אני בעד! אבל מה זה קשור?
מבחינתי אפשר לדבר פה עד קץ הימים מהו בדיוק רוק מתקדם, בכיף! יש אנשים שסולדים מזה, אבל אין רוב גורף, ויש מספיק אנשים שמוכנים להשתתף. אותי אישית זה מאוד מעניין. למה תמיד הכל חייב להיות בקיצוניות אצלך? אתה משווה בין לדבר על יצירה מוסיקלית שלא נכנסת להגדרה שלך לרוק מתקדם בין לדבר על ספורט? נו באמת. ואתה יודע מה, אם מישהו פתאום ינצל"ש יגיד "תשמעו, סל הניצחון במשחק של מכבי ממש הזכיר לי את ג'נסיס", מה רע? מה כל כך רע? אתה מדבר על מצב שבנאדם נכנס לפורום של מוסיקה, פורום של רוק מתקדם, ואומר "חבר'ה מה דעתכם על המשחק האחרון של מכבי?". עכשיו, אם זה סתם מישהו, אני מוחק ישר, ואם זה חבר קבוע בפורום - פשוט אין שום סיכוי בעולם שזה יקרה, ולכן ההשוואה שלך חסרתם תועלת. אפשר ועוד איך למדוד הנאה. כשאנשים מדברים בנועם ובהתלהבות, הם נהנים. כשאנשים כותבים עם הרבה סימני קריאה ומקללים זה את זה, סביר להניח שהם לא נהנים! שורה תחתונה: אני לא רוצה לראות יותר הודעות של "אם אתה לא מבין את זה אז מקומך לא פה", אתה לא קובע את זה - נקודה. אתה לא קובע לאנשים איפה הם צריכים להיות ועם מי הם צריכים לדבר ועל מה. כרגע אני האחראי כאן, ואני דואג למחוק את ההודעות הבאמת לא רלבנטיות ולכוון את האנשים לפורום בו הם חפצים (לא לפני שאני מציע להם לקפוץ למדריך העברי אם במקרה הם רוצים לדעת מה זה בדיוק רוק מתקדם), ואני משאיר את אלה שלדעתי יש להן לגיטימציה. אז אני מבקש ממך, ובעצם דורש, להפסיק להבריח אנשים מהפורום כאילו יש לנו פיצוץ אוכלוסין כאן.