../images/Emo32.gifאון קטן
חברים , אני לא אהיה כאן עד יום שבת כי יש לי מגן בפסיכולוגיה , אני מאחלת לכם סוף שבוע מדהים כאן יחד, רציתי לספר לכם על "מיני" דבר מעצבן - מצחיק שקרה לי אתמול , בשביל שלא תתגעגעו אלי יותר מידי בזמן שאני לא פה . אתמול הייתה בבית הפסקת חשמל, ולי יש מגן בעוד יומיים בפסיכולוגיה (והמורה שלי הוא אדם מאוד מחמיר, הוא מכניס את כל החומר של שנתיים למבחן אחד קטנטן מבלי יכולת לרחם על אף אחד) החלטתי ללמוד לאור נרות עד שאבא יחזור מהעבודה וילך לארון חשמל להרים את הפקק שקפץ. (הוא קפץ כי דוד החשמל פעל ביחד עם הקומקום והמדיח ובדיוק גם הפעלתי את המחשב ואת מכונת הכביסה...) אני לא מתקרבת לארון חשמל כי יש שם ג´וק מת . הדלקתי נרות בחדר וזה דווקא היה מאוד רומנטי, ככה בין הלמידה של חלקי האישיות, פיאז´ה והתיאוריות שלו , סלייה והבעיות שלו פתאום אני מתחילה להריח רייח של משהו שרוף . הנחתי של"ג בעומר מתקרב ובטח יש ילדים שעושים חזרות לקראת זה . לא תיארתי לעצמי שהחזרה הזו מתרחשת אצלי בבית , מתחת לאף , על שולחן הכתיבה , ושבעצם אני זו ש"אירגנתי" אותה . בקיצור , נשרפו לי חצי מהסיכומים שעמלתי עליהם ביזע רב . בטעות הנחתי את דפי הסיכומים, בלי לשים לב על הנר (הוא עגול וריחני כזה , ששוקע פנימה..... ) למזלי (חמסה חמסה חמסה) , היו לי מיים מינרליים על השולחן , שנשארו אחרי סט האימונים של הכושר הגופני שעשיתי לעצמי בשביל להוריד את הלחץ מהמגן המתקרב ובשביל לשלוט על התגובות הפיסיולוגיות שלי ולא שהן ישלטו בי (בלאק אטוטים למינהם) (לעזאזל איזה משפט ארוך חסר משמעות כתבתי עכשיו ....גאד- אני משתפרת ) ולמזלי הם הצילו אותי , אם לא היו לי מיים מינרליים על השלוחן בוודאי הייתי משתמשת במים מהאקווריום של הדגים שלי (גם להם אני שמה מיים מנירליים ) . אחרי זה היה ריח של ל"ג בעומר בבית , ההורים שלי חשבו שאני השתגעתי ושבעצם הכנתי תפוחי אדמה על האש בחדר. אבל הם טעו כרגע סיימתי ללמוד שני פרקים מתוך 4 , כל הכבוד לי . לדגים שלום .