rinani

New member
../images/Emo32.gif

שכל אחד ירשום בבקשה 10 שירים לועזיים שהוא אוהב ו10 שירים עבריים שהוא אוהב תודה לכל מי שיכתוב!

טוב...:)

לועזיים:הסדר לא קשור 1-queen-dont stop me now 2-red hot- its my airoplane 3-corrs-radio- 4-remy zero-save me 5-u2 hands that built america 6-madona-love profusion 7-brian adams-i do it for you 8-smiths-i am the son 9-ahha-living daylights 10-alanis moriset-i'm here to remind you עבריים: 1-שוטי הנבואה-פנאן 2-משינה -הכוכבים דולקים על אש קטנה 3-גלי אתרי-השיר שיביא לך אהבה 4-הדג נחש- לזוז 5-הדורבנים-שוב הדיסקו כאן 6-הדורבנים יצאנו לרקוד 7-מוניקה סקס-גשם חזק 8-ברי סחרוף-תסתכל לה בעיניים 9-מוש בן ארי- ואיך שלא 10-עידן רייכל-אם תלך

אוקי...

לועזי: 1. is this love - bob marly 2. losing my religion - rem 3. supergirl 4. light my fire - the doors 5. bohemian rhapsody - queen 6. me and bobby mc gee - jenis joplin 7. hotel california - the eagles 8. let it be - the beatles 9. knocking on heaven doors - guns 'n' roses 10. touch me - the doors עברי: 1. גלי - ירמי קפלן 2. ג'קי - היהודים 3. עוד ארון אחד - היהודים 4. שיר אהבה בדואי 5. ואיך שלא - אריאל זילבר 6. סוף העולם - אביב גפן 7. היא כל כך יפה - כוורת 8. נגעה בשמים - משינה 9. אנה - משינה 10. המיסטיקנים הסינים

נ ו ם

New member
אה נופר:

סופר גירל זה של k-otic. והמיסטיקנים הסינים של נורית גלרון. מגיע להם את הקרדיט.

אה? לאן נעלם ה-'?' ??

כתבתי סימן שאלה אבל הוא לא מופיע!! (את תכנסו כדי להגיב להודעה תראוהו..) משהו חשוד ומסתורי הולך פה..

נ ו ם

New member
שירים בעברית:

קשה לי לבחור. אני אוהבת המון. 1. אהבת נעורי -שלום חנוך (כי זה מזכיר לי את הגרעין) 2. צליל מכוון, של צליל מכוון. 3. בא מכאב - דניאל סולומון 4. התחלות - יזהר אשדות. 5. אחרי את כל את שיר - שלמה ארצי. 6. שיר ללא שם - יהודית רביץ. 7. פגישה לאין קץ - אלטרמן (אריק איינשטיין וכו') 8. האמנם - לאה גולדברג (חווה אלברשטיין) 9. היא כל כך יפה - כוורת. 10. מה שאת אובהבת - גלי עטרי. (חח הכותרת של ההודעה שלי הזכירה לי שכשהיינו באיסטנבול רק צחק ודיבר במבטא תורכי על הזמר "צ'ורום בותורכית" והזמרת "צ'ירים ביברית" (יענו שירים בתורכית שירים בעברית). לא חשוב.

נ ו ם

New member
ובאנגלית:

התפתתי לכתוב יותר מ10 אבל ריסנתי את עצמי:) 1. summer jam - underdog project (כי זה מזכיר לי את הגרעין נורא ואת טיול חנוכה - דיג'י תמר) 3. good riddannc - green day 2. nobody's wife - anouk 4. head over feat אלאניס מוריסט (ובכלל את אלאניס). 5. your song - אלטוו ג'ון (בגלל עודד) 6. lucky - בריטני ספירס (ואל תצחקו עלי!) 7. damn I think I love you - k-otic (מזכיר לי עייפות בוקר מגעילה. שוב בגלל עודד
) 8. everlasting - Manic Street Preachers 9. ain't no mountain - Marvin gaye 10. road trriopin - red hot

תגיד אתם נסעתם באוטובוס עם הנהגת ?

כי אנחנו גם נסענו איתה וכל בוקר היא שמה לנו summer jam אין היה ממש מעולה רקדנו במעברים והתפאנאנו!

אנחנו נסענו עם יבגניה ביבגניה-מוביל

אני מעריצה את האישה הזאת!! היא חילצה איזה אוטובוס שנתקע מלפנינו מהבוץ! "קדימה-אחורה קדימה-אחורה" והיא גם אספה שיחות שלא נענו בפלאפון כשהסתכלנו היו לה 94 שיחות שלא נענו אחח.. טיול חנוכה הרחוק

THE sky angel

New member
בטיול חנוכה???

גם לנו הייתה נהגת ביום האחרון בת ^&*%^&%%%%&&&&&&%^&^*^^* אינעל #$%%$#^%&^*^&*) ייקח אותה השם אמן ואמן!! כמעט מתתי בגללה והאצבע שלי ברגל נשברה שת^&^)&*#$%#%&%^&*I)&*). קראו לה תמר.

ואללה חלק מעמק חפר נסעו איתנו בחזרה

ובאמת היינו צריכים לעצור כי נתקע אוטובוס לפנינו. וואי היה כזה צפוף אני ומירי בקושי מצאנו מקום(ישבו במדגרות ושהיא פתחת תדלת כמעט נפלתי החוצה ...היה מצחיק איתה.

יש מלא שירים שאני אוהבת

לועזי קריפ- רדיוהד אנג'י - רולינג סטון ביץ' - מרדית ברוקס נו בדיס וויפ - אנוק דונט כרי - גנס נ רוזס דסט ינ דה וינד- איגלס איירס - גו גו דולס הוטל קליפורניה - איגלס מור דנ וורדס- אקסטרים אדריאנ- דה קולינג * סליחה על העצלנות, אם משהו לא ברור תשאלי. עברי- אהוב יקר- רונית שחר מתאהב בך מחדש - יזהר אשדות זמן קסם- יזהר אשדות עוד נגיעה- החברים של נטאשה יום יבוא- רותי נבון ועוזי פוקס אהבת נעורי- שלום חנוך כל מה שנשאר- בוטן מתוק בקרקס בשמלה אדומה - מופע הארנבות של ד"ר קספר אוטו זבל- הבילויים טיפת מזל- כנסיית השכל

s h e e p i t

New member
הנה מה שעלה לי לראש...

חלקם משעשעים ביותר *Twisted nerve *Some wehre over the rainbow - punk *Move your feet *Itsy bitsy tiny weeni *Love of my life *I'll be there for you *Everything for you *working nine to five *Cohri chori gori se משו בסגנון ^ עברית : *אור הירח - אביב גפן *מלאך - אביב גפן *המכתב - אביב גפן *בלילות - מוש בן ארי *שיר הטמבל - כוורת *השואו שלך - הדורבנים *כבשים - עברי לידר *אנה - משינה *חללית - גזוז *אני רץ - דודו טסה

למעלה