kedeman

New member
אוף! מחר חוזרים ללמוד!!!

הרבה זמן לא יצא לי ממש לקטר פה.. הבית ספר שלי הוא היחיד שבאמת מקיים את הקטע של ללמוד עד הרגע האחרון ולכן רוב הזמן אנחנו עוד לומדים - אם אין לנו בגרות ועוד שתי הבגרויות האחרונות שלי יוצאות ממש על סוף יוני... באסה הכי מעצבן - מחר בבוקר יש בגרות בחיבור אתם חושבים לכם "נו, אז מה? חיבור זה המקצוע הכי מטומטם בעולם" ובדיוק בגלל זה זה מעצבן!!! כי מהתחלת השנה למדתי 2 שיעורים של חיבור!!!!!! יכולתי לסיים עם זה כבר בבגרות חורף! ויותר טיפשי אנחנו השכבת י"ב הראשונה בעולם שבאמת מבטלים לה את המסיבת סיום - שאמורה להתקיים עוד משהו כמו שבועיים ולמה? ביום של היציאה לחופש החליטו "להתפרע" פתחו מלחמת מים רצינית נגד חברה מ-י"א הציפו רבע בית ספר, את האזור של השכבה שלי ועשו בלאגן המנהלת אמרה שעד שהיא לא תיפגש עם אלה שעשו את זה אין לנו מסיבת סיום אבל מה? הם מפגרים ולא נפגשו איתה כל החופש אז לא נראה לי שאת כל החזרות על המסיבת סיום נתחיל ונסיים בתוך שבועיים כשבאמצע כל פעם למישהו אחר יש מתכונת/בגרות - במקום לעשות חזרות בפסח אז באסה מחר אני צריך לקום לבית ספר ויש לי עוד משהו שאני מעוצבן על המנהלת בגללו - אבל על זה כבר הובטחו הסברים ב"שיחה אישית" (אני מקווה שזה יהיה עם כל המגמת מוזיקה ולא אישית איתי...) תודה ולהתראות (וכן, אתם מוזמנים לשרשר לפה דברים שקשורים לסוף החופש או לחרא של בית ספר) יום טוב

מאוו Boaz

New member
וואו עכשיו נעלבתי מאוד..

כזאת קללה לא שמעתי המווווווווווווון זמן!

kedeman

New member
אה זה בסדר

אתה לא חייב להעלב אם לא בא לך אל תעשה לי טובות :)

נ ו ם

New member
גם אצלנו למדו עד הסוף (המר)

זה דווקא די טוב כי המורים עשו המון חזרות/לימדו עוד חומר חשוב. שזה ממש עזר. ואם לא רציתי להיות שם לא באמת הייתי חייבת. אתה בוכה על חיבור??? אני עשיתי 4 יח' עברית(לשון, חיבור וכו'). נראה אותך מתחרה בזה! אמממ לא הראשונה בעולם. ליטל מגעע"ח 6 אתה מכיר אותה מן הסתם... ביטלו לשכבה שלהם את המסיבת סיום בגלל משהו שהם עשו ובגלל זה היא גם לא נסעה להופיע בחו"ל עם הלהקה שלה. שבועיים זה לא נורא - אני לא חושבת שאצלנו זה היה הרבה יותר. באמת שלא!

s h e e p i t

New member
הא ליטל!

איזה חמודה איך היא צעקה עלינו במסע פלמ"ח! בסך הכל יצאנו בשביל לעזור...

kedeman

New member
היא באמת חמודה

יצא לי לתדרך ולעבוד על הקבוצה שלה (ועם של גסנר) בחלוץ של פסח

s h e e p i t

New member
חחח...כן

דיברנו איתה במרי-לו היה מצחיק... היא אפילו זכרה איך קוראים לי זה היה מוזר...

kedeman

New member
המנהלת שלי דיי עצבנה אותי

לפחות לפני החופש.... הצליחה במשהו כמו יומיים להוריד מעצמה הרבה כבוד... שמבטלים את המסיבת סיום זה הכי מבאס אין לי בעיה עם 4 יחידות עברית נראה לי שאני מסוגל לעשות את זה.. רק שאני לא מבין למה לכל הרוחות החליטו לתקוע את הבגרות הטיפשית הזאת לעכשיו הייתי יכול לסיים איתה כבר מזמן.... זה לא שלימדו אותי משהו

זורקה

New member
חחחחחחח

שיעשע אותי המרמור שלך.. בכל אופן אנחנו סיימנו ללמוד חוץ ממתכונות ובגרויות. יש ימים מרוכזים מידי פעם למקצועות שצריכים את זה.. מחר אני מניחה יש לך מתכונת בחיבור לא בגרות, כי הבגרות בחיסור היא ב10.5 לי יש מתכונת בחיבור ביום חמישי ומחר יש לי מתכונת באנגלית (מה שאומר שכדאי שאני אשן, אבל לא בא לי...) לנו דווקא יש מסיבת סיום :) ב20.5 אחנו אמורים להתחיל עם חזרות. עד כאן התקציר על הנעשה בבית ספרי..

kedeman

New member
טוב נו

אז זה רק מתכונת מחר ואין לי עצבים לישון ו.... לא יודע המתכונת הכי מיותר בעולם כמעט כמו הבגרות וזה הדבר הכי מטומטם היינו אמורים ללמוד במחצית הראשונה אבל ביום של השיעור המורה שלנו הלכה ללמוד (את בת 80 לעזאזל!!!)

THE sky angel

New member
שי.. למען האמת.. :)

לי כן נראה שאפשר! אצלנו בבצפר השנה הם לא באו לחזרות אז אמרו להם שלא יהיה להם מסיבת סיום ואחרי כמה זמן הם לקחו את עצמם בידיים והיו בחזרות -כל היום- עד 5 וזה ואמרו שהיה להם דווקא טקס מעולה! :) don't worry!!

למעלה