אולי
יש דברים שלעולם לא אבין, אחד מהם הוא המין האנושי. אני יושב בכיתה (CAUSE' I'M JUST A TEENAGE), ופתאום אני שומע מוזיקת טראנס שבאה מכיוון שמאל (דיסקמן פושע של הערס מהטור ליד? אולי) "מורה יקרה, אני חייב לשטוף פנים אני מרגיש לא טוב", אין לי יכולת להבין כיצד מפיקים אנשים מסוימים הנאה מאלבום טראנס, אני יוצא מהחדר הרועד, פונה ימינה לכיוון הברז הקרוב, כשאני שומע מוזיקה מזרחית בא לי לבכות (בקצב השיר), אני הולך מערבה, ושם? שם במערב אני מוצא רק דיילות בלונדיניות ששרות רעל (והמבין יבין). שלוש וחצי שניות לפני התמוטטות עצבים שווץ מוחי והתקף לב, אני בורח הביתה, HOME SWEET HOME: - אמא: "אייל מה קר..." - אני: "אין לי זמן, אני ממהר" - אמא: "אתה רוצה לפחות לאכול משהו? עזוב, אתה נראה חיוור, תשתה כוס מים ולך לישון" - אני: "אחר - כך" - אמא: "בסדר, נתראה אחר כך" - אני: "או קיי" עליתי מדרגה אחת, ועוד אחת, ועוד אחת, 17 נשארו, עולה עוד כמה בקושי, פותח את הדלת, ואז: - אני: "אריק הושיעני!" - אריק: "LAYLA.." שומע, נרגע, נופל על המיטה, נושם, נרדם. כיצד מסבירים לכל אותם מיליארד מיליארד תוהים\תועים\טועים\ייצורים מעוררי רחמים מהי מוסיקה טובה?! אתם יודעים מה? בואו לא נתקדם מהר מדי. כיצד מסבירים לכל אותם מיליארד מיליארד תוהים\תועים\טועים\ייצורים מעוררי רחמים מהי מוסיקה?!