fresh mishmesh

New member
חחחחחחחחחח....

כמה טיילרי מצידך... אלה המועדפים שלך והפורום אקטואליה הזה קופץ כשאתה מנותק מהמערכת... אז תפוז נותנים איזה ארבעה פורומים כאלה של ברירת מחדל או משהו... יש את אקטואליה, ותמיכה טכנית, אם אני לא טועה, ועוד איזה אחד או שניים... אהה, ואגב- כשדיברתי על זה שגנבת לי את הפונצ'ו, התכוונתי לזה שגנבת אותו כל הזמן ממני כשישבנו ליד ההגברה לפני ההופעה בלילה, לא שלקחת אותו ולא החזרת... כל הזמן פשוט משכת אותו ממני... you tyler... אגב, ד"ש מאהובי

נראה לי שזהו

נשארתי לבד בפורום... אז אני ילך לישון אני מניח :/ היי, מישהו יודע לאן נעלם הדבר הזה של תפוז? נו.. זה שהיינו מסתבכים איתו.. הדבר הזה שהיה קופץ כל פעם שנכנסים לפורום ומראה מי נמצא, והיה אפשר לשלוח הודעות דרכו... מה עלה בגורלו?

../images/Emo41.gifתן חיוך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

לחיוך אין מחיר החיוך בחינם אז חייך, בחייך תהיה בנאדם
חייך בעיניים,
חייך בכל פה,
כי חיוך מדבק שאיננו מרפה... הוא מרפא לכל נפש ומזור לכל
ומוחק דאגות
וחמה וכאב
וצובע את כל העולם באביב
ועושה גם אותך לכפליים חביב
כי בניגוד לפסוק
המוכר לאמור: "המתחיל במצווה אומרים לו גמור" אצלינו אומרים במבט מחייך,
"המתחיל בחיוך אומרים לו - המשך
" מוקדש באהבה רבה רבה לכלללל חברי הפורום! הותיקים (הזקנים
והצעירים
) והחדשים כמובן תקראו! תפנימו! ותצבעו! אוהבת המוןהמון!! ככה-*עדי פורשת ידיים* (אוף! זה לא מספיק גדול..! טוב. אז תכפילו את זה כמה פעמים.. =)
ככה..

jefro

New member
התקבלתי התקבלתי התקבליתי התקבלתי ה

תקבלתי התקבלתי התקבלתי התקבלתי התקבלתי התקבלתי התקבלתי התקבלתי התקבלתי... לאחר לחץ חברתי כבד מצד גורמים מסויימים, הוחלט לפרסם שהתקבלתי לשירות בשייטת 13...|

jefro

New member
1.)ש"ש

אני לא עושה בכל מקרה כי שום מקום שניסיתי לא קיבל אותי ונמאס לי להוציא כסף ואנרגיה בשביל שיאמרו לי שאני אחלה אבל לא מתאים, אני מעדיף לעשות את זה בבית... חוץ מזה אין קשר בין מחט לתחת (חוץ מהחור, אבל לא ניהיה קטנוניים...)- אפשר לעשות ש"ש ולהיות בשייטת. 2.)אלה-אם תיתקשרי מדי פעם אז גם את תישמעי דברים כאלה ממני...(רמז אהם אהם, רמז...) חוץ מזה, הבנתי שכל מי שהיה בטיול ההוא שמע את הצרחה שהוא הביא...למעשה, אני עדיין לא שומע באוזן שמאל בגללו:)... 3.)אני כן יודע לשרשר... 4.)תודה לכולם, וגל- בשנה ושמונה אני אדאג שלמפק"צ שלי יכאב הגב רק מלהסתכל עלי רץ עם התד"ל...

א ל ו ש ה

New member
חבוב! יש לי כמה דברים לאמור לך!:

א.כל הכבוד גבר גבר! ב. למה אני צריכה לשמוע על זה מאח שלך. כואב לך להתקשר ולהגיד "היי, התקבלתי לשייטת 13. ביי" ???? לא ביקשתי אפילו שתגיד 'שלום', או 'מה קורה?'.... רק שתספר דברים כאלו.... כדאי לך שתפנים את זה, וחוצמזה..... מזל טוב!

ה טמבל

New member
מזל טוב!

והרבה יותר חשוב.. בהצלחה! את תצטרך את זה בשנה ושמונה שמחכים לך...

נ ו ם

New member
אני בחורה חייכנית למדי

ולזה שמעלי שאינו יודע לשרשר - מזל טוב!

א ל ו ש ה

New member
ולפי ההיפי ההוי בבומבמלה

גם הלבלב צריך לחייך! או שמא היה זה הטחול?!...

אני אגיב לעצמי.. אבל זה לכולם פה..

זה לא יפה מה שאתם עושים! ככה השקעתי.. כ"כ הרבה אהבה.. ואין אפילו יחס.. =( אכזבה! פשוט אכזבה!

למעלה