלך:שיער.ידיים.לפעמים יריכיים.תלוי אם אני באותו רגע בדכאון-אני-צריכה-להרזות. אוהב את איך שאתה נראה?:כן, דיי.רוב הזמן.
פנימיות(כמה מרגש...):
מה החלום שלך?:להיות שחקנית. וזה יהיה רק חלום או מציאות?:מציאות. מה הפחד הכי גדול שלך?:לא להגשים את מה שאני רוצה להספיק.נראה לי. מה הפוביות(פחדים לא נשלטים כאלה)שיש לך:גבהים, מערות סגורות וקטנות(סוג של קלסטרופוביה, אבל לא חזקה), להדרס, דגים(כן, כן). תכונות שאתה הכי אוהב בעצמך:אני נחמדה.פשוט ככה.אני לא ביצ'ית.ואני עוזרת, ותומכת.וחכמה(נראה לי...טוב, די, אני צריכה להפסיק לומר 'נראה לי' בהודעה הזאתי!).מצחיקה. תכונות שאתה הכי לא אוהב בעצמך:רגישה מדי, לפעמים לחוצה, וצנועה יותר מדי. דברים אהובים: סדרות(חוץ ממש''ה):השיר שלנו...חברים, אבל עכשיו קצת פחות. להקה:שוגבייבז ונו דאוט. זמר/ת:אבריל לאבין הכי הכי.דיידו קצת אחריה.יש לה קול מדהים.נלי פורטדו חמודה. ספר:הארררייי פוטטטררר רולז!!! סרט:יומני הנסיכה, אני חושבת.וקצת הארי פוטר.אבל לא הראשון! שיר:משתנה.
דברים שנואים:
סדרות:מיכאלה זה ממש דפוק.לא שונאת, אבל דפוק.אוי ווי...המורדים ופינת אור וכל החרא האלה של הארגנטינאים. להקה:בלו, ווסטלייף, וכל הלהקות בנים של הסיסים האלה.למה צריך 5 סולנים בלהקה, הא
שינגנו, משהו, אפילו את זה הם לא יודעים.שיהיו יפים וישתקו. זמר/ת:בריטני פשוט מטומטמת.שירים יפים, אבל מטומטמת. סרט:יש סרטים דפוקים.אבל אני לא שונאת אותם.אל תלכו לראות סקובידו 2, זה ממש דפוק, ולא משתווה לראשון!!! שיר:כל שירי ווסטלייף ובלו.וכל ההיפהופ חרא הזה. תכונות באנשים:ביקורתיים, שתלטנים, שקרנים, כפויי טובה, רעים במלוא מובן המילה.ולא חסר כאלה. אנשים:כל המורדים האלה.והתינוקות מאגרנטינה ששרים שירים לילדים בני 3.אה, ועוד כל מיני זבל מהשכבה שלי.ומהבי''ס שלי.והמנהלת.והמורות.
עוד שטויות על עצמך:
האם אתה יודע לחקות?:כן. אם כן, את מי/מה?:כרגע הכי טוב את יוסטון(מיה) המפגרת הזאתי ממיכאלה.אני יכולה לשנות את הקול שלי לקול שלה.את אפי ממשחק החיים ידעתי מעולה.את לובה ידעתי.עוד קצת דמויות מארץ נהדרת ידעתי.את הצחוק של ריטה אני יודעת.אני יודעת גם צרפתי, ערבי, אמריקאי, בריטי ורוסי. האם את מאוהבת באשטון?:כן.קצת. יש לך חבר/ה?:לא. התחילו איתך אי פעם?:כן. מה הדבר הכי לא הוגן שעשו לך(שזכור לך כרגע)?:שקראתי הארי פוטר 5 לבוק ריפורט באנגלית, שזה בערך 766 עמודים באנגלית, והכלבה נתנה לי רק 85.ולילדים שקראו 15 עמודים נתנה מאה.כלבה. דבר שהצלחתי בו ללא כל מאמץ!:לא הקשבתי כל המחצית הראשונה לשל''ח וקיבלתי 90 בתעודה.האהא. השיר שהכי דבוק לך בראש בזמן האחרון:"אינך יכולה, ככה סתם ללכת...אינך יכולה, לעזוב אותי...אינך יכולה, כי עכשיו שלכת.יש גשם בחוץ ואת נשארת איתי.אפילו אם תגידי זה לא כדאי.אפילו אם תגידי לא אין לי פנאי, אפילו אם תגידי, לך לך מעליי..."כי שרו את זה בשיר שלנו!ואתמול אח שלי ניגן את זה בגיטרה. 3 דברים שאת/ה רוצה לעשות לפני סוף התיכון?:להתקבל למגמת תאטרון, או להופיע על במה בהצגה, ללמוד לנגן על תופים וגיטרה ולהוציא רישיון.
ולסיום...יש לך משהו לומר לנו?:
אם רון וויזלי מהארי פוטר היה קיים-הייתי יוצאת איתו.אני אהיה שחקנית, תראו טלוויזיה עוד 5 שנים ככה.ושמרו על עמוד השדרה שלכם!ואני חולה על הילד הג'ינג'י בהארי פוטר.ושתדעו שלפני שנתיים אני ועוד 2 אנשים עשינו ודובבנו סרט על המומינים במחשב, שמומין אמא הורגת את כולם.
.ואני הייתי מומין אמא.
.