SaberTooth

New member
../images/Emo32.gifאנשים...../images/Emo32.gif

(גם לי מותר אוף פעם ב...
) אני יוצא מחר בבוקר לטיול עד יום ראשון (4.4), ולא אהיה ליד המחשב ארבעה ימים. אני משאיר אתכם ללא השגחה כי אני בטוח שתוכלו להתמודד לבד, אז אל תאכזבו אותי.
הנהלת הפורומים וכל מיני אנשים יקפצו לפה מידי פעם, כדי לוודא שאין צרות אחרות. לא לעזות צרות, הא
התנהגו יפה
להת', נתראה בעוד ארבעה ימים.

../images/Emo99.gifסייבר../images/Emo99.gif|מעתיקן|../images/Emo54.gif

חחחחח..... אני סתם נדחף, כמו כולם...... קיצר, תהנה.........

Knotted String

New member
../images/Emo99.gifסייבר|../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

*מעתיקנית גם* תהנה! טיול של הנוע"ל, הלא כן? ("אני בנועל
סקלו אותי
")

midnight dragon

New member
תהנה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

אנחנו נתנהג יפה.. |פרצוף תמים| חחחחחחחחחחחחחח אנשים!! אין השגחה לארבעה ימים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סוף סוף אפשר ללכלך את הפורום בדם האנשים שסוקלים!! מסיבות עד אור הבוקר!!!!!!!!!!!!!!!!

midnight dragon

New member
עמר מביא את הבירות מי מביא את הסמים

מישהו מתנדב? (עמר ראית איך נידבתי אותך.. חחחחח)

python 4

New member
יוּ, אנטימכביסט.

אַנִי מַנִיח? נִיפַּגֶש שַבוּע הַבָּא מוּל זַ'לגֶרִיס ואַז נִראֶה מִי זוּיַנתֶם. וּבַּחוֹדֶש הַבַּא - פַיינָל פוֹר בּתֵל אַבִיב וגַבִיע אֶירוֹפַּה למוֹסקבַה, מן הסתם. בּתוֹר רוּסִי אַתָה בֶּטַח מֶאוּשַר.

Wing Chan

New member
נייט!

ברוסים יש דבר אחד מגניב האמת. יש להם בערך את כול הקללות בכול הקוסמוס המזדיין הזה במילה אחת. יעני אתה יכול לקרוא למישהו זבל, בן זונה, זבלה, חתיכת חרא, קקי מזוהם, חתיכת בננה מעוכה שדרך עליה סוס, ביצה של שור חולה מצוי בפיתה, והכול במילה אחת!

python 4

New member
המממ...

בֵּיצֵי שוֹר בֵּפִּיתַה.. מַזכִּיר לִי שֵלא אַכַלְתִי צָהרַיים הַיוֹם.

סרינה99

New member
../images/Emo99.gifמכבי../images/Emo99.gif

המשחק נגד אולקר היה היום?? יש לי בעיות קלות עם לזכור שמות של קבוצות או מתי המשחקים בכלל

אוו...תהנה!../images/Emo9.gif../images/Emo122.gif

אתה בטוח שאתה לא רוצה למנות איזה ביייביסטיר שישמור עלינו?
או שאתה סומך עלינו, טוב, אחרי הכל אנחנו כבר ילדים גדולים, עברנו את השלב של לשחק דג מלוח..

Moondust

New member
ביי סייבר!../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

אר, אתה בטח כבר לא כאן.... הו וול. תהנה!

למעלה