yaarangel

New member
../images/Emo99.gif סייבר../images/Emo99.gif..חזרת!!

וולקאם באק!!!!
התגעגענו...ברוך השב!!..חחייחיח..
איך היה
ספר חוויות
איפה הייתם
מה עשיתם
.. תראה גם את החתימה שליי..!!...

midnight dragon

New member
סייבר (../images/Emo99.gifסייבר../images/Emo99.gif) חזר!!!!

איך היה בטיול? ספר חוויות

midnight dragon

New member
חחחחחחחח רשמתי את זה בזמן שסייבר

רשם שהוא חזר.. חחחחחחחחחחחח ספר חוויות!!

SaberTooth

New member
להקת הדורבנים גנבו לי חולצת תנועה!!

בהופעה של הדורבנים בטיול עמדתי בשורה הראשונה ליד הבמה, ממש הייתי יכול לגעת בהם. זה נראה לי נורא מגניב להוריד את חולצת התנועה שלי ולזרוק לסולן, אז הורדתי את חולצת התנועה שלי וזרקתי לסולן. הסולן לא התלהב מזה בהתחלה, אבל אז כל הקהל התחיל "חולצת תנועה! חולצת תנועה! חולצת תנועה!..." והסולן לבש את החולצה שלי עם "קן מודיעין" מאחורה והסתובב. כל קן מודיעין היה באקסטזה מזה שהסולן לובש חולצת תנועה של הקן ולא ידע מה לעשות עם עצמו. בסוף ההופעה, הדורבנים ירדו מהבמה והסולן פשוט הלך עם החולצה שלי
זה בכל זאת היה מגניב ביותר שהוא לבש את החולצה שלי...

midnight dragon

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

יא איזה מגניב.. חחחחחחחחחחחחח אני חושבת שאתה צריך לתבוע אותם.. חי חי סתם... מה עוד היה? זהו? כל הטיול ארבעה ימים הייתם בהופעה? ספר עוד חוויות!!

Wing Chan

New member
LOL

הזכרת לי - כשAmon Amarth (להקה, לא משנה) היו בארץ, בהופעה שלהם איזה בחורה אחת זרקה את החזיה שלה אליהם, אז הגיטריסט תפס, והם היו באותו זמן בלי חולצות, והם שמנים כאלה, והגיטריסט שם עליו את החזיה, וזה היה אחד המראות הכי מצחיקים שיש - לראות שוודי בגובה שני מטר שמן לובש חזייה! ענק!
ברוך שובך. עשו לך משהו בלילה? :DD

Wing Chan

New member
אני מכריז בזאת..

אני מכריז בזאת על הקמת אירגון הנאציונל סוציאליזם בפורום רומח הדרקון! :p מי באירגון? אני, הדר, ודנה! היצטרפו עוד היום! סטיקר צלב קרס במתנה למיצטרפים!

NJS

New member
למה רק סטיקר?

אין לכם תקציב לצלב קרס? בושה! בכל מקרה אני מצטרף

זה... לא...

כלומר, בימינו כבר המציאו את פצצת האטום... ההמצאה הזאת לא איחרה את הנפילה *שלכם* בכמה חודשים... שמישהו יפציץ אותם בבקשה?

Knotted String

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

יש דברים שלא צוחקים עליהם... אבל אולי זו רק אני...

למעלה