• פותח הנושא czo
  • פורסם בתאריך

czo

New member
נגנבה משאית מגורים - פרס 5,000 ש"ח

נגנבה משאית מגורים - פרס 5,000 ש"ח סביב תאריך 22.6.03 נגנבה משאית מגורים השייכת לנכה צהל ממגרש רכב בצומת ירקון. המשאית חשובה ויקרה לבעליה, המוצא הישר שמאתר את מקומה המדויק יקבל פרס 5,000 ₪. מי שיש לו מידע יכול לשלוח לי מסר, או לאימייל: [email protected] או לאיי סי קיו : 160621018 מצטערת אני יודעת שזה לא קשור לפורום..

moshel

New member
להקת מנפרד מן בישראל

להקת מנפרד מן תגיעלישראל לשתי הופעות באמצע חודש מאי ההופעות יתקימו בחיפה ב21.5 ותל אביב ב22.5 ראו פלייר מצורף

כרטיסים לרוק עצמאות בראשון!!!!

מי שמעוניין בכרטיסים מכירה מוקדמת 99 שקל לרוק עצמאות בראשון תאריך 26.4.04 שיכנס לאייסי שלי: 222885053 או שיתקשר אליי 066-522878 כדאי לבוא!!! המופיעים: אביב גפן, היהודים, הדג נחש, סאבלימינל והצל, הדורבנים, מוניקה סקס, ירמי קפלן וחמי רודנר, שייגעצ, בוטן מתוק בקרקס, הבליינים ועוד...עופר שכטר ויעל דואני המנחים...יהיה סבבה תבואו!!!

SabreS Sagol

New member
רוק עצמאות 2004,

רוק עצמאות 2004, מי מופיע? אביב גפן והתעויוט, היהודים, הדג נחש, סאבלימינל והצל, הדורבנים, מוניקה סקס, ירמי קפלן, חמי רודנר, שייגעצ, בוטן מתוק בקרקס, הביליינים, מופעי די ג'יי ועוד... בהנחיית: עופר שכטר ויעל דואני. מתי? - בערב יום העצמאות כמובן, יום שני, 26.4.04 החל משעה 21:00 ועד הבוקר, איפה? - באמפיפארק ראשל"צ, כמה? - רק 99 (!!!) שקלים במקום 129 שקלים במחיר המקורי, פרטים אצלי, באייסיקיו - 118531680 או בפלאפון - 064433045, ניר.

עזרה בבקשה...../images/Emo122.gif

שלום, יש פה מישהו במקרה שמעוניין למכור פטיפון במצב טוב ובלי לקרוע ת'כיס? דבר שני, יש חנות תקליטים בת"א איפשהו באזור אלנבי אם אני לא טועה...מישהו יכול לתת לי כתובת מדוייקת.... תודה מראש.

giba70

New member
למה לא קשור?

אולי איזו חבורה של Dead-Heads גנבו אותה?

Chocoholic

New member
מה ?! איזה קטע...

Ha Ha Said The Clown... מי מהם עדיין קיים מההרכבים המקוריים?

ThE RhythM

New member
יואו!!!!!!11

סאבלימינל, היהודים ועופר שכטר על אותה במה?!?! שיאללה!!!!11 אין מצב שאני מחמיץ כזה אירוע!!!11 ____________________________________ {טוב תסלחו לי עכשיו הלכתי להקיא}

Rubycon

New member
you might mean Star Radio

I can't remember the exact address but I can't tell you it's on the western side of King George st., a bit northern to Dizzengof center (very close to it).

Tidal

New member
../images/Emo6.gif

אם כך, אז גם אני שם.
באמת, יש משהו לעשות ביום העצמאות השנה?

meindelbium

New member
חחח, האמת שזה יותר חברתי ממוזיקלי

כי אם היו עושים ערב להקות סטייל סגול כהה יתרו הכלי וכל אלה רשימת המשתתפים הייתה בערך כמו מספר בני הנוער בפורום זה מה לעשות שזה ה"רוק" הישראלי שיש היום, בצורה מיינסטרימית לפחות...

giba70

New member
יתרו הכלי? ../images/Emo12.gif

זה נחמד לפעתים לתרגם שמות של להקות לעברית, אבל כלי זה tool. לגבי שם הלהקה, אולי על שמו של ממציא ואגרונום אנגלי שתרם לפיתוח החקלאות המודרנית בבריטניה.

meindelbium

New member
יכול להיות, סביר אפילו

זכרוני הטעה אותי הייתי בטוח שככה כיניתם אותם כאן

giba70

New member
טוב, אז מצטער אם כיוונתי את זה

אליך. אני בכל אופן לא כיניתי אותם ככה. שבת שלום

giba70

New member
../images/Emo4.gif מי יתנני ../images/Emo32.gif? או: לאן נעלם

שרשור העוף הקודם? יכול להיות שזו המדיניות שלכם כאן, שכאשר שרשור אוף אחד ממצה את עצמו אתם מוחקים אותו ומתחילים שרשור אוף חדש. אבל הייתי לי שם שאלה ששאלתי אנשים על ג'וני מיטשל, ולא פתחתי בשבילה הודעה חדשה. אולי אנשים ראו ולא היה להם מה להגיד, אבל אולי יש כאלה שלא ראו אותה. בתור מנהלת אני חושב שיכולת להפנות את תשומת הלב של אנשים לשאלה שלי. כמובן זו לא חובה שלך. סתם היה נחמד, כי אף אחד לא התייחס. ועכשיו היא נעלמה. חבל.

yoavsc

New member
אתה מתכוון לזה?

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=552&msgid=30174885 זה

giba70

New member
../images/Emo45.gif נו, אפילו אני לא מצאתי אותה

כי שרשור האוף צורף לברכות לפסח... אז אתם מוזמנים להגיב גם לעניין ג'וני מיטשל, וגם לעניין איזה זמרים הונצחו בשירים הכי הרבה.
יואב

LadyG

New member
אתה בהחלט יכול לחזור על השאלה

ולפתוח אותה כהודעה ראשית (לעניות דעתי). נדמה לי ששאלת איזה שירים נכתבו על פטי בויד. לא בטוחה שאני זוכרת את כולם אבל נתחיל: קלפטון כתב לפטי את Layla כמובן ושני שירים נוספים: Wonderful Tonight ואת Why does love has to be so sad ורגע רגע גם את She is Waiting. לעומתו ג'ורג' האריסון כתב לפטי את: Something, it's all too much ו- For You Blue. נראה לי די והותר לאשה אחת. אבל היא
אין עליה.

למעלה