• פותח הנושא czo
  • פורסם בתאריך

LadyG

New member
לא הגיוני

שיך לתקופה של קלפטון עם John Mayall's Bluesbreakers - קצת מוקדם מדי בהסטוריה האישית של השניים. אבל נזכרתי בעוד שני שירים שג'ורג' כתב ומיוחסים לפטי: So Sad ו- I need you. ואם נכתבו עוד אז עם פטי הסליחה.

Miss CB

New member
long, long, long

נשמע קצת יותר על אלוהים (לא, לא קלפטון...), מצד שני יכול גם להיות על פטי.

melancholy man

New member
אבל לא הוא אומר את זה

היר באמת נשמע כאילו הוא נכתב על הסיפור של קלפטון, הריסון ובויד, למעט בעיה אחת, את השיר ב בילי מיילס והוא היה חלק מהמופע ש הבלוזבריקרס כשקלפטון היה חבר בלהקה, ניתן לשמוע ביצוע של קלפטון עם הבלוזברייקרס בקופסא קרוסראודס (הראשונה). למותר לציין שאז קלפטון עוד לא הכיר את הגב' בויד. מה שכן אין לי ספק שקלפטון לא הכניס את השיר סתם לאלבום של דרק והדומינוס העומד כולו בסימן הסיפור הזה

noosh

New member
../images/Emo4.gif אני מתנצלת

המדיניות היא לא למחוק, אלא פשוט לשרשר את שרשור ה-
שכבר לא קופץ לשרשור שקדם לו, כדי שלא יהיו שני שרשורי
בעמוד ההודעה שלך כבר לא קפצה, והיא הייתה גם בתור הודעה ראשית וגם בשרשור האוף, ככה שאני בטוחה שאנשים ראו אותה... אתה תמיד מוזמן לפתוח הודעה חדשה אם אתה מרגיש שיש צורך בכך מתנצלת שוב!

giba70

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo51.gif אבל...

ההודעה שלי לא הייתה הודעה ראשית, עד כמה שאני מבין אותך... אני הגבתי לשיר שכתבו שם על ג'וני מיטשל ורק תוך כדי התגובה עלה לי הרעיון לשאלה. בכל אופן לא פתחתי שום שרשור חדש.

melancholy man

New member
יבה יקירי

שירשורי
משורשרים אחורה בפורום הזה כבר שנה וחצי בערך, לכן אם יש לך הודעה חשובה שקשורה למוסיקה וההודעה שלך הייתה כזו, כדאי לפתוח הודעה ראשית בשביל שלא תאבד. נוש לא אמורה לעשות את זה בישבלך...

giba70

New member
אני יודע שהיא לא אמורה...

וגם כתבתי את זה, אבל גם כתבתי שההודעה שלי הייתה תגובה לשיר של pesteran ורק תוך כדי עלתה השאלה שלי. אם הייתי פותח הודעה ראשית מה שהיה קורה זה שהיו שתי הודעות בקשר לג'וני מיטשל. אז שרשרתי, כי הבנתי שפה חוסכים בהודעות ראשיות, וכך גם הקפצתי את ההודעה שלו, כך שתהיה התייחסות גם אליה. וחוץ מזה, אנשים יכולים לקרוא גם תגובות ולהגיב להן ולא רק להודעות ראשיות. ככה מתפתח שרשור שמתחיל בדבר אחד ומדרך הטבע אולי מסתיים במשהו אחר לגמרי. (הנה למשל מצאתי בשביל יקי את האלבום של אסתר עופרים). ועוד משהו, ההודעה של pesteran הייתה הודעה רגילה ולא הודעת אוף ורק אחר כך שורשרה לאוף ויחד איתו לשרשור ברכות לפסח, כך שלא היה לי מושג שההודעה שלי תיעלם לה כך. תודה רבה לך וגם ליואב, לליידי ולנוש.

pasteran

New member
אני סתם שמח שמישהו הגיב ל"שיר" שלי

ולא עניתי לך כי אני מכיר אלבום אחד בלבד מכל תקופה שלה. דווקא מישהו שאל משהו דומה בפורום מוזיקה בנענע לא מזמן תקרא את הכתבה של בועז כהן על המלכה ושים לב לתגובות

giba70

New member
../images/Emo41.gifיופי של סקירה ../images/Emo45.gif ../images/Emo51.gif

יש לי את האלבום הזה (בתור קלטת) ובאמת כמו שאומרים שם המגיבים, מופיע שם "וודסטוק" בסוף. כמו כן יש ביצוע של Free Man In Paris מתוך Court & Spark. שאר השירים הם כמו שבועז כהן אומר מהתקופה השנייה של ג'וני מיטשל ה-
לפי תגובות רבות ולפי בועז, יש הערכה רבה לתקופה השנייה שלה, היותר ג'אזית, שאהובה גם עליי. מהאלבומים האחרים, השירים שמופיעים הם:
The Hissing of Summer Lawns - 1975 In France They Kiss on Main Street Edith and the Kingpin Shadows and Light
Hejira - 1976 Coyote Amelia Hejira Black Crow* Furry Sings the Blues
Don Juan's Reckless Daughter - 1977 Dreamland
Mingus - 1979 Goodbye Pork Pie Hat The Dry Cleaner From Des-Moines God Must Be a Boogie Man מצאתי לנכון לשים קישור לאלבום צללים ואור - AMG ולאתר הרשמי של ג'וני מיטשל.

giba70

New member
../images/Emo124.gifנוש, ראיתי שאין בקישורים

שום דבר ביחס לג'וני מיטשל, אז אפשר לשים את האתר שלה שנתתי כאן, ואולי גם את הסקירה של בועז כהן.
חיבוק ב-8 ידיים

VeraLynn

New member
אנשיםםםם ../images/Emo168.gif../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

בואו היום לצ'אט ב8 :) נעשה לנו פגישת מחזור :) אני מתגעגעת לימי הצ'אט בואו בהמוניכם!

נויקה

New member
../images/Emo32.gif בנתיבי העפלה

מאגר מידע לתיעוד והנצחה. "בנתיבי העפלה" הממוקם באתר מחנה מעצר למעפילים בעתלית, הוא מאגר מידע ממוחשב. אנו מבקשים לתעד במאגר את למעלה מ120,000 המעפילים שהגיעו לארץ משנת 1934 ואילך. פתחנו במבצע איתור ותיעוד מעפילים, פעילים, אנשי ים אויר ויבשה, פעילי מחנות המעצר, אנשי "הבריחה" ואנשי סוד- כדי שלא יאבד זכר האנשים ולא ישכח מפעלם. כל מי שהיו מעפילים או פעילים, בני משפחתם או חברים ומכרים- אנא מלאו שאלון והוסיפו אליו ככל שניתן: תצלומים, תעודות, מסמכים, עיתונים או חפצים. את כל החומרים ניתן לשלוח סרוקים או כפי שהם ואנו נסרוק ונשיב לכם. חשוב לציין שאנו אוספים שמות גם של אנשים שנפטרו וגם עדויות של מעפילים שהגיעו באוויר או ביבשה ולאו דווקא בים. כמו כן, העדויות נאספות לא רק ממי שהיה עצור בעתלית אלא בכל מחנה מעצר אחר או שלא היה עצור כלל והצליח להיכנס לארץ. את השאלון ניתן להוריד מהאתר של המועצה לשימור מבנים ואתרי התיישבות: www.shimur.co.il תחת הכפתור "בנתיבי העפלה". יש שאלון שונה למעפילים ולפעילים. את השאלון המלא יש לשלוח לכתובת: מחנה המעפילים בעתלית ת.ד. 189 עתלית. לשאלות נא לפנות אלי במסרים. תודה על שיתוף הפעולה.

Solstice Coil בהופעה עם אלפאבית

כולכם מוזמנים לערב משותף של Solstice Coil ואלפאבית, שתי להקות מופיעות המבצעות רוק אלטרנטיבי. על הלהקות: אלפאבית - להקה הפועלת כבר שלוש שנים ומושפעת מלהקות כמו רדיוהד ופורטיסהד ועוד. בעבר ליוו את נועם רותם, סולנה לשעבר של קרח 9 בהופעות של חומר מקורי שלו, אך בסופו של דבר נפרדו ממנו והמשיכו לפעול עם חומר מקורי משלהם. Solstice Coil - לאחר ההצלחה של ערבי המחווה לרדיוהד בביצועם, הם ממשיכים לפעול כעת עם חומר מקורי חדש, ממשיכים להופיע ולהקליט חומרים לקראת אלבום הבכורה. המוסיקה של סולסטיס קויל מציגה שילוב בין מוטיבים מוסיקליים של רוק מתקדם לבין סאונד והגשה של רוק אלטרנטיבי עכשווי. פרטים: הייניקן הבימה קלאב - תרס"ט 2, תל אביב יום חמישי, 29.4, בשעה 23:00. מחיר כניסה: 40 ש"ח לשמיעה - www.stage.co.il/a/solsticeband אם ברצונך להצטרף לרשימת התפוצה, נא לשלוח מייל ל [email protected]

guitarstud

New member
סדנאות לגיטריסטים

סדנת “Blues” בהנחיית דיוויד מטרסו ------------------------------------- סדנה בת שלושה מפגשים שבועיים, המיועדת לגיטריסטים המתעניינים בבלוז. במפגש הראשון: תאוריה של בלוז, סוגי ליווי, Blues Riffs, אילתור בסיסי. במפגש השני: דרכים נוספות לאלתור בבלוז (סולם בלוז, מז'ור פנטטוני, מיקסולידי), Blues Intros ו - Turnarounds, בלוז מינורי. במפגש השלישי: טכניקות ודרכי חשיבה באלתור, יישום החומר הנלמד בנגינה בהרכב. רמה נדרשת: לפחות שנת נגינה. *כולל דיסק עם דוגמאות, ופלייבקים לאימון. *אין צורך בידיעת תווים. מפגש ראשון ביום ג'- .18/5/04 · יש להירשם מראש, מספר המקומות מוגבל! לפרטים נוספים והרשמה צרו קשר דרך האתר www.guitarstudio.co.il או בטלפון: 03-5467517 ‏ איך מנגנים “funk” --------------------- סדנה לגיטריסטים (למתקדמים) סדנה בת ארבעה מפגשים שבועיים בהנחיית דיוויד מטרסו. הבנת מרכיבי הסגנון מהפשוט עד למורכב: הבנת קצב של חלקי שש עשרה, הפסקות, ''Ghost-notes”, היפוכי אקורדים, בניית ליווי “funky” מוצלח, בניית תפקידים לכמה גיטרות, נגינת ''ריפים'' (Riffs) קלאסיים, ה-“Groove” .... הטכניקה .... הסאונד ..... ה – feel .... * כולל דיסק עם דוגמאות, ופלייבקים לאימון. * אין צורך בידיעת תווים. מפגש ראשון: 1/6/04 הסדנה תתקיים ב''גיטר-סטודיו'', דיזנגוף 324 ת''א. יש להירשם מראש, מספר המקומות מוגבל! פרטים נוספים והרשמה דרך האתר www.guitarstudio.co.il או בטלפון: 03/5467517

Another Girl

New member
נצל"ש-למי שהיה בהופעה של ה-MMT

בתל אביב והתלהב מהלהקה-בואו לפורום שלי,אחרי שנתתי להם כרטיס ביקור בהופעה,הם התחילו לכתוב בו...

למעלה