milky123

New member
כנסיית השכל ונקמת הטרקטור בהופעה!

יום שבת הזה - 28.02.04 כנסיית השכל ונקמת הטרקטור בהופעה במועדון הנמלה! אסור להחמיץ! 2 הופעות בכרטיס אחד! לכרטיסים במכירה מוקדמת (ומוזלת) ופרטים נוספים- אורלי- פלאפון: 053405584 איי סי קיו: 77166145

../images/Emo23.gif מי גומר ראשון ../images/Emo35.gif

קמילה פאליי תארח את המנחה הטרייה של ערוץ "פלייבוי", נגה שחר, שתענה לשאלותיכם בפורום סקס. היום (רביעי), בשעה 19:00. זו ההזדמנות לשאול את כל השאלות שלא העזתם לשאול, ושלא היה מי שיענה עליהן.
עוד היום באודישן הגדול: שישה מתמודדים נותרו: אור, אופיר, ארז, יניב, דנה וגלית... מי מהם יעזוב את התוכנית ויגיע להתארח בצ`אט Live היום בשעה 23:15, שני המתמודדים שינופו מהאודישן הגדול יתארחו כאן ויענו לשאלות שלכם. אז... מי הם יהיו?
היום בארבע אחרי הצהרים שרון דוראני, אסף אשתר ודודידו יפתחו מבצע התרמה למען ילדים שאין להם. כוכבי ערוץ הילדים מחכים לכם בחנות ההיפר נטו בקניון ברמת אביב, ומזמינים ילדים לתת משלוח מנות לילדים שאולי לא יקבלו משלוח מנות אחר השנה. מחר בשעה 18:00 יתארח אסף אשתר בתפוז אנשים, ויספר על המבצע

MajorWinters

New member
הקשר בין Decca לDeram../images/Emo19.gif

שני השמות מתחילים בDE, הלוגואים נראים דומים, ואצל הרבה להקות אני מוצא שהם היו בשני הלייבלים, והרבה פעמים לסירוגין... האם יש קשר בין הלייבלים DECCA וDERAM???

השברולט

New member
ערב משובח !!

מועדון השברולט מביא אותה באמא של המחוות... D.J GerbeR & D.J RO(CK)TEM alternative,funk metal,punk rock,metal.רוק ישראלי 7 הרכבים במיטב הקאוורים של הלהקות המובילות והטובות בארץ ובעולם, יתנו לכם בראש בערב שלא ישכח... יום שישי, ה-27.02.04 ההופעות והמסיבה יתחילו בשעה 22:00 ויסתיימו ב6 בבוקר!!! CROSSFIRE במחווה ל-GUNS N' ROSES SERENITY במחווה ל-NIRVANA SqueezOphobiA במחווה ל-METALLICA CHILDREN OF THE VOID במחווה ל-THE OFFSPRING RECTAL ZIT במחווה ל-קוקו בלוף הק"שניקים במחווה ל-משינה השניצלונים ממקרונזיה במחווה ל-מוניקה סקס וכל זה רק ב30 שקל לפרטים - עידו: 058967355 www.chevi.up.co.il שברולט-רח' המנור 9 א.ת. חולון

pasteran

New member
איך קוקו בלוף קשורים?

אמנם הטובה בלהקות הפאנק הישראליות אבל להכניס אותם במחווה עם כל השארץ מוזר. חוצמזה מי מקים מועדון בחולון???

לתת בכל האומץ ../images/Emo140.gif

היום בתפוז אנשים, יתארח אסף אשתר, מערוץ הילדים, ויספר על מבצע "לתת משלוח מנות": מבצע תרומות של מוצרי מזון למשפחות נזקקות לקראת פורים. האירוח יתקיים בפורום למען הקהילה היום בשעה 18:00.
סרן יונתן ורב סרן נמרוד, חברי תנועת אומץ לסרב וממנסחי מכתב הטייסים, יתארחו היום בפורום מילואים, ויענו על שאלות בכל הנוגע לסירוב מטעמי מצפון בעידן שבו יש החושבים שהמצפון הלך לישון. היום ב 19:15 בפורום מילואים.
ועוד תזכורת מארגון לתת: מחר, יום שישי החל בשעה 14.00 ארגון לתת עורך "קרנבל לתת באהבה" - קרנבל לטיני עם רקדניות ברזילאיות, קפוארה, בטוקדה, להקת סלסה ועוד. כל ההכנסות - תרומה לפעילות ארגון לתת. מועדון הזירה, מתחם הסינרמה יצחק שדה 45, תל אביב

Abbe Faria

New member
בעקבות ניבלונג

גם אני החלטתי שהגיע הזמן לשינוי... ולכן... The Grimble is dead, long live the Abbe! זה הכינוי החדש שלי מעכשיו...

LadyG

New member
אתה השתגעת ../images/Emo35.gif

זה לא ההוא מהרוזן ממונטה כריסטו? מה עובר עליך גרימבל....אני מכריזה בזאת על הקמת התנועה להחזרת גרימבל.

אני לא מסכימה בהחלט!

עכשיו איך נסביר למה קוראים לך גמד???? ובכלל מה יקרה לאחת השאלות הכי נשאלות בפורום(אחרי נכןו שאקסל רוז הוא הזמר וקווין הם הלהקה).

Abbe Faria

New member
בדיוק... The Mad Abbe

גם על האבא פאריה (בספר, לא בסרט הממש ממש גרוע שעשו על זה) אמרו שהוא השתגע
בכל מקרה, החלטתי לקראת השחרור הקרוב (עוד 6 ימים לחפש"ש) לעשות שינוי קל... אתם תתרגלו, אל תדאגו...

noosh

New member
תומכת בליידי../images/Emo70.gif

אני לא בעד שינויי כינויים, אבל מעבר לכך.. גרימבל הוא מעבר לכינוי... אל תצפה שאינ אתרגל לכינוי החדש בקרוב
אה, ושם המשחק נשאר גרימבל, כמובן

למעלה