אז איזה מזל לכולנו שאתה לא המנהל!
(בהתייחסות גם להודעה בשרשור השני) למרות שאני מסכים איתך שקרוזשטן ופרהחוד זה לא ממש פרוג, מהקטעים ששמעתי לפחות זה נשמע יותר כמו פנק עם אילתור כליזמרים, אי אפשר להתעלם מהעובדה הפשוטה שחברי הפורום אוהבים את הלהקה הזאת. אף אחד לא חושב שהם ממש פרוג, אבל רוב האנשים כאן ששומעים פרוג וכבר כמעט ושבעו ממנו מחפשים דברים חדשים, יצירתיים ומעניינים, ולדעתם הלהקה הזאת היא הדבר. כרגע, אין פורום "מוסיקה מעניינית ויצירתית". פורום מוסיקה בנענע הוא כללי מדי, פורום רוק הוא מיינסטרימי מדי, פורום מטאל פונה לאסכולה מסויימת ביותר, ולמעשה הפורום היחיד שאולי מתאים להגדרה שכזאת הוא פורום מוסיקה אלטרנטיבית, אלא ששם דנים יותר בכלל הדברים שנמצאים מחוץ למיינסטרים, ולאו דווקא במוסיקה מתקדמת. אמנם זה נכון שלא כל מה שיצירתי ומעניין הוא פרוג, אבל כאן הגענו לנקודה שבה אנשים באים לפורום פרוג על מנת לשמוע על דברים חדשים ומעניינים, וזאת נקודה טובה לפורום, ולאו דווקא רעה. המתקפה שלך על בועז פלג למשל, חבר בקהילה שלנו, יוצר ישראלי ואיש יקר באופן כללי, היא פשוט ביזיון. אולי אתה בתור מנהל הפורום היית מוחק לאנשים פרסומים של שירים שהם כתבו והקליטו, אבל אני מאמין שצריך לעודד כל יצירה ישראלית שחושבת קצת מחוץ לקופסה, אפילו אם רק קצת. זה לא כאילו הוא בא להודיע לנו על האודישן שלו בכוכב נולד, או הדואט המדובר עם הזמרת הסופרסטארית רוני. "וזה לחלוטין מיותר להשתמש בו למטרות אחרות. זה דופק את הפורום ומטשטש אותו" אל תהיה אתה דרמטי בעצמך. איך בדיוק ההודעה של בועז דופקת את הפורום? כולה הודעה אחת ובודדת. אם לא היית מגיב לה, היא הייתה שוקעת בכל מקרה, אך כרגיל... אם ההודעה של בועז, נגיד, הייתה גורמת לתגובת שרשרת שהייתה מביאה עלינו גל של יוצרים ישראליים שמפרסמים את שיריהם כאן, אני אומר - Bring it on. נפתח שרשור
ונשים את כולם שם, וירא כי טוב. תוכל, אגב, לתת עצות ממוקדות לאיך לעשות את זה יותר מעניין או יותר פרוגי, במקום פשוט לגרש אנשים מהפורום. גם ככה יש לרוק המתקדם שם רע בכלל, ולפורום הזה בפרט, למה להצית את האש הזאת בכל פעם מחדש? אז בבקשה, זכותך לדעתך, אבל אל תגיד לאנשים "הפורום זה לא מתאים לך." כי פשוט לא אתה זה שקובע את זה כרגע.