popit

New member
סבבון, עונה...ועניתי גם על הסקר.../images/Emo41.gif

פרטים אישיים
שמכם:שרון גילכם:14.5 עירכם(אני בשוונג):מודיעין עיר ה$?#$?%^?#^^!!!שונאת את המקום הזה!!! איסיקיו/מסנג'ר:292064138 בית ספר:עירוני ב' החתיכת #$^^?*$%%$#$!!! כיתה:ח' מקצוע אהוב:שונאת את הבי''ס!!! מקצוע שנוא:הכל!!! מורה אהובה:נראה לכם שיש כזה דבר?! מורה שנואה:המורה לאזרחות, כי אתמול היא הייתה מזאת כלבה אליי.דובה. ...האחרון ש... הסרט האחרון שראיתי:מה ראיתי אחרון?אמממ....לא זוכרת....הצלצול/אהבה זה כל הסיפור...נראה לי אבל השני יותר... הספר האחרון שקראתי:הארי פוטר והאסיר מאזקבאן(רולללזזז!!!) האדם האחרון שחיבקתי:מיי מאמי. האדם האחרון שאמרתי לו תודה:מיי מאמי. האדם האחרון שדיברתי איתו בטלפון:לא זוכרת ממש. האדם האחרון שרבתי איתו:המורה לאזרחות. האדם האחרון שקיללתי:בהודעה הזאתי, את המורה לאזרחות.חח... האדם האחרון שהתכתבתי איתו באיסיקיו/מסנג'ר:חברה שלי, ליהי. המתנה האחרונה שקיבלתי:מאיפה לי?! הסדרה: הדמות שאני הכי אוהב:קלסו... הזוג הכי יפה:פעם חשבתי ג'קי-הייד....עכשיו עזבתי אותם.או ג'קי-קלסו או אריק-דונה. הדמות הכי שנואה עלי:מתה על כולם!!! הפרק האהוב:ארוחה ובריחה... הציטוט/הבדיחה שאני הכי זוכר:"michael, i told you, i don't like texans!!!"זה מה שעלה לי בראש כרגע...אבל היו הרבה.! רואה את העונה השישית?עד האמצע.נמאס לי.מחכה לטלוויזיה כבר וזהו! רואה את הפרקים היומיים?כן. וכל הכבוד לטלי!!!

L i l A L o

New member
משעמם לי.../images/Emo4.gif

פרטים אישיים שמכם:ענת גילכם:14 עירכם(אני בשוונג):בלעכסה איסיקיו/מסנג'ר:152073846 בית ספר:בלעכסה כיתה:ט מקצוע אהוב:בלעכסה מקצוע שנוא:בלעכסה מורה אהובה:בלעכסה מורה שנואה:בלעכסה
...האחרון ש... הסרט האחרון שראיתי:מהיר ועצבני 2
הספר האחרון שקראתי:מ.. אניהו האדם האחרון שחיבקתי:חברה שלי. האדם האחרון שאמרתי לו תודה:אבא.
האדם האחרון שדיברתי איתו בטלפון:חברה האדם האחרון שרבתי איתו:אח שלי האדם האחרון שקיללתי:אח שלי האדם האחרון שהתכתבתי איתו באיסיקיו/מסנג'ר:חברה המתנה האחרונה שקיבלתי:לא זכור הסדרה:יש הרבה..
אבל מש"ה..
הדמות שאני הכי אוהב:הייד הזוג הכי יפה:קלסו-ג'קי הדמות הכי שנואה עלי:אין. הפרק האהוב:לא זכורת.. יש הרבה.. הציטוט/הבדיחה שאני הכי זוכר:גם לא זוכרת..
רואה את העונה השישית?כן.. בטלויזיה.. רואה את הפרקים היומיים?כשיוצא.

../images/Emo42.gif

שמכם:אלה
גילכם:15 וחצי עירכם(אני בשוונג):אזור השרון בית ספר:חסוי
כיתה: י'7 מקצוע אהוב:אומנות שליטה
מקצוע שנוא:לשון, תנ''ך, ספורט
מורה אהובה:מורה אהובה??????????אין חיה כזאת
מורה שנואה:לתנ''ך,לספורט וכלו וכולו
...האחרון ש... הסרט האחרון שראיתי:אמממממ בקולנוע? ואז באה פולי
הספר האחרון שקראתי:לאזכרת
האדם האחרון שחיבקתי:גילי?
האדם האחרון שאמרתי לו תודה:תמי?
האדם האחרון שדיברתי איתו בטלפון: פארלילה
האדם האחרון שרבתי איתו:דניאל
האדם האחרון שקיללתי:אחותי/אחשלי
האדם האחרון שהתכתבתי איתו באיסיקיו/מסנג'ר:נמש
המתנה האחרונה שקיבלתי:עגילים?
הדמות שאני הכי אוהב:אריק
הזוג הכי יפה:אריק ודונה
הדמות הכי שנואה עלי:אמממ... אין דמות כזאת..
הפרק האהוב:אני לא זוכרת את כולם.... יש הרבה פרקים טובים
הציטוט/הבדיחה שאני הכי זוכר:בפרק שהיה השבוע, כשאריק עשה את הקולות לפז ואז רד נכנס ואמר שהוא בא לראות מה הוא כבר עושה לעצמו
רואה את העונה השישית?זאת העונה שבתשע ורבע? כי אם כן אז כן
רואה את הפרקים היומיים?בטח
יומטוב לכם

mor kutcher

New member
תשובות>>(וכנסו)

שמכם-מור גילכם-14 עירכם-תל אביב איסיקיו-335487636 כיתה-ח' מקצוע אהוב-אנגלית/צרפתית מקצוע שנוא-מתמטיקה מורה אהובה-יש דבר כזה בעולם?! מורה שנואה-בערך כולן... סרט אחרון שראיתי-הפסנתרן, מעולה. האדם האחרון שחיבקתי-סבתאאאאא... האדם האחרון שאמרתי לו תודה-מאמי האדם האחרון שדיברתי איתו בטלפון- חברה שלי... האדם האחרון שרבתי איתו-חברה שלי(לשעבר כרגע
) האדם האחרון שקיללתי- אחותי...אבל הכל ברוח טובה
האדם האחרון שדיברתי איתו באיסקיו- ידיד(יותר נכון
) המתנה האחרונה שקיבלתי-חולצה יפה מאודדד הדמות שאני הכי אוהבת בסדרה-כולן!!אבל קלסו בראשן...
הזוג הכי יפה-ג'קי וקלסו-מי ייתן ושני היפים האלה יהיו ביחד גם בריל לייף הדמות הכי שנואה עליי-לעיתים רחוקות לורי...אחרת אין כזאת פרק אהוב- פרק ראשון של עונה 6, וכמובן, הקלאסי-dine & dash ציטוט שאני זוכרת- 'מממ...בייקו'
חרוט בזכרוני חזקקקק רואה את העונה השישית? שאני אפספס?
c'mon! רואה את הפרקים היומיים? כן, למרות שבזמן האחרון מפספסת חצאי פרקים
וכלכבוד על היוזמה, טלי! דרך אגב, השבוע לא הייתה פינה מהסיבה הפשוטה- לא היו הרבה חדשות
, חוץ מזה שהתחילו צילומי הסרט החדש של אשטון-'A Lot Like Love'. נקווה שפעם הבאה יהיהו קצת יותר...

Toxic Girl

New member
../images/Emo108.gifהתשובות שלי לשאלון

פרטים אישיים
שם: יוליה גיל: 12 עיר: אשדוד איי סי קיו: 257268022
בית ספר
כיתה: ו' מקצוע אהוב: תאטרון מקצוע שנוא: הנדסה
מורה אהובה: אמ.....ת'אמת התשובה שלי תראה בעינייכם מוזרה אבל המורה למתמטיקה כי היא הכי הוגנת מבין כל המורות מורה שנואה: המורה המחליפה באנגלית
האחרון ש.....
הסרט האחרון שראיתי: מה כבר יכול להיות
הספר האחרון שקראתי: "הארי פוטר ומסדר עוף החול" האדם האחרון שחיבקתי: אמא האדם האחרון שאמרתי לו תודה: סבא האדם האחרון שדיברתי איתו בטלפון: חברה האדם האחרון שרבתי איתו: חברה לשעבר האדם האחרון שקיללתי: זה לא אדם, זאת הפירסומת של תקע ושקע באינטרנט "נווו תלחצו כבר!!" האדם האחרון שהתכתבתי איתו: חברה המתנה האחרונה שקיבלתי: שעון
הסדרה
הדמות שאני הכי אוהב: פז הזוג הכי יפה: ג'קי וקלסו הדמות הכי שנואה: אין.... הפרק האהוב: יש הרבה (לא זוכרת) הציטוט הבדיחה שאני הכי זוכר: בארוחת בוקר כשקיטי אמרה להייד לא להגיד יותר דברים כאלה כי היא לא יכולה לעשות יותר שהיא לא מבינה, והוא אמר:טוב אז אני הולך, כי זה קל כמו לורי!. רואה את העונה השישית: בטח! רואה את הפרקים היומיים? בטח!

אני עונה...

פרטים אישיים
שמכם: ירדן... גילכם: 15 עירכם(אני בשוונג
): כוכב יאיר (כן, איפה שהסנובים) איסיקיו/מסנג'ר: 256712394 ICQ
בית ספר:
כיתה: ט3
מקצוע אהוב: הממ...שעת חלון? מקצוע שנוא: הממ...כל המערכת שעות? מורה אהובה: אמל, מורה שלי בדוברי אנגלית- שולטת! מורה שנואה: רותי גולדפיש, מדעים
...האחרון ש...
הסרט האחרון שראיתי: "חלון סודי"- אל תלכו! חרא! ברצינות! הספר האחרון שקראתי: "אניהו" של אתגר קרת האדם האחרון שחיבקתי: ברית, חברה טובה מאוד
האדם האחרון שאמרתי לו תודה: אמא האדם האחרון שדיברתי איתו בטלפון: רותם, חברה של אחותי שחיפשה אותה... האדם האחרון שרבתי איתו: עמית
אבל זה לא היה ממש ריב, ודיי "השלמנו"... האדם האחרון שקיללתי: אוו-וה...קללת בצחוק נחשבות? אם כן אז ניצן. האדם האחרון שהתכתבתי איתו באיסיקיו/מסנג'ר: אוהד... המתנה האחרונה שקיבלתי: זה לא ממש מתנה...זה יותר מתנה למצב רוח...מלא אנשים בשכבה שלי (וגם מעליי הסתבר לי...) חושבים שאני ממש מתאימה להיות פיונה (משרק) בספר מחזור, והיא שולטת
הסדרה:
הדמות שאני הכי אוהב: הייד ה-
הזוג הכי יפה: אריק ודונה (=
) הדמות הכי שנואה עלי: אני לא שונאת אף דמות, אני פשוט לא מחבבת את לורי הפרק האהוב: אני אוהבת המון, אז אני לא יודעת מה לבחור הציטוט/הבדיחה שאני הכי זוכר: "You know how gils calls guys who are lame in the sack? just friends..." --הייד... רואה את העונה השישית? ברור! רואה את הפרקים היומיים? משתדלת לא להחמיץ, אבל לצערי הרב אין לי הרבה זמן...אבל אני מאוד משתדלת לא להחמיץ!

AsHtOn GiRl 3

New member
עונה על השאלון../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif

פרטים אישיים
שמכם:שרון גילכם:15 עירכם(אני בשוונג):ת"א איסיקיו/מסנג'ר:[email protected] 238541483 בית ספר:אליאנס כיתה:ט מקצוע אהוב: ספורט מקצוע שנוא:מתמטיקה מורה אהובה:שרון שני מורה שנואה: אילנה אוסט ...האחרון ש... הסרט האחרון שראיתי: 12 במחיר 1 הספר האחרון שקראתי:הארי פוטר האדם האחרון שחיבקתי:חברה שלי האדם האחרון שאמרתי לו תודה:היום בבצפר ילד אחד מצא משהו שאיבדתי
האדם האחרון שדיברתי איתו בטלפון: חברה שלי האדם האחרון שרבתי איתו: ההורים שלי האדם האחרון שקיללתי:ההורים שלי והמורוות בבצפר האדם האחרון שהתכתבתי איתו באיסיקיו/מסנג'ר: לא זוכרת המתנה האחרונה שקיבלתי:הרבה
הסדרה
הדמות שאני הכי אוהב: קלסו הזוג הכי יפה:קלסו וג'קי הדמות הכי שנואה עלי: אין הפרק האהוב: אין הציטוט/הבדיחה שאני הכי זוכר:לא זוכרת רואה את העונה השישית?כן רואה את הפרקים היומיים?לפעמים

popit

New member
../images/Emo12.gifאווווו, שירשור אוף!!!

אז בכך אני עושה שאלון הכרות קצרצר(לא אותם דברים שטלי עשתה), כדי שכולנו נכיר אחד את השני יותר טוב.כל אחד יכול להוסיף שאלה חדשה לעצמו.ושכולם יקראו את של כולם!חובה!
בסיסי:
שם: גיל: מזל: כיתה: עיר:
חיצוני:
גובה: שיער(חלק/מתולתל, ארוך/קצר, חום/שחור/בלונדיני/ג'ינג'י): עיניים: דברים שאתה היית מחליף במראה שלך: דברים שאתה לא היית מחליף בגוף שלך: אוהב את איך שאתה נראה?:
פנימיות(כמה מרגש...):
מה החלום שלך?: וזה יהיה רק חלום או מציאות?: מה הפחד הכי גדול שלך?: מה הפוביות(פחדים לא נשלטים כאלה)שיש לך: תכונות שאתה הכי אוהב בעצמך: תכונות שאתה הכי לא אוהב בעצמך:
דברים אהובים:
סדרות(חוץ ממש''ה): להקה: זמר/ת: ספר: סרט: שיר:
דברים שנואים:
סדרות: להקה: זמר/ת: סרט: שיר: תכונות באנשים: אנשים:
עוד שטויות על עצמך:
האם אתה יודע לחקות?: אם כן, את מי/מה?: האם את מאוהבת באשטון?: יש לך חבר/ה?: התחילו איתך אי פעם?: מה הדבר הכי לא הוגן שעשו לך(שזכור לך כרגע)?: דבר שהצלחתי בו ללא כל מאמץ!: השיר שהכי דבוק לך בראש בזמן האחרון: 3 דברים שאת/ה רוצה לעשות לפני סוף התיכון?:
ולסיום...יש לך משהו לומר לנו?:
תענו, ושכולם יקראו את של האחרים! אולי יש פה...נפשות תאומות?!
סתם, סתם...

popit

New member
ואני אענה...../images/Emo29.gif

בסיסי:
שם:שרון גיל:14.5 מזל:מאזניים רולז! כיתה:ח' עיר:מודיעין, לצערי הרב.
חיצוני:
גובה:1.73 שיער(חלק/מתולתל, ארוך/קצר, חום/שחור/בלונדיני/ג'ינג'י):ארוך, מתולתל(בקבוקים רוב הזמן...יש לי סוד הצלחה איתו!), חום בהיר, שטני. עיניים:חומות. דברים שאתה היית מחליף במראה שלך:מותניים-אגן, מה שזה לא יהיה.וברכיים. דברים שאתה לא היית מחליף בגוף שלך:שיער.ידיים.לפעמים יריכיים.תלוי אם אני באותו רגע בדכאון-אני-צריכה-להרזות. אוהב את איך שאתה נראה?:כן, דיי.רוב הזמן.
פנימיות(כמה מרגש...):
מה החלום שלך?:להיות שחקנית. וזה יהיה רק חלום או מציאות?:מציאות. מה הפחד הכי גדול שלך?:לא להגשים את מה שאני רוצה להספיק.נראה לי. מה הפוביות(פחדים לא נשלטים כאלה)שיש לך:גבהים, מערות סגורות וקטנות(סוג של קלסטרופוביה, אבל לא חזקה), להדרס, דגים(כן, כן). תכונות שאתה הכי אוהב בעצמך:אני נחמדה.פשוט ככה.אני לא ביצ'ית.ואני עוזרת, ותומכת.וחכמה(נראה לי...טוב, די, אני צריכה להפסיק לומר 'נראה לי' בהודעה הזאתי!).מצחיקה. תכונות שאתה הכי לא אוהב בעצמך:רגישה מדי, לפעמים לחוצה, וצנועה יותר מדי. דברים אהובים: סדרות(חוץ ממש''ה):השיר שלנו...חברים, אבל עכשיו קצת פחות. להקה:שוגבייבז ונו דאוט. זמר/ת:אבריל לאבין הכי הכי.דיידו קצת אחריה.יש לה קול מדהים.נלי פורטדו חמודה. ספר:הארררייי פוטטטררר רולז!!! סרט:יומני הנסיכה, אני חושבת.וקצת הארי פוטר.אבל לא הראשון! שיר:משתנה.
דברים שנואים:
סדרות:מיכאלה זה ממש דפוק.לא שונאת, אבל דפוק.אוי ווי...המורדים ופינת אור וכל החרא האלה של הארגנטינאים. להקה:בלו, ווסטלייף, וכל הלהקות בנים של הסיסים האלה.למה צריך 5 סולנים בלהקה, הא
שינגנו, משהו, אפילו את זה הם לא יודעים.שיהיו יפים וישתקו. זמר/ת:בריטני פשוט מטומטמת.שירים יפים, אבל מטומטמת. סרט:יש סרטים דפוקים.אבל אני לא שונאת אותם.אל תלכו לראות סקובידו 2, זה ממש דפוק, ולא משתווה לראשון!!! שיר:כל שירי ווסטלייף ובלו.וכל ההיפהופ חרא הזה. תכונות באנשים:ביקורתיים, שתלטנים, שקרנים, כפויי טובה, רעים במלוא מובן המילה.ולא חסר כאלה. אנשים:כל המורדים האלה.והתינוקות מאגרנטינה ששרים שירים לילדים בני 3.אה, ועוד כל מיני זבל מהשכבה שלי.ומהבי''ס שלי.והמנהלת.והמורות.
עוד שטויות על עצמך:
האם אתה יודע לחקות?:כן. אם כן, את מי/מה?:כרגע הכי טוב את יוסטון(מיה) המפגרת הזאתי ממיכאלה.אני יכולה לשנות את הקול שלי לקול שלה.את אפי ממשחק החיים ידעתי מעולה.את לובה ידעתי.עוד קצת דמויות מארץ נהדרת ידעתי.את הצחוק של ריטה אני יודעת.אני יודעת גם צרפתי, ערבי, אמריקאי, בריטי ורוסי. האם את מאוהבת באשטון?:כן.קצת. יש לך חבר/ה?:לא. התחילו איתך אי פעם?:כן. מה הדבר הכי לא הוגן שעשו לך(שזכור לך כרגע)?:שקראתי הארי פוטר 5 לבוק ריפורט באנגלית, שזה בערך 766 עמודים באנגלית, והכלבה נתנה לי רק 85.ולילדים שקראו 15 עמודים נתנה מאה.כלבה. דבר שהצלחתי בו ללא כל מאמץ!:לא הקשבתי כל המחצית הראשונה לשל''ח וקיבלתי 90 בתעודה.האהא. השיר שהכי דבוק לך בראש בזמן האחרון:"אינך יכולה, ככה סתם ללכת...אינך יכולה, לעזוב אותי...אינך יכולה, כי עכשיו שלכת.יש גשם בחוץ ואת נשארת איתי.אפילו אם תגידי זה לא כדאי.אפילו אם תגידי לא אין לי פנאי, אפילו אם תגידי, לך לך מעליי..."כי שרו את זה בשיר שלנו!ואתמול אח שלי ניגן את זה בגיטרה. 3 דברים שאת/ה רוצה לעשות לפני סוף התיכון?:להתקבל למגמת תאטרון, או להופיע על במה בהצגה, ללמוד לנגן על תופים וגיטרה ולהוציא רישיון.
ולסיום...יש לך משהו לומר לנו?:
אם רון וויזלי מהארי פוטר היה קיים-הייתי יוצאת איתו.אני אהיה שחקנית, תראו טלוויזיה עוד 5 שנים ככה.ושמרו על עמוד השדרה שלכם!ואני חולה על הילד הג'ינג'י בהארי פוטר.ושתדעו שלפני שנתיים אני ועוד 2 אנשים עשינו ודובבנו סרט על המומינים במחשב, שמומין אמא הורגת את כולם.
.ואני הייתי מומין אמא.
.

popit

New member
ומוסיפה עוד 2 דברים...

התכוונתי לכפות ידיים, לא לכל הידיים...חח...ואני יכולה להיות פסנתרנית מעולה, אבל אני לא עושה עם זה כלום.וזהו.

אני../images/Emo13.gif

שם: טלי גיל: 16! מזל:שור כיתה: י' עיר: רעננה גובה: 1.58 וחצי
שיער: גלי, עד קצת אחרי הכתפיים, צבע חום כהה נוטה לשחור, ואדום (לשעבר) בקצוות עיניים: חום מעורב עם ירוק/אפור/דבש דברים שאת היית מחליפה במראה שלך: הייתי מרזה, יותר גבוה, ועם שער חלק דברים שאתה לא היית מחליף בגוף שלך: עיניים אוהב את איך שאתה נראה: אממ... שיהיה מה החלום שלך? להיות במאית מוצלחת בתעשית סרטי הקולנוע בהוליווד
וזה יהיה רק חלום או מציאות: אני מתכוונת להפוך את זה למציאות מה הפחד הכי גדול שלך: לאבד את כל החברים שלי מה הפוביות שיש לך: כל דבר שהוא קטן יותר מבן אדם ולא אמור לחיות. (אני לא מדבר על כלבים וחתולים ואוגרים וכאלה, אלא ג'וקים!) תכונות שאתה הכי אוהב בעצמך: מצחיקה, נאמנה, נחמדה?
תכונות שאתה הכי לא אוהב בעצמך: קנאה סדרות אהובות: האקדמיה לצחוק, משפחת סימפסון, וערוץ ביפ בכלל! להקה: פינק פלויד, ביטלס, בלינק 182 זמר/ת: רוני! חחחחח... איכס קונפה שכמותה. ספר: המשחק של אנדר סרט: קיל ביל, שר הטבעות, חלון סודי שיר: יש מלא שנואים: סדרות: כל הטלנובלות הישראליות (חוץ ממשחק החיים, זה היה נחמד) להקה: רד הוט צ'ילי פפרס
(לא שונאת, אבל גם לא אוהבת) זמר/ת: רוני!!!!!!!!!!! סרט: הסערה המושלמת, הבריחה מסוביבור שיר: בלע תכונות באנשים: דוחפים אנשים: המורה ללשון ולספורט האם אתה ייודע לחקות: אם כן את מי/מה? אני יודעת לחקות פקאצות
האם את מאוהבת באשטון: לא! ותודה לאל! יש לך חבר: לא התחיל איתך אי פעם: כן
לצערי זה נגמר ברע מה הדבר הכי לא הוגן שעשו לך: שאבא אמר לי לא ללמוד תופים כי זה לבנים דבר שהצלחתי בו ללא כל מאמץ: להתקבל למגמת תקשורת
השיר הכי דבוק לך בראש בזמן האחרון: "קשרתי אותך, בחבל שחור. סגרתי את ענייך לא תוכלי לראות. כל הזמן שעבר, משהו משהו, רציתי רק לדעת- אם את יודעת לבכות" 3 דברים שאת רוצה לעשות לפני סוף התיכון: לא דעת
יש לך משהו לומר לנו? יש לי היום יום הולדת

L i l A L o

New member
באמת?! מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

שתהיה לך יומולדת מושלמת! ולמה לא אמרת לנו? ואני אענה על השאלון בפעם אחרת...

Toxic Girl

New member
המשך תשובות ../images/Emo108.gif

בסיסי
שם: יוליה גיל: 12 מזל: קשת כיתה: ו'-1 עיר: אשדוד
חיצוני
גובה: 1.57 שיער: חום בהיר עד הכתפיים, חלק עיניים: חום כהה דברים שהייתי מחליפה:אה.... נמשים..... דברים שלא הייתי מחליפה: שיער וריסים האם אני אוהבת איך שאני נראת: ככה ככה
פנימיות(כמה מרגש..)
מה החלום שלך? לפגוש או את בריטני ספירס או את כוכבי מש"ה חלום או מציאות: נקווה שיהיה מציאות הפחד: נחשים (
) פוביות: אין תוכנות שאני אוהבת: כנות תכונות שאני לא אוהבת: שאני סומכת על כל מיני אנשים בקלות רבה מדי...
דברים אהובים
סדרות (חוץ ממש"ה): כולם אוהבים את ריימונד, השיר שלנו להקה: דסטניז צ'יילד ושוגהבייבס זמרת: בריטני ספירס ספר: סדרת הארי פוטר סרט: אה.....יש יותר מדי..... שיר: כל השירים של בריטני וMY BAND של D12
דברים שנואים
סדרות: אין להקה: לא שאני שונאת אותם אני פשוט קצת הרבה לא אוהבת את לינקין פארק זמרת: אבריל לאבין
בסיסי
שם: יוליה גיל: 12 מזל: קשת כיתה: ו'-1 עיר: אשדוד
חיצוני
גובה: 1.57 שיער: חום בהיר עד הכתפיים, חלק עיניים: חום כהה דברים שהייתי מחליפה:אה.... נמשים..... דברים שלא הייתי מחליפה: שיער וריסים האם אני אוהבת איך שאני נראת: ככה ככה
פנימיות(כמה מרגש..)
מה החלום שלך? לפגוש או את בריטני ספירס או את כוכבי מש"ה חלום או מציאות: נקווה שיהיה מציאות הפחד: נחשים (
) פוביות: אין תוכנות שאני אוהבת: כנות תכונות שאני לא אוהבת: שאני סומכת על כל מיני אנשים בקלות רבה מדי...
דברים אהובים
סדרות (חוץ ממש"ה): כולם אוהבים את ריימונד, השיר שלנו להקה: דסטניז צ'יילד ושוגהבייבס זמרת: בריטני ספירס ספר: סדרת הארי פוטר סרט: אה.....יש יותר מדי..... שיר: כל השירים של בריטני וMY BAND של D12
דברים שנואים
סדרות: אין להקה: לא שאני שונאת אותם אני פשוט קצת הרבה לא אוהבת את לינקין פארק זמרת: אבריל לאבין
סרט: אין שיר: I'm with you של אבריל לאבין
תכונות באנשים: אנשים שמספרים סודות של חברים שלהם אנשים: ילדה שקודם הייתה החברה הכי טובה שלי.....חוץ מזה שהיא גילתה את כל הסודות שלי ושל כמה בנות אחרות לכולם היא מתנהגת כמו תינוקת ומנסה להיות מצחיקה למרות שלא יוצא לה בכלל....
שטויות על עצמך
האם אתה יודע לחכות? כן את מי? את לובה וכמה מורות האם את מאוהבת באשטון? דה...... יש לך חבר? לא התחילו איתך פעם? כן מה הדבר הכי לא הוגן שעשו לך? אני וחברה שלי בין הכי מצטיינים בכיתה, הודיעו לנו שיהיה מבחן אני התכוננתי מלא וגם חברה שלי ובמבחן ממש התאמצתי הבעיה הייתה שהיו רק 10 שאלות (גם כן מבחן) וכל שאלה הייתה 10 נקודות אחר כך כשבדקנו ביחד (למורה הזאת יש מנהגים מוזרים) אז חברה שלי קיבלה 80 ועוד בהתחלה התערבה איתי שאצלה זה נכון והכל ואני קיבלתי 100, בסופו של דבר המורה לא החשיבה את המבחן הזה....... דבר שהצלחתי בו ללא כל מאמץ: בכיתות א עד ד' הצלחתי במבחנים בכלל בלי להתכונן ותמיד קיבלתי 100. השיר שהכי דבוק לך לראש? sing for te moment (של אמינם) 3 דברים שאת רוצה להספיק עד סוף התיכון? וואו יש לי עוד המון זמן, אני רוצה להוציא רישיון נהיגה,לבאס בגדול אחת מהחברות שלי ולטוס לארה"ב.
מה יש לי לומר
יש לי כל כך הרבה דברים להגיד עד שאין לי מילים לתאר אותם.....

למעלה