חחח..מוכשרת שכמותך...חחחחחח...

תודה לאל שזה נגמר רק בריח של שריפה ולא יותר מזה. שמחה שאת עדיין בחיים,שהבית שלך בריא ושלם ושהדגים שלך עדיין נושמים. בהצלחה בכל הבגרויות חומד, ממני, דרוש.

sh53

New member
../images/Emo50.gif במגן בפסיכולוגיה

בפעם הבאה לרוץ למטבח ולהביא קצת תפו"א ובצל, ובטח ובטח שלא לכבות את המדורה. בכלל גם לא מבינה למה לא רשמת הודעה בפורום שאת מזמינה אותנו לקומזיץ אצלך בחדר, את זה אני בכלל לא מבינה

As היחידה

New member
../images/Emo41.gifכנסו בבקשה../images/Emo23.gif

עדכנתי תבלוג-פה (הנושא- אמהות, ילדים, ושאר הירקות) אשמח עם תגיבו. זה משהו שדי מציק לי, והמ.. זהו.. תודה...

בוקר../images/Emo42.gifטוף לכולם!

ממצב חמודים? מאחלת לכם המשך יום נעים והכי שמח שיכול להיות לכם. לאב יו אול, דרוש. {הלכתי לבצפר..יש מבחן במתמטיקה...בלעט המורה הזאת..וכן,התכוונתי לשרמוטה...}

As היחידה

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo13.gifבקר טוב לך../images/Emo42.gif

אני לא הלכתי לביה"ס היום... ניסיתי לעשות הכל כדי לא ללכת.. והצליח לי, משום מה בלי עזרתי, ניסיתי לבדוק עם יש לי טמפ'
ולשימחתי יש לי
38.. אז קצת כאבי ראש פה ושם.. אבל למי אכפת.?! העיקר שאני בבית. מפסידה 7 שיעורים..

sh53

New member
בוקר טוב ויום מקסים לכולם ../images/Emo155.gif

למה שמתי
בכותרת? כי סתם בעעעעע לי על מצה מאוד עכשיו

נינושש

New member
צהריים/בוקר טובים?!

לא'דעת מה עכשיו.. אז נלך על האמצע.. יום נעים ןלכולםםםםםםםם! חזרתי מוקדם. אין מתמטיקה.. יששששששששש זהו..

בוקר נפלא!!!../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif

היום זה באמת בוקר טוב.. אין לי בצפר... ואני נפגשת עם מישהו ממש חמוד היום... אתם מכירים אותו אבל אני לא אגלה מי

sh53

New member
../images/Emo50.gif בפגישה

כיף לראות שאנשים "מעבירים" את הקשר החוצה מחוץ לפורום
אם ילך ביניכם ותראו שזה אכן זה, אנו נשמח לשמוע על כך.

תות15

New member
יום מעולה אנשים!!

היום קיבלתי מבחנים בהסטוריה ובכימיה.. בהסטוריה קיבלתי 90 ובכימיה 98!! וגם הוציאו אותי ממגמת מנהל ככה שיש לי פחות מקצוע..איזה כיףףף.. ועוד מעט אני הולך לטקס של יום השואה במתנ"ס עם השבט שלי.. שונא ת'טקסים האלה הם משעממים רצח.. פיוו איזה שבוע.. מחר יש לי ללכת למועצת נוער מחוזית.. וביום שלישי פעולה.. יום רביעי יומולדת לתום.. יום חמישי מועצת נוער עירונית.. יום שישי הקלטות ומבחן אחרון לפני המגן בלשון.. וביום שבת- מנוחהההה..(מקווה)

למעלה