yokei

New member
הופעת להקת נצרת

משהו יודע אם יש הופעה? לא ראיתי אזכור בשום מקום האם זה בוטל או לא? ואיפה אפשר להשיג כרטיסים. בתודה מראש.

SaintJohn

New member
Nazareth? היום? חיפה? מישהו?

שלום לכם, רציתי לדעת אם מישהו מכם יהיה היום בחיפה בהופעה של להקת Nazareth. תהיה נציגות מפורום אירוסמית' (923), אנחנו נהיה חמישה, בשורה הראשונה. אז יש מישהו מפורום אגדות רוק שיהיה היום בהופעה?

pasteran

New member
תזכורת מאוחרת: כשהגיטרה שרה בלוז

בשעה ובפחות מ-24 שעות מהאירוע. הצתה מאוחרת אני יודע. מחר בפסטיבל ג'אז בלוז הופעה של נגני גיטרה חשמלית ישראליים צעירים ומבטיחים. צ'רצ'יל, אקשטיין, הנדר..אה מזרחי ועוד. ישתתפו גם שם עולה בסצנת התיפוף, אהרל'ה קמינסקי ומפלצת בס, מיקי שביב. פוטנציאל יש.

sonic_green

New member
אהלן לכולם

נפתחה קבוצת קהילות חדשה בMSN ואני מזמין אותכם לבוא לקהילה החדשה שנפתחה שם... בואו בהמוניכם

Abbe Faria

New member
היה ענק

לא יודע מי מהפורום היה, אבל מי שהיה בטוח יסכים איתי שהיה פשוט מעולה...

היה בסדר ואנמק...

זה לא שלא נהניתי. זה לא שלא התרגשתי לראות את מזרחי, קלפטר, מיקי שביב, אבנר שטראוס, קמינסקי, שושן וגרי אקשטיין. זה לא שלא נעמו לי קטעי הסולו המהוקצעים כל כך, אבל ביננו, לא היה חשמל. תראו, ג'אם סשן מקבל את הקסם שלו במפגש חצי מתוכנן חצי אקראי, אחרי ההופעה, עם כמות סבירה של אלכוהול ובני דודו בדם, כשלא רוצים לישון וגם לא מקבלים כסף. אתמול, על במה מול קהל גדול למדי היה מקום להשקיע קצת יותר. תכנון סדר השירים, קצת יותר חזרות משותפות, מחשבה על משהו מרגש יותר לסיום. נכון שיש המון חן בהתנהלות הכאילו אגבית של אשפי גיטרה (בכל קנה מידה), אבל בגלל המקום, בגלל הקהל, בגלל הפסטיבל, בגלל הנוסטלגיה, הגיע לנו קצת יותר, ולא, לא הצטערתי שבאתי.

pasteran

New member
גם אתה צודק - היה מצוין אבל

חסרו לי אולי קלאסיקות (נגיד אחרית הימים). קלפטר אכזב- גם בנגינה וגם בבחירת השירים. אבל שלמה מזרחי הוכיח את הכינוי שלו (למשל, באחד השירים של שושן היה לו טכניקה שלא שמעתי עד עכשיו - כאילו ניגון ברברס). ללא ספק אחד הפספוסים הגדולים של הרוק הישראלי.

SaintJohn

New member
כרטיס לשורה ראשונה!

מי שמעוניין בכרטיס לשורה הראשונה בהופעה של Nazareth במרכז הקונגרסים בחיפה היום ב8 וחצי,נא ליצור איתי קשר במסרים בהקדם

RoMCk

New member
כל כך רציתי ללכת...

אני אוהב שירים רבים שלהם אך החלום שלי ללכת הלך נמוג אתה יודע מאיפה אני קונה כרטיסים להופעה בתל אביב אולי?

מי ירצף את הבית שלי ../images/Emo140.gif

פורום תכנון שיפוץ ובניה מארח את שרית פישר-בראז מ"נגב" שתענה לשאלותיכם בנושא פרקטים. האירוח יתקיים היום בשעה 15:00 שרית פישר- ברא"ז, נמצאת בחברה כ- 10 שנים ומשמשת כמנהלת המוצרים המיובאים ע"י נגב בלעדית כגון: הברזים של חברת Hansgrohe, הכלים הסניטרים של חברת Villeroy&Boch וכן מוצרי הפרקט של חברת TARKETT. פישר - ברא"ז, הינה בעלת ידע נרחב בכל הקשור לעיצוב חללי האמבטיה וחדרי המגורים. ניתן להעלות שאלות כבר עכשיו

למעלה