As היחידה

New member
פגישה

אוקיי אז אמרנו שנעשה שתי פגישות אחת בתל אביב והשניה בנתניה
אז מי בא לתל אביב ומי לנתניה.. הפגישה בנתניה יכולה להיות ביום חמישי או שישי איך שתרצו... נתניה סמנו-|בעד| תל-אביב סמנו- |נגד|

As היחידה

New member
נתניה -

או יום חמישי (ה4.3.04) או לשישי (5.3.04) ותל אביב תקבעו כבר.. אני לא הולכת לת"א..

enjoi butterfly

New member
אהההה קרוב טוב נו....

תהנו לכם אני לא אוכל לבוא אני עובד כול היום עד 8 בערב וזה גם בפורום..אז תהנו לכם.....בכול מקום שזה לא יהיה...

enjoi butterfly

New member
לא יכול ממש...../images/Emo4.gif

התחלתי לעבוד היום וזה המן שעות 10 כול יום אבל זה רק לחודש ואז העובד הישן יחזור כי הוא שבר יד..חודש חודש וחצי אז אני מת לסים עם זה לקבל כסף ולחפש משהו אחר...
אבל בפעם הבאה.....

non sence

New member
../images/Emo31.gif אני מעדיפה תל אביב

ויכול להיות שאני הולכת לקווינס ביום הראשון של פורים אז אולי שם? שיהיה גם משהו כייפי לעשות??

את מאוד מאוד מאוד רוצה מפגש?

אני לא יודעת אם בא לי, בפעם הקודמת זה היה ממש מסורבל כל העסק..... לדעתי לא צריך למהר, כאשר תהיה קהילה מגובשת של לפחות 20 חבר'ה נקבע משהו שיהיה טוב לכולם ..... ורצוי בחופש כלשהו ולא בזמן לימודים , יש לי בגרויות . אנה, את אומנם גרה בנתניה, אבל אנחנו רובינו גרים במרכז, לא נוכל לעזוב הכל באמצע השבוע ולהגיע עד אליך, זה בלתי אפשרי לצערי למרות שמאוד הייתי רוצה, אבל הסיכוי לזה הוא כמו הסיכוי שאת תסעי לאילת בשביל מפגש פורום ...

As היחידה

New member
../images/Emo32.gif

לא ראיתי הודעות אוף אז פתחתי אחת... מה נשמע? יש לי שאלה- מה אתם חושבים שיש אחרי המוות? יש בכלל משהו? אתם מאמינים בגלל נשמות?

spirit noa

New member
../images/Emo32.gif לא דעת למה אבל..

אני מרגישה שהפורום קצת ריק בזמן האחרון, אתם לא חושבים?

sh53

New member
הפורום אכן ריק בזמן האחרון

ניסיתי להעלות בבוקר הודעת יום הולדת ולא הלך לי כל כך, אלא רק בצהריים. מבחינתי היתה לי בעיה עם תפוז ואולי עוד לעוד כמה חבר'ה. אני מניחה שחלק מהחברים כאן עסוקים בלימודים/מבחנים/בילויים/עם החבר'ה שלהם. יש לי בקשה אליכם אני השבוע עוסקת המון בשרשורים (גם של הודעות שקשורות אחת לשניה וגם של הודעות
). בבקשה לשרשר הודעות אחת לשניה, זה לא הכי כיף להכנס לפורום שיש בו אי-סדר ואני בטוחה שזה מרחיק גם גולשים אחרים ולי זה לא כיף להכנס, כשאני רואה שאני צריכה להתחיל לשרשר הודעות
אחת לשניה ולא מדובר באחת או שתיים ואז אני "מבלה" זמן בפורום בשרשורים. דבר נוסף - הפורום בזמן האחרון הפך להיות מעין צ'אט - מה שלומכם? משעמם לי? למישהו יש משחק? אני שמחה בהחלט שאתם מרגישים נפלא ובבית בפורום, אך מצד שני אם בא לכם לשאול אחד על השני - יש לכך אי סי קיו או תיבת מסרים. פורום נועד להודעות בנושא הפורום והוא פורום ולא צ'אט, מצד שני יש הודעת
וכל השיחות האישיות ביניכם בבקשה להעביר לשם ולא בכל הודעה להתחיל שיחה אישית אחד עם השני.

למעלה