בואו נהיה קצת אמיתיים כווולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה סרטים טובים באמת ראיתם השנה (2מינימום....חח...) שלי הם: 1.שר הטבעות-שיבת המלך. 2.שודדי הקאריביים.-אלא מה? 3.ברוס הגדול מכולם-מצחיק שחבל"ז
4.להרוג את ביל-חמוד.. 5.מוצאים את נימו-איזה פשוש
ו...זהו.. עכשיו..תורכם...

חוץ מ"שודדי הקארייבים"...../images/Emo41.gif

גם ראיתי (ואהבתי מאוד) את "הסמוראי האחרון" עם טום קרוז המהמם,החתיך,הסקסי,השווה,ההורס וכו'.... וכו'... סרט סוף הדרך!! סרט פשוט
!! אני יודעת שרוב המבקרים בעיתון ובכלל, לא פירגנו ממש לסרט, אבל אני תמיד אומרת שלא צריך לשמוע לביקורות! למה מי הם שיגידו לי אם ללכת או ללכת?! ואם לבנאדם בא ללכת לאיזה סרט או הופעה, ואז הוא קורא/שומע את הביקורות הרעות האלה, כבר לא בא לו ללכת, אז חבל. לדעתי, זה ממש הורס! לכן בנות ובנים יקרים, אני ממליצה לכם בחום על הסרט "הסמוראי האחרון" (מי שלא רואה מפסיד) אני מבטיחה לכם שתתרגשו ממנו עד דמעות... (
) וזה באמת אחד הסרטים הכי טובים שראיתי! (ואין לי מושג למה לא הכניסו את הסרט לרשימת המועמדים לאוסקר) אז בינתיים, עד שתילכו לראות את הסרט הנה לכם תמונה (מהממת) של טום קרוז מתוך הסרט... תהנו...

ThE pEt RoCk

New member
אם ויגו היה משתתף בסרט העלוב הזה

הייתי בוכה שבועיים.... ויגו, באותו סרט עם טוב לי מגוויר? כפרות, עשי טובה... (ורק להערת ביניים: אני יודעת שלא הייתה לך כוונת זדון, סתם אימצתי את הגישה הערסית לרגע)

ThE pEt RoCk

New member
באיזה סרט קרה האסון הזה?!

מצטערת אני פשוט לא אוהבת את טובי מגוויר. ודרך אגב, ג'וני הוא יותר בן זמנו של מר מגוויר....ויגו קצת יותר מבוגר משניהם. אהה, וחוץ משר הטבעות ו28 יום (עם סנדרה בולוק) וג'י איי ג'יין, ויגו לא הופיע בסרטים מפורסמים במיוחד (למרות שיש לו בערך 40, וכולם מצויינים)

....

פחד ותיעוב בלאס וגאס. חוץ מזה, ויגו גדול מג'וני רק ב4-5 שנים שזה לא הרבה עד כדי כך שאת מגדירה אותו כ'לא בן זמנו'.

ThE pEt RoCk

New member
וואלה! הבלונדיני המקריח....

אבל הוא בסך הכל אמר "hell no" ן "aa...yea"

....

פחד ותיעוב בלאס וגאס. חוץ מזה, ויגו גדול מג'וני רק ב4-5 שנים שזה לא הרבה עד כדי כך שאת מגדירה אותו כ'לא בן זמנו'.

בואנ'ה! בוא'נה!../images/Emo163.gif

בוא'נה מה את רוצה שאני אכפכף אותך!? בוא'נה ! לכי מפה! בוא'נה! בכל מיקרה, זה שפוט נשמע דומה.. משו עם סוסים.. טוב.. שיהיה.. אה, ו.... בוא'נה!

ThE pEt RoCk

New member
../images/Emo8.gifזערי ממני! למה אני אתקפל עלייך!

חכי חכי אני אביא לך את ה"גב" שלי, ואת כל הצ'כונה!

דידוש2

New member
סיביסקיט יצא כבר לקולנוע

לפני חודש או שתיים אם אני לא טועה והסרט עם ויגו יצא החודש. תעשי חישובים ורק רציתי להגיד שויגו פשוט הורס איזה סקסי הוא והוא בן 43 נדמה לי

ThE pEt RoCk

New member
הורס זו לא מילה לתאר את זה...

סליחה!! אני לא אשים יותר תמונות של ויגו

ThE pEt RoCk

New member
נכון, אבל לפעמים

כשאין חדשות מרעישות על ג'וני אי אפשר להפנות את השיחה למישהו אחר?

למעלה