• פותח הנושא czo
  • פורסם בתאריך

leocat

New member
הגיע הזמן...אמיתי!

בעקבות מסיבת "חזרה לזמן אמיתי" שהתקיימה בחודש שעבר והיתה מוצלחת ומהנה, אני שמח לבשר על מסיבה שניה בליין והפעם "מסיבת פיראטים" בהשראת הסרט "אי הפיראטים" אם ג'וני דפ אתם מוזמנים לבוא לבושים בהתאם (או שלא). המסיבה תתקיים ביום שישי ה-16/4/2004 במועדון זמן אמיתי, רח' אילת 22, ת"א. רחבה 1 - אלטרנטיבי, רוק, ישראלי: קפטן שחר שפירא קפטן דרור טייכר קפטן קשת רחבה 2 - אייטיז, גל-חדש, סינטפופ, אי.בי.אם: קפטן יעקב דברת קפטן ארז הדוכס בערב יוגרלו 3 כרטיסי חינם למופע של מארק אלמונד וימכרו כרטיסים מוזלים. כניסה מגיל 20 ומעלה או חוגר

moshel

New member
מי ירה ברוק המתקדם???

progrock production present מי ירה ברוק המתקדם???? THE PROGRESSIVE ROCK vs PROGRESSIVE METAL ערב הקרנות ענק בסינמטק תל אביב 6.5.04 יום חמישי שעה 24:00 יותר משלוש שעות של הקרנות נדירות שחלקן מעולם לא הוקרנו בארץ ההקרנות שנקרין KING CRIMSON -1975 GENESIS- 1972 CAMEL -1975 YES -1973 PINK FLOYD - 1970 GENTLE GIANT -1975 ELP -1970 JETHRO TULL - 1976 FOCUS -1973 CARVED AIR -1973 RUSH - 1978 מכול להקה אנו נקרין קטע אחד או שניים ולסיום הערב אנו נקרין קונצרט שלם של להקת DREAM THEATER מס המקומות מוגבל ל150 כך שכול המזמין מקום דרך האתר www.progrock.co.il ישמר לו כרטיס בקופה לפי כל הקודם זוכה מחיר הכרטיס הוא 30 שקלים בלבד moshel האתר עודכן להזמנת כרטיסים

MajorWinters

New member
מממממ....../images/Emo19.gif

הרבה פרוג רוק, אחת פרוג מטאל.... משוחד? אניווי 24:00 שבין ה5 וה6 או בין ה6 וה7?

moshel

New member
יום חמישי 24:00

מאוד פשוט:) יום חמישי ה6.5 הלילה שבין יום חמישי ליום שישי

הופעות לתוך הלילה (היום בקרחת)

היום! (יום חמישי) מוזיקה בקרחת. הופעות לתוך הלילה... הערב יפתח במופע אקוסטי ישראלי, שקט וסוחף, מיד אחריו שלושה הרכבים שינגנו קוורים וחומר מקורי: 23:00 - גירוס 00:00 - אנרגיה חולנית 01:00 - קוורים משנות השישים לפרטים: 051539189 - ארן. הקרחת (בצרה 77) - 300 מטר צפונית לצומת רעננה צפון. שילוט מהכביש.

songs2004

New member
אנשים-אודישנים!

מאוכזבי כוכב נולד שימו לב: חולמים לעשות מוזיקה? יודעים לשיר? כותבים שירים מלידה? זה הזמן שלכם! אם אתם יכולים לכתוב שירים בכל נושא, לשיר את כל סוגי המוזיקה ואפילו להלחין אנחנו מחפשים אתכם. פרויקט מוזיקלי חדש יוצא לדרך ואנחנו רוצים לגלות כמה כוכבים חדשים. כל אחד יכול להיבחן? מי שעבר את גיל 17 ורוצה להצליח בענק! רוצים להשתתף? התקשרו למספר טלפון : 053-301992 או שלחו מייל ל: [email protected] עם הפרטים המלאים שלכם: שם מלא, גיל, עיר מגורים וטלפון נייד. אולי אתם הכוכבים הבאים... *האודישנים יתקיימו בת"א במהלך חודש מאי, ההודעה מיועדת לבנים ולבנות

giba70

New member
../images/Emo79.gifלהזכירכם, ב-88FM

בשעה 16 תכניתו של מודי זנדברג "שומעים חיפושיות", על הלהקה שהיא-היא בעצם Another Girl... לפני כן, למתעניינים, בשעה 15, ספיישל אום כולתום. מעניין כמה שירים שלה ייכנסו בשעה...

חחח שמעתי ולא הבנתי מאיפה זה בא....

עוד בדקתי כמה פעמים אם הרדיו מכוון ל-88 כבר העלתי אפשרות של איזה תחנה ערבית שעלתה על התדר שלהם... מה מרה הייתה האכזבה כשגיליתי שלא...

א ו ק ס י מ ו ר ו ן !

אום כולתום והביטלס יחד?!?! והרי כבר אמרו חזל"נו: "אין מערבין קודש בחול"... |מדמיינת את לנון רוקד דבקה וצ'רכסיה עם פריד אל אטרש ואום כולתום| |רצה לשירותים להקיא את נשמתי| |מתעלפת| |קמה לתחייה| |ממשיכה למחות בכוחות חלושים| |מורידה את החולצה כדי למשוך תשומת לב למחאה השקטה(?) שהקמתי| |מבחינה כי 10 מעלות צלזיוס בחוץ, מתלבשת ונאנחת| |מבינה כי שעה של שירי אום כולתום, רק תחדד ותבליט את גאוניותם של ארבעת המופלאים| |מקפצת בדילוגי ארנב שמחים אל מחילתי| THE END

giba70

New member
ואם נגיד היו כותבים לך ב-1965

שיש תכנית עם הביטלס ועם ראוי שנקר, היית מגיבה נראה לי באותה צורה. יש הרבה כישרון ואמנות במוזיקה הערבית האותנטית, אז תני כבוד ל-
הרביעית. וזה באמת מה שיפה ב-88FM

ראבי שנקר ואום כולתום? גוועלד! ../images/Emo5.gif

עם כל הכבוד ("ויש כבוד"
), הפער בין 2 האמנים פשוט *גדול מדי*. אין כאן כל קשר ל"כובד גשעפטן" (= משחקי כבוד ביידיש), או לניסיון כזה או אחר להישמע "פוליטקלי קורקט". אם תקרא למעלה תראה, שמעולם לא טענתי שאין כישרון ואמנות במוזיקה הערבית האותנטית. כל שטענתי, הוא שהמעבר בין 2 התכניות חד מדי ותמוה מדי. (בהשוואה לז'אנרים אחרים, זה יהיה כמו לשים את "הגיע זמן לשון" לפני "גרון עמוק 9", כאשר ידוע לכולם שהמכנה המשותף *היחיד* בין השניים הוא המילים הקשורות לחלל הפה {לשון וגרון} שטמונות בשמם). מכיוון שאום כולתום לא מדברת אלי בכלל (ואין זה משנה אם היא תצרח לי במגפון לתוך האוזן), ומאידך הביטלס הם ציפור נפשי- בחרתי להגיב כפי שהגבתי.

melancholy man

New member
סנתיה יקירה

ההבדל בין הביטלס (האהובים עלי מאוד מאוד מאוד) לבין אום כל ת'ום, הוא בסך הכל בסגנון המוסיקאלי, זה לא הבדל גדול יותר מהפער בינם לבין ראווי שנקר, פער עליו הצליח הריסון למשל לגשר בחינניות יתירה. אני מקווה שכתבת את מה שכתבת לאחר שנתת לאום כל ת'ום צ'אנס אמיתי ולא בגלל שנדמה לך שאת יודעת איך היא נשמעת ואגב היא לא צורחת לתוך מגפון, היא שרה ושרה יפה, אני מכיר מעט מאוד זמרות עם קול כמו שלה. לצורך העניין ההשוואה הנכונה למעבר הזה, הוא נגיד, שעה של מוצרט ואחריה הביטלס, לי זה נשמע טוב.

giba70

New member
מצטער אם הפחדתי אותך ../images/Emo13.gif

טעמך - כבודך. אבל אין לדעתי שום בעיה עם מעבר מזה לזה. מבטיח לך שבאמצע היו פרסומות וחדשות. אני לא רואה שום עניין תמוה בכך. לא הייתי מכנה את מה שיש בין שני האמנים "פער", אלא פשוט הבדל, כי אין יותר טוב ופחות טוב, ותאמיני לי שלא הייתי אומר את זה אם לצד הביטלס היו משמיעים קודם את... נגיד, קורטני לאב. וזאת לא נראית לי סיבה רצינית כשאת אומרת שאום כולתום לא מדברת אלייך בכלל והביטלס הם ציפור נפשך ובגלל זה את המעבר אינו הולם לדעתך. אבל אולי זו התפיסה שלך ואין טעם לשנות זאת. אני יכול לומר על עצמי, שמוזיקה שלא מדברת אליי היא לאו דווקא מוזיקה שאני לא מעריך, אני יכול להסתדר עם מעברים כאלה, כי יש הרבה כאלה, ואני דווקא אוהב את זה מאוד, את הגיוון הזה, שאני מוצא בעיקר ב-88FM, אני שומע המון שירים שאני לא מכיר, ובכל זאת נהנה בגלל הגיוון הרב של הסגנונות, וכל זאת נעשה בלי לוותר על האיכות, לא משנה באיזו מוזיקה מדובר.

לא הפחדתני. ../images/Emo6.gif

אני בזה לפחד! אני צוחקת לפחד בפנים, חה, חה, חה!... בכל אופן, אני לא אוהבת שרשורי ויכוחים, מפני שהם אינם מועילים בכלום ובסופו של דבר איש, איש באמונתו יחיה (וימות). קיבלתי את דבריך, ואני מוכנה להיפתח *קצת יותר* לגיוון הביזארי של 88 FMואפילו לנסות להנות מכך.(אף על פי שאני לא רואה את עצמי, קונה בקרוב דיסק של אום כולתום ומניחה אותו בתאווה במערכת). שא ברכה (או שא בתוצאות), מרת סינתיה לנון.

giba70

New member
בטח לא ויכוח ../images/Emo9.gif רק דיון

שמח שבכל זאת את קיבלת חלק ממה שאמרתי, ושיש לך עניין להקשיב לדברים שאת לא מכירה, ומקווה שבאמת תהני. אני גם טרם הספיקותי לקנות אלבום של אום כולתום... שיהיה לנו רק טוב

noosh

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifלכל בעלי הכבלים הדיגיטליים../images/Emo70.gif

ב-16:50 יש תכנית על הוליווד ומוזיקת הרוק של שנות ה-60, בסינמה 1 (ערוץ 12 בממיר, אני חושבת) (כרגע יש את הכתנית על המוזיקה של שנות החמישים, לכל המתעניינים...
)

dylan

New member
../images/Emo124.gifהולדן! הולדן!

*מפעיל זרקור עם ההולדן סיגנל (פסים וכוכבים?)* כבוד אבוד(?) דורש הגנה במגרש חוץ

למעלה