MajorWinters

New member
בוגי!!!../images/Emo19.gif

את מתנשאת, מניאקית, "זונה", חושבת את עצמה, מרשה לעצמה הרבה מעבר למה שמגיע לך, את חושבת שאף אחד לא טוב כמוך, ואת כל הזמן צועקת על כולם! בוגי! אני חולה עלייך!!!

noosh

New member
../images/Emo43.gif היקרים

מורידים את האייקונים המתחלפים כשהם כבר לא רלוונטיים... כנראה שהם שכחו להוריד אותם מעמוד הבחירה

Rubycon

New member
what's going on?

You said "Come, I'll invite you to a marshmallow". Writing |Marshmallow| doesn't take away your credit, does it? So what's the innocent face?

brotos

New member
כן, זה סוד קסמה...

תור מי לנקות לה היום מאחורי האזניים?

MajorWinters

New member
אם היא חתולה היא לא צריכה אותנו../images/Emo19.gif

היא יכולה להגיע עם הרגל לאוזן. היא יכולה להגיע עם הרגל לאוזן
בוגי בואי רגע לפינה...

Tidal

New member
אני אחטוף על זה.

אני באמת לא מבינה למה זה כואב לך כלכך. הרי חלק מההנאה בלשמוע מוזיקה שלא כולם שומעים, זה הייחוד וההרגשה שאתה מגלה דברים חדשים כל הזמן. קח לך דיסקמן, תהיה פושע של 'מוסיקה טובה'.

תתאבד.

כל בנאדם שמשוכנע שהוא עד כדי כך טוב יותר מאחרים, שחושב שאנשים לא משתווים לו, שמוזיקה אחת היא כיביכול שווה באמת וסגנון מוזיקה אחר הוא בר-זילזול וכו'. ובכלל, שפשוט מזלזל במלא דברים כי המלא לטעמו, אזהמבטח פחות טובים יכול לעשות רק דבר אחד בקשר לאותן טעויות/תעיות/תהיות, לגמור את החיימשלא לפני שהוא מתגייס לצבא ונהיה פאשיסט עמנשק.

pink floydror

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif

מסכן האיש, שיסיתם אותו...
אבל ידידי, אני נאלץ להסכים עם מה שאומרים פה, תן לכל אחד להנות ממה שהוא אוהב, ואף פעם אל תכליל בני אדם לפי סגנון המוזיקה שהם שומעים. נכון, סביר שתהיה לך קירבה מסוימת לפעמים לאנשים שחולקים עמך את טעמם המוזיקלי, אבל החיים מלמדים שהבנאדם הוא הרבה יותר מטעם מוזיקלי.

Sultan of Swing

New member
תגידו, מה עובר עליכם?

"גזען
"? "לא, אתה לא. אתה עסוק מדי בלא לחשוב ולהתנהג כמו חתיכת asshole"? "תתאבד"? "משוכנע שהוא עד כדי כך טוב יותר מאחרים"? "חושב שאנשים לא משתווים לו"? "הוא בר-זילזול וכו'"? או קיי, לפני שכולכם מעמידים אותי לפני כיתת יורים, לא אמרתי שום דבר נגד המזרחים (הסקת מסקנות שלכם). לא אמרתי שום דבר נגד ערסים (באמת שלא). לא אמרתי שום דבר נגד POP FANS (אין לי בעיה איתם). מה שניסיתי להגיד, זה שאני חושב שמה שאנשים מסוימים שומעים, לא יכול להיקרא מוסיקה. אבל מהטענה הזאת, להגיע למצב של לקלל אותי, ולקרוא לי לסיים את חיי?! אני חושב שהגזמתם.

Rubycon

New member
what you hear

is called "sound waves" and is defined as waves within the approximate frequency of 20-20K HZ, not music. If you choose to respond, please consider my message an algorithm, because I see no point in being picky for the sake of it.

למעלה