מאוו Boaz

New member
את יכולה פשוט להגיד:

השיר מהסרט הגורו.. וזה צ'ורי צ'ורי אנקוריסה יא קארנגה צ'ופקה צ'ופקה דל קינבאקן יא קארנגה אללא ללי טולי ללי בואי בבדאי טופטדדה וזהו אני לא זוכר יותר

s h e e p i t

New member
חחח... פעם הבאה...

כל דבר שאני אומרת ועושה יש לך הערה הא ?! ככה ?! טוב זכור !

אני לא אעשה כותרות מיוחדות לעברי/

לועזי.. כי זה די ברור! #גידי גוב- יש אי שם #להקת גייסות השריון- מי שחלם #להקת הנח"ל- הרעות #גידי גוב ומיקה קרני- והגשם יבוא #גידי גוב ומיקה קרני- פנס בודד #גידי גוב ודנה ברגר- מה אכפת לציפור #גידי גוב- תם השרב הגדול #הכניסיני תחת כנפך- המון אנשים שרו את זה.. אני לא ממש אוהבת את השיר (כי הוא יותר מדי מרוח) אלא את המילים. #גידי גוב- הנסיך הקטן #גידי גוב ומאיר בנאי- בלילות הקיץ החמים #the corrs- toss the feathers #edwin mccain- solitude #fiona apple- paper bag #the beatles- while my guitar gently weeps #the beatles- across the universe #travis- flowers in the window #edwin mccain- how do you talk to an angel #the corrs- forgiven, not forgotten #the corrs- little wing #the corrs/REM- everybody hurts ערב טוב! (לכל הרחוב)

../images/Emo168.gifאהבתי!!!!

אוקיי יקח לי הרבה זמן אבל בואו נתחיל הבהרה קטנה לפני שנתחיל: השירים לא לפי סדר מסיום אני כותב מה שעולה לראש ו10 שירים לא מספיקים לכל השירים שאני אוהב אני אוהב ה-ר-ב-ה שירים... עברית: 1.אריק איינשטיין-סע לאט 2.מאיר אריאל-טוק טוק טוק על דלתי מרום 3.שוטי הנבואה-המלון ברבת עמון 4.משינה-אין מקום אחר 5.גידי גוב-שלל שרב 6.כוורת-היא כל כך יפה 7.דיוויד ברוזה-סיפור אהבה בדואי 8.יוני רכטר-שיר נבואי קומי עליז 9.שלום חנוך-אגדת דשא 10.להקת הנח"ל-שיר לשלום English: 1.Hair-Let the Sun Shine In 2.Dobbie Brothers-Long Train Running 3.Rolling Stones-Paint It Black 4.R.E.M-Shiny Happy People 5.Bob Marley-Jammin 6.Infected Mushroom-Converting Vegetarians 7.John Lenon-Imagine 8.Queen-Bohemian Raphsody 9.Wyclef Jean-Gone Till November 10.U2-Sunday Bloody Sunday עד כאן שידורינו להיום, לילה טוב. וחוצמזה אתם אוהבים מוזיקה ממש טובה...

taltoolit

New member
לילות לבנים :)))

* כשניקו תתחיל לדבר- צל כבד * עברי לידר- בוא * דניאל סלומון- עדיף * סינרגיה- צועקים על אהבה * ארקדי דוכין- חדר משלי * מאיר בנאי- רואים רחוק רואים שקוף * שרון קרלן- יומן מסע (אחלה בצוע) * יזהר אשדות- התחלות * משינה- תחזור תחזור * בוטן מתוק בקרקס- את לא לבד , שמזכיר על פעם מחדש טיפה מים חמודה. :) kid rock feat shryel crow- picture green day- time of our life evanescence- my inmortal egale eye cherry- save tonight השיר מאני והחבר'ה קוראים לו STAND BY ME רק שכחתי מי מבצע :)) joan osburne- one of us cranberies- zombi the calling- wherever you will go jewel- hands adam ant - wonderfull

מ ו ר ע ל

New member
גם אני רוצה(אגב שיר שאני גם אוהב)

Alice Cooper - Poison Queen - Love Of My Life Led Zeplin - Stairway To Heavan Guns N' Roses - November Rain Goo Goo Dolls - Iris Gary Jules - Mad World Knack - My Sharona Simon & Garfunkal - Sounds Of Silence Scorpions - Wind Of Change Bob Marley - Iron Lion Zion ארקדי דוכין&מאיר בנאי - אהבה קצרה(אני יודע שזה רק של מאיר אני פשוט אוהב את הגירסה הספציפית הזאת מאוד) גזוז - חללית דייויד ברוזה - יהיה טוב כוורת - כל השירים!!!(פשוט ככה, מת עליהם!) להקת חיל הים - מה אברך משינה - אין מקום אחר(ובערך גם כל שאר השירים שלהם...!) בנזין - פנים אל מול פנים שלום חנוך - הולך נגד הרוח שמוליק קראוס - בלדה לעוזב הקיבוץ תיסלם - לראות אותה היום

rinani

New member
אוקי עכשיו אני יסביר את עצמי...

עשיתי את זה כי אני רוצה להוריד שירים ואני רוצה להיזכר בשירים טובים אז חלקכם עזרתם לי להיזכר וחלקכם סתם למדתי מה אתם אוהבים אבל למי שיש עוד שירים טובים שיגיד וסתם לידע כללי השירים שלי. (גם שלי לא מסודרים בסדר מסויים 1. שיר הפרחה-עפרה חזה 2. גיטרה וכינור- שלום חנוך 3. שוב הדיסקו כאן- הדורבנים 4. גשם חזק- מוניקה סקס 5. המגפיים של ברוך - כוורת(שיר ילדות גדלתי על השירים של כוורת) 6. עד העונג הבא- המכשפות 7. הכוכבים דולקים על אש קטנה- משינה 8. אנה- משינה 9. שנים חסומות- מוניקה סקס 10. פה קבור הכלב- כוורת ויש עוד מלא שירים אני פשוט לא ידעתי מה להחליט... 1.green day- time of my life 2.no doubt- dont speak 3.toni braxton- un break my heart 4. Anouk - Nobody's Wife 5. Beatles - Yesterday 6. Sheryl Crowe - I'm A Bitch 7. יש כל כך הרבה גרסאות- knocking on heavens door 8.Eagles - Hotel California 9. Gloria Gaynor - I Will Survive 10. rem - man on the moon עכשיו בקשר לsummer jem הידעתם שיש שיר שלהם הנקרא winter jem וזה אותו שיר רק נקרא אחרת ובקצב אחר!!!

נ ו ם

New member
רועי צודק באמת אוהבים מוזיקה טובה!

ומה שהדס שמה ממש משעשע אבל את הרוב אני כבר מכירה מהתחנה מרכזית בטבריה.

שאלה

הדגשלמישהו קרא פעם שהוא שכח להוסיף את הקווים ה - "||" כשהוא רצה להדגיש משהו?סדגש סתם חשבתי שזה יראה טפשי...

נ ו ם

New member
כן זה קרה לי.במיוחד עם כאלה |פרמידה

אתה ממש לא קשור אה? אבל תן לי לגלות לך משהו שיכול לעזור לך - מתחת לחלון של ההודעה שאתה כותב יש מקום שאתה יכול ללחוץ וזה עושה לך את העבודה ורושם לך בעצמו!

למעלה