פינת אבידות ומציאות בביגור

שלום אנשים. כל מי שמצא משהו שאינו שלו בביגור, או שאיבד משהו, מתבקש לשלוח לי דואל ([email protected]), או להתקשר אליי לטלפון (058-728595) ולספר לי על זה. אנא, אם אכן מצאתם משהו, הודיעו לי על כך, שכן אנשים מחפשים את הציוד שלהם נואשות... תודה, איתי גרייף.

M a n K i n d

New member
חומר ששימושי לדעת - שרשורים../images/Emo18.gif

שרשור זה דבר חשוב, זה לשמור על הסדר בפורום. הנה שני מאמרים (לצערי לא קצרים) שמסבירים על הנושא. לילה טוב לכולם.

כולם לראות- שימושי ונחמד

[URL='target=_blank']את הקישור הזה הוא מסביר איך מה שאתם רואים זה כחול[/URL]

PUMI for ever

New member
../images/Emo12.gif

ManKind ? צבע כחול בהיר מודגש לכינוי ? *חריקת גלגלים*
מנהל
ברוך הבא! הרשה לי לשאול בקצרה- איך, מתי, מי, איפה, כמה ?

M a n K i n d

New member
תודה על קבלת הפנים

(שרשור שבו הצגתי את עצמי נמצא למטה) איך ומתי - לכבוד חג הפסח. חלק מהמשפחות מקבלות את אליהו, אתם קיבלתם אותי. מי - אני. איפה - פה. כמה - רק אחד לבינתיים.

DDN

New member
המפגש היה אחלה.

היינו אמורים לנסוע לאיזה יער ליד ראש העין, אבל החלטנו שלהתנחל בבית של ניהאו ודרגורן יהיה יותר נוח. אכלנו הרבה בשר, וגם מצות עם סירופ שקולד. ראינו את הסרט "היפה והחיה". וכמה שיחקו "מנצ'קין", כמה שיחקו "מג'יק". היה ממש אחלה.

Tanath

New member
כרונולוגית או מנטלית? ../images/Emo8.gif

כרונולוגית הכי קטן היה בן 13. מנטלית, קשה לדעת... Tanath -- Cleverly disguised as a responsible adult --

סנדרין

New member
...והאם הוא: ../images/Emo142.gif../images/Emo1.gif

א. הסתתתר בפינה ב. ניסה לפטפט עם זקנים כמוכם, שהניחו שהוא רק נגמל מהמוצץ אתמול ג. ברח אחרי רבע שעה ד. הסתדר בסדר דווקא
|רותם, שתבוא למפגשים כשתתקרב קצת לגיל הממוצע|

backdoorslam

New member
ד' ללא ספק

כמו שאחותו רמזה, הבחור נורא מוכשר. חוץ מזה לא נוהלו שיחות ל"גדולים" במפגש - בסה"כ ראינו סרט של דיסני, אכלנו ושיחקנו משחקי קלפים.

DDN

New member
ד. הסתדר בסדר דווקא.

ללא ספק. הוא רימה אותם בקלפים, וגיבה את עצמו בהוראות, ששם רשום שלבעל החבילה מותר לרמות!

DDN

New member
למה משועממים?

אחלה סרט. מהיותר טובים של דיסני.

רמץ

New member
דרך אגב... מי אתה? ומאיפה צצת?

האם גם אתה נצר לשושלת דרקונים אגדית ומטילת מורא?
חתול
מפלצת
או ילדה יפה
? העזר כנגדו של אדון הפורום? השכינה האלקטרונית?
הלילית הממוחשבת?
הירח הוירטואלי?
או שמא רק העזר בלי הנגדו?
או הנגדו בלי השמא?
מה?
בכל אופן, רציתי להחמיא על הניהול הנמרץ שפשה בפורום באחרונה (אני מקווה שאני מחמיא לאיש/דרקון הנכון). כמו כן - אם אתה כבר בשוונג, אז כמה דברים שאולי כדאי לתקן/להוסיף בקישורים: א. לא שזה לא מחמיא לי, אבל הקישור של רמץ ל-ADOM הוא לא בדיוק הדבר הראשון שאנשים מחפשים בקישורים, אבל הוא כן הדבר הראשון שנתקלים בו. אולי עדיף שהכניסה לקישורים תתחיל ב'משחקי תפקידים' ולא ב'שימושי'. ב. ה-screenshot של הגילדה שהוחלף בזה של העמותה. ג. ה-screenshot של קלדאריה שהוחלף בזה של הפונדק. ד. אולי כדאי להוסיף קישורים לפונדק, לאורק ולתעשיה הגובלינית. תודה ו...ברוך הבא?

למעלה