פורים שמח לכוווולם../images/Emo9.gif כנסו...

קודם כל-מזל"ט לדנה על הזכיה, למרות שלדעתנו (בלי לפגוע..) לא הכי הגיע לה..אומנם בהתחלה היא היתה חמודה והיה לה רייטינג גבוה,אבל אח"כ סתם הרסה עם הריקודים והשמלות הקצרצרות וכל ה"חשיפה" המיותרת
חבל. בכל מקרה יום ראשון תחרות חדשה ואנחנו נחזור לשדר דיי הרבה..מקוות
שיהיה בהצלחה לכולםם <וגם לנו>
ובבקשה הנהלת תפוז-תעשו טובה תחסמו משתמשים שמגזימים,יש בנות שלא מתפשטות,אבל הן בקושי לובשות חזיה או תחתונים,ורק מענטזות להן מול המצלמה- לא מגיע להן לשדר

Oferpas

New member
רק רציתי להגיד מזל טוב לדנה!

מזל טוב!! היית מצוינת

משהו לחשוב עליו-בבקשה לא למחוק !

אוקי אז ככה, כולכם בוכים שדנה ניצחה והכל, אל תשכחו אתם נתתם את הרייטינג והציון! פאק אתם סותרים את עצמכם!? אולי תעצרו הכל ותחשבו שנייה?! דנה תמיד הייתה ברייטינג מספר אחת, גם אם לא הייתה לה איכות ...מה לעשות חבר'ה סקס מוכר ומוכר המון! אז לפני שאתם מתנפלים על תפוז וכו' וכו', תקלטו שהבחורה <לא משנה עד כמה קשה היא עבדה, או שלא> הייתה תמיד עם הרייטינג בשחקים!!!!!!!! אז תפוז שיכלל ציונים ונקודות והביא לכם בעיטה לפנים עם מה שאתם בחרתם בעצמכם!!!!! אז ככה אתם נראים וחבר'ה, דנה זו התשובה למשפט :"העם בחר"......! זהו...אין פה בכלל ויכוח על יושר תקנון וכו'... אולי היא רקדה קצת מידי פעם, אבל היא לא חשפה כלום, אני גם לא אגיד שהיא לא הייתה משעממת, כי זו לא בושה זה אכן היה. אבל דנה זו הבחירה שלכםםםםםםםםםם טוב נו שלא תתנפלו עליי, של רובכם, ליתר דיוק של רובכם הגדול שהכריע!!!!!! יום טוב!!!!

Electrii

New member
לא הבנת.. כנסי

לא נראה לי שאנשים עצבניים על זה שהיא ניצחה. אני חושב שכולם עצבניים על זה שהיא עברה על חוקי התקנון, ועדיין זכתה. היה רשום שאסור לחשוף וצריך לשמור על פוזה נקייה. במילים אחרות התכוונו להגיד שצריך תוכנית אמיתית ומעניינת עם תוכן, ולא ילדות שירקדו כמו מטומטמות ויראו מחשוף לילדים קטנים שיושבים עם הלשון בחוץ. נכון, היא לא התפשטה, אבל 90% מהזמן (כול פעם שנכנסתי) היא רקדה עם הציצים תקועים במצלמה. אם היו רושמים שמותר פשוט "לרקוד עם מחשוף", היו מצטרפות עוד 100 בנות אחרות שהיו לוקחות את דנה בשניה. לעומת זאת כול בת שרק התחילה לעשות משהו כזה ישר נחסמה על ידי השוטרים.. זה מה שנראה לי לפחות..

חח די לחפש על קטנות

היא טיפה רקדה לכם עם מחשוף, אבל זה מה שמקבל רייטינג העיום, עובדה, היא לא עברה על החוקים....לדעתי ולדעת תפוז וזה מספק אותה בזכייה חבר'ה

את זאת שנתפסת בקטנות

מדברים בכללי לא רק עליה ספציפית. תפוז צריכים לחסום להבא משתמשים ש"לא מתפטשים" אבל כן רוקדים ועושים סטרפטיז..ברור שיהיה רייטינג גבוה כש90% זה בנים חרמנים..מה את מצפה? זה אומר שאם יש רייטינג גבוה זה משהו שנכון להסכים לו? לא חושבות...

Y0NaTaN

New member
../images/Emo32.gif

לפה תשרשרו כל מה שלא קשור לתמיכה בבלוגTV ההודעות שלא ישורשרו יימחקו השרשור נעוץ

F00D Is G00D

New member
היה נחמד להייות פה אדום

אני לא אפרט כאן יותר אבל הכינויים שלי בתפוז ייסגרו ואני יפתח כמה כינויים חדשים. אני לא אפרסם כאן בגלל מי אני לא אדום יותר "מפאת כבודך, לא אפרסם שזה אתה" (מי שצריך להבין, הבין) המערכת של קיצור השמות, אבקש להסיר ממנה את שמי ולהשאיר את המערכת לשימוש הגולשים.... נקווה שהשבוע הקרוב יהיה יותר טוב. אגב בשביל לסגור כמה קצוות "פליקס העכבר" זה כינוי נוסף שלי "מפאת כבודך, לא אפרסם שזה אתה" "מפאת כבודך, לא אפרסם שזה אתה" "מפאת כבודך, לא אפרסם שזה אתה" "מפאת כבודך, לא אפרסם שזה אתה" "מפאת כבודך, לא אפרסם שזה אתה" "מפאת כבודך, לא אפרסם שזה אתה" "מפאת כבודך, לא אפרסם שזה אתה"

F00D Is G00D

New member
מערכת קיצור הכתובות

בימים הקרובים תשתכלל במקצת ותראה תצוגה מקדימה של הבלוג. המערכת הזו כבר אינה באחריותי ותמוקם על השרתים של תפוז בלבד.

arigosh

New member
ידידי המלומד

אני לא יודע מה הסיבות לעזיבתך, אבל עצוב לראות אותך עוזב. תודה על כל העזרה שהושטת לכולם. אני מקווה שתצלח דרכך, ושתמשיך לעזור לכל הנזקקים.

ido100

Member
המלך האמיתי

לא ירדתי לסוף דעתך למה אתה פורש, אך רק רציתי להגיד לך תודה ענקית על כל העזרה ושתדע שאתה תותח עולם ואנחנו מעריכים בדירת השותפים את כל העזרה שנתת לנו. בהצלחה גבר ותמשיך לבוא לבקר אצלנו בבלוג. השותפים

מלך יקר אתה איש טוב,חבל שעזבת

שלום מלך כולנו מחזיקים לך אצבעות. תפוז אתם צריכים להתבייש קצת זה האיש שמילא את כל הבלוגים באנשים רבים, זה האיש שנתן את כל הכוחות והשעות שעות מול מצלמה. ויש תמונות שלו שהוא נרדם במצלמה. תתביישו לכם, אנשים לא ישתקו על כך. בגלל אהבתם הרבה למלך, יש לי ילדים שממש מעריצים אותו. יש לו תוכנית מהממת, אתם פשוט טעיתם שפסלתם את הנקודות שלו ביום האחרון, לקחתם אותו לטלויזיה לעיתונים ידעתם שהוא יפסיד התחרות נתתם לו הרגשה של גדול, אבל מכרתם אותו, הכל היה ברור, מלך יקר כולנו אוהבים אותך, נתת שואו בזכותך הבלוגים היו מלאים, אבל אחרי שעזבת אני חושב שתפוז יבין שהוא טעה ובגדול.ומידע מקצועי שלי אתם חייבים לפצות אותו ובגדול הוא הביא את האנשים שלו לבלוגים את קהל הצופים בבית לבלוגים,יודעים מה יהיה עכשיו? תיהיה נזילה ואני חושב שהיה בור עמוק שרק יגדל מרוב ריקנות, שלכם באהבה טפסר אלברט בן נעים

DMAN3

New member
מה אתם בוכים...

המלך עזב בגלל שהוא לא זכה לא בגלל...שנמאס לו או משהו כזה

arigosh

New member
לא מדובר פה במלך הסטלנים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תקראו את ההודעות, ולא רק את הנושא.

למעלה