ThE pEt RoCk

New member
לא קשור לג'וני אבל../images/Emo9.gif

מי פה הולכת לראות את הסרט החדש של ויגו שיוצא החודש? אם אני לא טועה קראו לזה בארץ "ים של אש" (תרגום דפוק ל:HIDALGO)

הסרטים הטובים של השנה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif|קוב

איזה סרטים טובים באמת ראיתם השנה (2מינימום....חח...) שלי הם: 1.שר הטבעות-שיבת המלך. 2.שודדי הקאריביים.-אלא מה? 3.ברוס הגדול מכולם-מצחיק שחבל"ז 4.להרוג את ביל-חמוד.. 5.מוצאים את נימו-איזה פשוש ו...זהו.. עכשיו..תורכם...

נשמע מעניין...../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

על מה מסופר? יש לך איסיקיו?
שר הטבעות שולט!!

ThE pEt RoCk

New member
הסרטים שלי:

1. שר הטבעות שיבת המלך 2.סיפורי דגים 3.שודדי הקריביים 4.נמר דרקון (למרות שזה יצא לפני יותר משנה) 5.מוצאים את נמו 6.שיקגו

הדיון הזה לא שייך לפורום!

זה שייך לפורום סרטים אם כבר תפסיקו עם הספאם מספיק מיצי שלי בצבא וחוזרת עייפה כל היום היא לא צריכה להתחיל להתעסק עם מחיקת שירשורים סתמים

ThE pEt RoCk

New member
הבנו את זה אבל ברצינות

אי אפשר לדבר רק על ג'וני. זה שאנחנו בפורום ג'וני זה אומר שאסור לנהל שיחות שלא קשורות אליו? חוץ מזה, אני ורוב הסיכויים שגם עוד בנות פותחות פה דיונים לא רק על ג'וני כי אנחנו לא רוצות ללכת לפורום אחר עם אנשים שאנחנו לא מכירות! נראה לי שכולן פה יצרו איזשהו קשר עם האחרות, ולפעמים זה יכול להיות נחמד לשמוע דיעה על משהו שהוא לא ג'וני מהבנות האחרות. ונא לזכור שגם אני נורא אוהבת את ג'וני, אבל אני בטוחה שהוא לא נושא המחשבה של כולנו כל השבוע ולפעמים בא להעלות נושא אחר. אז מדברים על סרטים, שעה אחר כך נמשיך לדבר על ג'וני בכל מקרה.

את לא מבינה כנראה

שאם בפורום מתחילים לדבר על נושאים אחרים הפורום מאבד את היחוד שלו ונהרס. בשביל זה יש דיוני אוף טופיק שהמנהלת פותחת ורק שם מותר לכן לדבר על משהו שלא קשור אליו. מיצי כרגע בצבא ולכן אני מבינה שאין ביכולתה לגשת לפורום אבל שהיא כן אני בטוחה שהיא לא תשמח (כמישהי שמכירה אותה אישית) ואו שהיא תמחק את כל מה שלא קשור או שתסים בדיון אוף טופיק אז אם אתן רוצות להמשיך בזה לפחות תשרשרו לאותו דיון כבר ותחסכו לה עבודה

ThE pEt RoCk

New member
אז מעכשיו, מי שרוצה

לפתוח דיון שלא קשור לג'וני פשוט מתחילה אותו כאוף טופיק? dosen't sound that bad

chompi2

New member
טוף אני אז..

לא השנה אבל.. 1. hair כמובן שולט!! 2. הסיוט שלפני חג המולד סרט מתוקיייי 3. גריז הראשון בלבד!!! 4. שודדי הפיראטים 5. אין חחח.. אולי הצלצול פחח סתם סרט חרא!! הייתי מעדיפה לראות תגרסה המקורית..

moran14h

New member
את יודעת מי ביים את "הסיוט שלפני חג

-המולד"? טים ברטון!(למקרה שלא ידעת ,למרות שאני בטוחה שאת יודעת הוא זה שביים את "המספריים של אדוארד" ו"סליפי הולו" ו"אד ווד" וכ"ו) הוא כזה שולט!

הוא הבמאי האהוב עליי

הוא עשה גם את ביטלג'וס ובאטמן 1 ו-2 ואת ביג פיש הוא מצייר מעולה הוא כתב שיר על ג'וני וגם צייר אותו

moran14h

New member
הוא גם אחד הבאמים האהובים עליי

ו"הסיוט לפני חג המולד" מבוסס על שיר שהוא כתב! פשוט גאוני!

ThE pEt RoCk

New member
המממ...הסיוט לפני חג המולד

אין מה להגיד, סרט ענק. אני אולי קצת משוחדת, זה הסרט הכי אהוב עליי מגיל חמש ומעלה... בלי שום קשר לטים ברטון, זה שהוא הבמאי גיליתי לפני שנתיים...

שלי:

לא ראיתי בקולנוע הרבה השנה אז אני מערבבת 1. קיל ביל 2. התפוז המכני 3. רקוויאם לחלום 4. שודדי הקאריבים 5. הקו האדום 6. טריינספוטינג 7. סנאץ' (או שזה היה שנה שעברה שראיתי אותו... מילא!) 8. הסיוט שלפני חג המולד 9. שיבת המלך

ThE pEt RoCk

New member
../images/Emo58.gif ותמונה

התמונה היא לא מהסרט, אבל הסרט הוא על איזה רוכב סוסים מאוד מפורסם, שהסוס שלו היה מהכי מהירים בעולם למרות שהוא היה גזע מעורב וקטן, והם (הוא והסוס) נשלחים למרוץ במדבר ושם יש כל מיני סכנות וכ"ו וכ"ו... העלילה קצת מפגרת, אבל זה ויגו, למי אכפת?! look at the picture man!

גם את חולה על ויגו?

כן, מאז שר הטבעות, הוא וג'וני מתחרים עלי... חי חי לא, אבל ויגו מאוד חתיך ואורלנדו מתרומם

לא בדיוק חולה עליו אבל..../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif

כן..הוא נראה טוב..יחסית לגילו..בעיקר עם השיעט הרטוב החום בשר הטבעות!!! רררררררר..........טוב..אולי לא עד כדי כך.... מה את אומרת על אורלנדו בלום?
שר הטבעות שולט!!

ThE pEt RoCk

New member
ובתגובה...

תראי, אני מטורפת על ג'וני, אבל אין תחרות, ויגו כבש את ליבי ואיך אמרו באהבה זה כל הסיפור: true love lasts a lifetime אורלנדו כלום? אכן מתרומם, אבל מתרומם יפה. (בדרגה נמוכה מאוד של יופי) אני אומרת שהוא רוצה את ויגו...ואת ג'וני...וסך הכל שהוא מאוד מתוסכל מינית.... (אכן, בירבור חסר משמעות אינטלקטואלית)

למעלה