• פותח הנושא czo
  • פורסם בתאריך
מצגת: פינק פלויד - "החומה"

יום ה', 22.4, בשעה 20:30, כניסה: 20/25 ₪ ---------------------------------------------------- "פינק פלויד- החומה" מה באמת מסתתר מאחורי החומה של להקת ה"פינק פלויד"? ערב מולטימדיה מרשים להיכרות מעמיקה עם היצירה והצעת פרשנות חדשה, מקורית ומפתיעה למסר של היצירה. עם: חנוך כליל-החורש חוקר הלהקה ושיריה מרתף10, רח' ירושלים 23, הדר, חיפה

slowhand1

New member
אממ..אל תקשיב/י לזה שמעליי

בעיקר בגלל שיש דרכים יותר להסביר במיוחד למישהו ששאל בתמימות.. ולשאלתך:לכל אחד ואחד יש טעם שונה והוא אוהב סגנון מוזיקה שונה ובכל אלה שאוהבים את אותו סגנון המוזיקה עדיין אין תמימות דעים על מה יותר קרוב לליבם... פשוט לכל אחד ואחד יש אגדות רוק משלו וכאלה שהוא אוהב לשמוע וכאלה שפחות... מה שכן השם של הפורום טיפה מבלבל..כי בפורום לא ממש מדברים על הלהקות שמחוץ לשנות השישים עד לשמונים המוקדמות..והפורום לא עוסק תמיד רק ב"אגדות רוק" שהיו באותה תקופה... זה דבר שהוחלט לפני כמה חודשים בפורום ומאז עדיין כל פעם באים חדשים ושואלים שאלות מהסוג שלך ולכן גם עונים להם בצורה לא יפה לפעמים... מצטער שאני לא מעלה קישור לתקנון של הפורום זה רק בגלל שאני מת מעייפות..אבל אם תסתכל/י הדף הראשי של הפורום אמור להיות קישור שם... ל"ט

brotos

New member
מה, באמת? מזל-טוב!

עדכנתי את הכרטיס האישי שלי- אתם מוזמנים לבוא לראות (לא בשבת!)

Boo9ie

New member
אתה עושה צחוק, נכון?

|פרצוף של למה אתה חושב שזה מעניין אותנו?| גם אני עדכנתי, רוצה להקים אגודה למען שמירת זכויותנו כמעדכני כרטיסים אישיים מדופלמים בע"מ? תוכל להיות היחצ"ן הראשי... בוגי, מחלקת ג'ובים

brotos

New member
אחותי, אין לך ציטוט?

"כתבתי אחותי, כדי להישמע עממי, ולרכוש לי חברים חדשים. חברים של שלום, של אחווה, של תקווה לעתיד חום- ירקרק יותר"(ווינסטון צ'רצ'ילבה).

Boo9ie

New member
לא הבנתי את האירונה בכך

והייתה אמירה כלשהי, שהיא? "You're insane!" Tyler: "No. I think you'll find that you're insane."

giba70

New member
../images/Emo45.gif יופי, עכשיו כולם יוכלו לראות

שאתה בין השאר בפורום אטומיק קיטן

giba70

New member
אוי, נושי, באמת...../images/Emo3.gif

הרי קראתי את השרשור ההוא. אותו שרשור שבסופו הצלחת לגייס לפורום את ענבל ואף קיבלת ממני
אבל מי שלא קרא את השרשור ההוא לא יוכל לדעת, וכך ברוטוס נתקע לו עם פורום אטומיק קיטן לנצח-נצחים! ואגב, שמעתי שאטומיק קיטן מתפרקות, אם זה מעניין/משמח כאן מישהו...
הגם אתה, ברוטוס?

inbal287

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo18.gifכנסו, זה חשוב!

אנחנו נמצאים יומיים לפני יום השואה. בין אם שמעתם על זה ובין אם לוא, בצפון קוריאה מתרחשת זוועה, אשר, למרבה האירוניה, לא כל כך רחוקה מזו שקרתה לנו, בגרמניה. אלפי אסירים פוליטיים ובני משפחותיהם נטבחים למוות במחנות ותאי גזים, והעולם שותק. שותק, בדיוק כמו שכל העולם שתק לפני שבעים שנה. שותק, את אותה השתיקה מכעיסה. לבינתיים, האמצעי החשוב ביותר שברשותינו הוא התקשורת. פיתוח המודעות, ושלא נדבר על האינטרנט בכלל ועל הפורטל תפוז בכלל. אני מבקשת מכם, בכל לשון של בקשה, להיכנס, לקרוא, להתרשם ולהזדעזע מהלינק המצורף, וכמו כן, להתפרץ לכל פורום אפשרי, עדיף בתפוז בשל המספר העצום של הגולשים, ולהשאיר להם הודעה שכזאת. אני לא חושבת שיש פורומים בהם הנושא אינו רלוונטי. אני לא רוצה להיות זו שלא עשתה שום דבר, אפילו אם זה הודעה מחורבנת בפורום. לחצו כאן (אממ... לא אני כתבתי את ההודעה הנ"ל, אבל לא הצלחתי למצוא את המילים המתאימות. לכן אני נותנת את הקרדיט למילים האלו ליוסטשיה ויי ולM r s black,שמשתמשות בתפוז)

IIIIBarcodEIIII

New member
משהו חדש ליום העצמאות

5 תקליטנים, 3 רחבות, 2 קומות, חצר אחת 26.4.2004 23:00 יום שני שתיה ראשונה חינם הקפצות על הבר: 5 ש"ח על האש חופשי מאחת ועד שיגמר עוגת יום העצמאות כדורי שוקולד חופשי על הבר צ'אי שופ ורחבת נרגילות והמון הפתעות רחבה מרכזית: DJ Eyal L: Alternative, Rock, Israeli רחבה משנית: DJ Chaos: Black Metal, Power, Thrash, Heavy DJ Noa - Freestyle and More רחבה חדשה: DJ Doris&Gal: Funk Metal, Nu Metal DJ Maya&Dafni: Punx-Rock, Hardcore, Ska, Old&New School 055661360 051569780 052747662

למעלה