noosh

New member
88FM - ../images/Emo91.gif

אם עוד לא פתחתם את התחנה הנפלאה הזאת היום, רק שתדעו שכל היום משודרים אלבומי מופת ישראלים כחול-לבן הכבש השישה עשר כבר שודר, וברגע זה החל שבלול... נקווה שהם ישמרו על הקו המופתי-באמת הזה

gilgamesh

New member
ועוד../images/Emo91.gif../images/Emo59.gif

ב15:35 בערוץ 10 הסרט שבלול,מצטער על הדקה ה90 הזו.

Chocoholic

New member
הסצינה עם שיסל בדיונות

ממש מזכיר את הקליפ של Arnold Layne של פינק פלויד, איך שהוא מסתובב עם הראש של הבובה בחול...!

Paranoid Y

New member
היו שלום פורום יקר!!!

אני הולך לעולם האמיתי, מלא הכאב והמלועה... אני אקפוץ לכאן בסופי שבוע... יהיה טוב, יהיה טוב תשמרו על עצמכם... היו שלום!!

melancholy man

New member
קר שם בחוץ

תלבש סוודר... מקווה שזה חדשות טובות (נשמע ככה), שיהיה לך טוב ושלא תעיז לא להגיע בסופי שבוע

Paranoid Y

New member
../images/Emo10.gif

היה צריך להיות חדשות טובות... אבל, אני, כמו אני... הרסתי הכל כרגיל.. וברחתי אחרי יום אחד..
אז תצטרכו לסבול אותי כל השבוע, עד העונג הבא..
המציאות בורחת ממני, או אני ממנה?

melancholy man

New member
פה תמיד נקבל אותך

ואל תדאג מתישהו המציאות תשיג אותך, או עדיף אתה אותה

Paranoid Y

New member
../images/Emo13.gif

כמה טוב שיש בית כזה חם לחזור לו אחרי המפלות... כדי שייתן מוטיבציה להמשך המרוץ עם המציאות

Sultan of Swing

New member
אולי

יש דברים שלעולם לא אבין, אחד מהם הוא המין האנושי. אני יושב בכיתה (CAUSE' I'M JUST A TEENAGE), ופתאום אני שומע מוזיקת טראנס שבאה מכיוון שמאל (דיסקמן פושע של הערס מהטור ליד? אולי) "מורה יקרה, אני חייב לשטוף פנים אני מרגיש לא טוב", אין לי יכולת להבין כיצד מפיקים אנשים מסוימים הנאה מאלבום טראנס, אני יוצא מהחדר הרועד, פונה ימינה לכיוון הברז הקרוב, כשאני שומע מוזיקה מזרחית בא לי לבכות (בקצב השיר), אני הולך מערבה, ושם? שם במערב אני מוצא רק דיילות בלונדיניות ששרות רעל (והמבין יבין). שלוש וחצי שניות לפני התמוטטות עצבים שווץ מוחי והתקף לב, אני בורח הביתה, HOME SWEET HOME: - אמא: "אייל מה קר..." - אני: "אין לי זמן, אני ממהר" - אמא: "אתה רוצה לפחות לאכול משהו? עזוב, אתה נראה חיוור, תשתה כוס מים ולך לישון" - אני: "אחר - כך" - אמא: "בסדר, נתראה אחר כך" - אני: "או קיי" עליתי מדרגה אחת, ועוד אחת, ועוד אחת, 17 נשארו, עולה עוד כמה בקושי, פותח את הדלת, ואז: - אני: "אריק הושיעני!" - אריק: "LAYLA.." שומע, נרגע, נופל על המיטה, נושם, נרדם. כיצד מסבירים לכל אותם מיליארד מיליארד תוהים\תועים\טועים\ייצורים מעוררי רחמים מהי מוסיקה טובה?! אתם יודעים מה? בואו לא נתקדם מהר מדי. כיצד מסבירים לכל אותם מיליארד מיליארד תוהים\תועים\טועים\ייצורים מעוררי רחמים מהי מוסיקה?!

brotos

New member
גזען../images/Emo46.gif

הוויכוח הזה די מוצה כבר. לפני כמה שבועות הבאתי את העניין הזה לדיון (כן, אותו שרשור 'אטומיק קיטן' מפורסם. עד היום מציקים לי פה...). עזוב, כל המזרחים דפוקים. אתה יודע איך אני יודע את זה? עוד מעט כל המזרחים של הפורום יתנפלו עלי. תראה...

Boo9ie

New member
הממ..

אתה יודע, (לא, אתה לא. אתה עסוק מדי בלא לחשוב ולהתנהג כמו חתיכת asshole) גם מוזיקה אלקטרונית יכולה להיות טובה. עצם העובדה שאני לא מתחברת לזה לא פוסלת את המוזיקה. [בעצם כן, אבל זה עדיין לא מוכח מעבר לכל ספק סביר.] אז מה רע בכך שהם שומעים מוזיקה גרועה? יחי הבינוניות! זה המרב שמרבית האנשים יגיעו לזה. בנינו, בינוניות זאת לרוב הדרך הכי מקורית ואינדיוידואליסטית. כך שאל תהיה מתחסד. אם הכונפה משמאל היתה מקשיבה לקינג קרימזון, היית חותך לעצמך ת'ביצים לפני שהיית מקשיב לזה. - Asshole -

brotos

New member
שיט!

כבר פעם שנייה היום שאני נאלץ להסכים עם הפאשיסטית. אכן, אם כל הערסים היו שומעים פינק פלויד כנראה שלא היינו שומעים את זה. אנחנו זה כמובן הגזע העליון. גזע הרוק הקלאסי. לפעמים אני פשוט דוחה את עצמי. שאר הזמן אני מתעלם או מדחיק.

pasteran

New member
LOL

אתם שניכם הדבר הכי מצחיק שקרה לפורום הזה בזמן האחרון.

Rubycon

New member
brotos

If my last post referred to you claimed you are as stupid as a log, why must this one claim you are an antagonistic runny-nose maggot? The only reasonable explanation I can give to such a behavior is that you're having a crush on Boo9ie. Give it up, I don't think she'll buy it.

brotos

New member
ברוטוס ובוגי לנצח...שתי נשיקות במצח

וכוווולם- בוגי וברוטוס לננננננצח........שתי נשיקות במצח!

Boo9ie

New member
ולמה לעזאזל לא לומדת להיסטוריה?

1. Grateful Dead - Box of Rain (5:18) 2. Grateful Dead - Friend of the Devil (3:24) 3. Grateful Dead - Sugar Magnolia (3:19) 4. Grateful Dead - Operator (2:25) 5. Grateful Dead - Candyman (6:14) 6. Grateful Dead - Ripple (4:09) 7. Grateful Dead - Brokedown Palace (4:09) 8. Grateful Dead - Till the Morning Comes (3:08) 9. Grateful Dead - Attics of My Life (5:12) 10. Grateful Dead - Truckin (5:03) 11. Miles Davis - So What (9:25) 12. Miles Davis - Freddie Freeloader (9:49) 13. Miles Davis - Blue In Green (5:37) 14. Miles Davis - All Blues (11:35) 15. Miles Davis - Flamenco Sketches (9:26) 16. Miles Davis - Flamenco Sketches (Alternate Take) (9:31) 17. Yes - Close To the Edge (18:40) 18. Yes - And You and I (10:09) 19. Yes - Siberian Khatru (8:55)​
אבל יש לי לפחות פלייליסט, שזה כבר חצי מהדרך לאפס
- - - - ובורקס סתום ת'זיון למעלה.

למעלה