gvn2fly

New member
Behind The Sun בפטיפון

להקת Behind The Sun בפטיפון ביום שישי הקרוב, ה 9.4.2004 בשעה 22:30. מופע פותח - אייל אימבר, סולן להקת Steelbox. נפגש בפטיפון.

BoazP

New member
שיר חדש שלי

אהלן... יש לי שיר חדש באתר שלי. אתם מוזמנים לקפוץ לשמוע, ואני אשמח לקבל תגובות והערות. Up and Down חג שמח! בועז

הופעה של Kruzenshtern & Parahod

ב-14.04.04 יום רביעי (הקרוב) ב-21:30 Kruzenshtern & Parahod להקת הכלייזמר קור הביתית שלנו תופיע בהינייקן פיוז'ן חיפה. בואו בהמוניכם

schainir

New member
דרושים נגנים

דרושים נגנים (בעיקר קלידים) מאיזור המרכז לביצוע קטעים אינסטרומנטלים - בעיקר של להקת CAMEL. המטרה היא PURE FUN. במידה ויצטבר חומר ..אפשר להתפתח לכל מיני כיוונים - אלוהים גדול. ניתן ליצור איתי קשר בטלפון 485636-054 ניר

Long Distance

New member
GUIDANCE Live 30/04/2004

GUIDANCE - Progressive Rock Live יום שישי - ה 30 באפריל 2004 תיאטרון תמונע שונצינו 8 תל אביב שעה 23:00 שירים להורדה: אתר להקת גיידנס www.GuidanceBand.com [email protected]

גיידנס? פרוגרסיב?

אם ככה, אז גם רוני דואני עשתה יצירות פרוג מורכבות בהשפעת הסימפוניות המאוחרות של שוסטקוביץ'. ואתי אנקרי מושפעת מהאלבום האחרון של פייב-יו-יוז. וגלי עטרי כותבת אלבום-קונספט בסגנון הכפול של IQ.

טל, אתה נמצא בסכנה

בכל פעם שאתה קורא בפורום שלנו אתה נקרע עוד קצת ועוד קצת, בסוף תיחצה לשניים! ואז מה תעשה?

Rudess

New member
ברייטמן מצחיק אותי

הוא גם צודק במקרה הספציפי הזה וגם מצחיק!!!

BoazP

New member
האמת, במקרה הזה לא ניסיתי...

אורי, פניתי אליך *באופן פרטי* לגבי שירים קודמים כסמכות בעניין, כי היו אנשים שאמרו לי שזה רוק מתקדם למרות שאני אישית לא הצהרתי עליו ככזה. ידעתי שהשיר הזה לא שונה בהרבה מהקודמים מבחינה זו ולכן לא שלחתי לך עוד אימייל לשאול שוב. כשיהיה לי משהו שונה אני אשאל אותך, וזה יהיה מאוד בקרוב. אני שמתי את השיר הזה כאן בפורום רוק מתקדם כי אני מאמין ש90 אחוז מהאנשים שאוהבים רוק מתקדם יכולים סגנונית להתחבר לשיר הזה. אפילו אם בטעות אפשר לספור את מספר הנושאים בשתי ידיים... בפירוש לא הצהרתי כאן שמדובר בשיר רוק מתקדם, אבל אני חושב שההשפעות ניכרות. אחד משירי התפרסם בבמה היום, אז אתם מוזמנים להיכנס לדף היצירה שלו ולהצביע\להגיב. המשך חג מהנה לכולם... בועז

נחמד מאוד

הייתי מציע לך, אמנם, לשנות את את המלודיה של הסוף של חלק מהמשפטים על מנת למנוע חדגוניות שנוצרת מהעובדה שזה בעצם אותו משפט מוסיקלי שחוזר שוב ושוב. לעלות עם התו האחרון או לסלסלו קצת, בשביל להוסיף קצת פלפל וחרוסת לעניין. זה לא פרוג פר סיי, אבל הקטע האינסטרומנטלי המתגבר באמצע מאוד מזכיר קטעים של Porcupine Tree מהתקופה המאוחרת יותר שלהם. מצד שני, אם קרוזנשטן ופרהחוד רלבנטי לפורום פרוג, אז... בעצם הכל רלבנטי. (No disrespect ללהקה, המצויינת, כמובן)

כאן זה פורום רוק מתקדם

אתה צריך לפרסם הודעות רלוונטיות לפורום. זה לא פורום "היי חברים, תגידו לי שאני כותב שירים יפים" או פורום "אם אתם אוהבים רוק מתקדם, אולי אתם אוהבים גם רוק אחר". זה פורום רוק מתקדם, וזה לחלוטין מיותר להשתמש בו למטרות אחרות. זה דופק את הפורום ומטשטש אותו. יש לך מספיק פורומים ברשת בשביל לפרסם בהם את הלינקים לשירים שלך. הפורום זה לא מתאים לך.

BoazP

New member
זה הפורום הכי קרוב לרלוונטי שיש

אנחנו יכולים להתווכח על רלוונטיות ואבסולוטיות של הגדרות סגנון, אבל אם פה נמצאת קבוצת האנשים שעונה להגדרה הכי קרובה לקהל שלי - אז למה לא כאן? בועז

יש המון פורומים דומים

יש פורום מוסיקה בנענע, יש פורום רוק בוויינט, יש עוד מליון פורומי מוסיקה בתפוז... למה לא כאן? אם אני הייתי מנהל הפורום, הייתי מוחק את זה. אבל מכיוון שאני לא מנהל הפורום, תהיה בריא ותמשיך לחשוב שזה מתאים לפורום. לדעתי זה לא מתאים, וזו דעתי בלבד.

BoazP

New member
אני מבין מה שאתה אומר...

...אבל אני חושב שהסגנון שלי יותר דומה לרוק מתקדם מאשר לרוק מיינסטרים של היום (להבדיל מרוק שהיה מיינסטרים לפני 10 שנים), אפילו אם הוא לא דוגמא מושלמת - במיוחד שרוק מתקדם זה מושג שנוי במחלוקת, לא משנה כמה תנסה להגדיר ולסווג בנסיון אבוד להילחם במחלוקת ולדכא אותה (בכך אתה למעשה רק תלבה את האש). אכן, זו רק דעתי. יחד עם זאת, כבר קיבלתי הרבה פידבק מאנשים שבתגובותיהם הזכירו שמות של להקות רוק מתקדם מוכרות באותה נשימה יחד עם השירים שלי - בלי שאפילו הזכרתי את המילה רוק מתקדם או בפורום שמיועד לסגנון זה. כך שזה כבר לא דעתי בלבד.

למעלה