M a n K i n d

New member
חחחחחחחח

אהבתי את הרמיזה לשיר של רמי פורטיס (מחפש אותו עכשיו ברצועת ההשמה שלי) אבל לא. אני לא נצר לשום משפחת דרקונים, אני בטח לא חתול (יאם, טעים!), וילדה יפה בטח שלא. אולי מפלצת זו ההגדרה הנכונה. אני התפלץ הגדול והנורא שמטיל חיטו על הביבים והשפכים. בכל מקרה תודה. ואני אכנס לכל הסיפור של הקישורים התמונות והגלריות ברגע שאני אספיק לכסות את כל החומר.

DDN אם

אתה רוצה סרטים טובים של דיסני זה מוצאים את נמו,הקיסר נפל על הראש,מלך האריות. למרות שגם היפה והחיה זה נחמד.

בורן

New member
נצל"ש:

זלוטניק, השאלה האחרונה בחתימתך אינה מובנת. תודה.

תשמע

לא יכלתי לכתוב הכל כי לא היה לי מקום (ולא שמתי לב לזה) אבל השאלה היא "איך שלטי ה"לא לדרוך על הדשא" מגיעים למרכז הדשא?"

Nihau

New member
../images/Emo32.gif תשובות לשאלות בחתימה

השמש מבהירה את השער כי היא שורפת אותו, מקבלים אותו אפקט גם כאשר שורפים את השערה על להבת נר אבל כל כך מהר שבדרך כלל לא תספיק לראות את זה קורה. העור שלך מגיב לקרינה ע"י הפעלת מנגנון הגנה של הפקת חומר צבע כהה שיספוג את הקרינה וכך היא לא תגיע לחלקים פנימיים יותר בגוף ולכן העור מתכהה.
מגידי עתידות חכמים מספיק למלא לוטו ולזכות לא הולכים לפרסם את זה כדי שלא יעשו עליהם לינץ. אם זאת היה מישהו שסיפר שחלם את 4 הספרות הראשונות של הלוטו והלך ומילא כמה עשרות טפסים עם מגוון אפשרויות שנותרו לו אחרי מילוי ה4 האילו ואכן זכה בלוטו פעמיים וכמובן כיסה את ההוצאות המטורפות שהיה צריך להשקיע כדי לקנות את כל אותם טפסים. שיהיו לו רק חיים טובים. אמן.
הקופסה השחורה עשויה חומר קשה מאוד אבל גם כבד מאוד. אם היו עושים את כל המטוס מזה הוא לא היה ממריא או שעלויות הדלק היו הופכות את הטיסה ללא כדאית כלכלית. מה גן שזה עדיין לא היה מונע את המוות של הנוסעים בזמן התרסקות...
מכסח הדשה שנוסע על מכסחת הדשה שם אותם שם. אם רצית שאלות באמת טובות יש לי כאן כמה: why do doctors call what they do "practice"? why click on "start" to stop windows98? why isn't there mouse-flavored cat food? why do they sterilize the needle for the lethal injections? why are they called appartments when they are all stuck together? why they call the airport "the terminal" if flying is so safe? why don't sheep shrink when it rains?

למעלה