Vintage Queen

New member
נוראי!

ולמה היא עשתה לו כזה דבר!!?!?!?! איזה \@@#(*@@*#%*^@#)!~%* היא!! בלאכס על אנשים כאלו

שחושבים על זה

מאוד יכול להיות שהוא היה חולה, נשא של הנגיף לפני כבר...ושהוא הדביק אותה...ויכול להיות שלא...אם זו היא היא באמת ממש ^%()*&^%^%&()_)-009-09()_()

ניצקוש

New member
אני לא חושבת...

לפי מה שהוא מספר זו היא שהיתה חולה... כי כנראה היא רצתה להכנס להריון או משהו ואף אחד לא רוצה להדבק ממנה... אז זאת כנראה הדרך שלה..

ניצקוש

New member
אוווו מי גאד!!!

מי הבת זו.........איזה מניאקית! יאללה אני הייתי כבר ....לא יודעת היא דפקה לו את כל החיים! ועכשיו מה שנשאר לנו זה להזהר מסקס!!

a l o n i s 1

New member
אוי אני ממש עם דמעות בעינים..

אני מקווה שזה סתם סיפור אבל אם לא זה איום ונורא... מקווה שלא יהיה הרבה כאלו..

mkuzi

New member
סיפור עצוב מבין אלפים...

יש עשרות אלפי סיפורים כאלו.... יש כאלה שנוצרים עכשיו יש כאלה שיווצרו מחר ויש כאלה שנוצרו מזמן ועוד לא נגמרו וכו' וכו' וכו'..... איזה קטע פילוסופי...... בקיצר אין לך מה לקוות אלא רק להיזהר בעצמך ואם יש לך חשד שמהשהו שפגשת הולך לעשות משהו מטומטם וחסר זהירות תעצרי אותו גם אם לך יגרם נזק... אני לא מדבר על נזק גדול אבל אם את לא תעצרי את המעשה המטומטם אז חיים שלמים יהרסו.... אני כותב ברצינות כשאני חושב על כל אות אז תתיחסו ברצינות!

mkuzi

New member
סיפור עצוב מבין אלפים...

יש עשרות אלפי סיפורים כאלו.... יש כאלה שנוצרים עכשיו יש כאלה שיווצרו מחר ויש כאלה שנוצרו מזמן ועוד לא נגמרו וכו' וכו' וכו'..... איזה קטע פילוסופי...... בקיצר אין לך מה לקוות אלא רק להיזהר בעצמך ואם יש לך חשד שמהשהו שפגשת הולך לעשות משהו מטומטם וחסר זהירות תעצרי אותו גם אם לך יגרם נזק... אני לא מדבר על נזק גדול אבל אם את לא תעצרי את המעשה המטומטם אז חיים שלמים יהרסו.... אני כותב ברצינות כשאני חושב על כל אות אז תתיחסו ברצינות!

mkuzi

New member
תתתתפפפפפוווזזזזזזוווווווננננננהההה

סליחה על הפעמיים... תפוזונה כתב לי ש"חלה טעות אנא נסו שוב מאוחר יותר"..... תתתתתתתתתתתתתפפפפפפפפפפפפפפפפפפווווווווזזזזוווווווווננננננננננננננננננננהההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Blue Eyessss

New member
../images/Emo14.gif ../images/Emo14.gif ../images/Emo14.gif ../images/Emo14.gif

איזה מסכני...אוף אוף!!!!!!!מסכן=((((((((((((((((((((((((((((

אוי איזה נורא זה. ../images/Emo7.gif

אבל באמת בעיה לשו. נראה שהוא למד את הלקח
בדרך הקשה

זה ממש עצוב..../images/Emo1.gif

הייתי ממש על סף דמעות והגבתי לו שם.. הרבה אומרים שהיא בת זונה וזה אבל אם תחשבו על זה גם אותה הדביקו ויש מצב שהביא זונה ונקמנית.. זונה היא בטוח.. נקמנית לא בטוח.. אבל בכל זאת היא דפקה לו את החיים ואני חושבת שזה שהוא מעביר לנו את המוסר זה ממש חשוב..

../images/Emo4.gifבעעעע...איזה סיפור עצוב

והכל בגלל שיש אנשים רעים שמנצלים חרמנות וטיפשות של בני נוער אני שונאת שדברים כאלו קורים....זה כל כך לא פייר <<עוד סיבה לעבור לירח כל עוד אין שם אנשים>>

אויש...עצוב../images/Emo10.gif אבל נראה לי שזה בעצם

האשמה של שניהם! היא לא הייתה בסדר שהיא שיקרה לו והוא לא היה בסדר שהוא סמך על בחורה שהוא לא מכיר!!
עצוב

יאווווו אני פשוט מתתתהה בדיוק...

אתמול עשו לנו הרצאה על איידס שעה וחצי... וכל מה שהוא אמר זה נכון.. היא הסבירה לנו הכוווול פשוט הכול.. מרצה מעולה.. והיא הסבירה שאסור לעשות סקס לא בטוח עם מישהו שאתה לא מכיר כי יכולים לשקר לך.. וחייבים קונדום ואמצעי מנייה.. והיא הסבירה לנו איך אפשר להידבק, באילו דרכים, ואיזה מקומות בגוף רגישים ובהם אפשר להידבק.. וכל מה שהוא כתב כל כך נכון מה שהיא הסבירה.. שאנשים כאלו מפחדים להיות לבד.. כי הם יודעים שאנשים אחרים יתרחקו מהם כי הם יפחדו שיש להם איידס ושהם ידבקו במקום לתמוך בהם.. והיא הסבירה שאי אפשר להידבק ברוק ממישהו שחולה באיידס אלא אם הוא שותה 6 ליטרים של רוק של מישהו שיש לו איידס שזה בלתי אפשרי... ובאותו הרגע!! לא במשך שבוע נגיד... ואין כאילו היא הסבירה שבדר"כ החברה מנדה אותם ושהמשפחה מתרחקת מהם ושהם פשוט מפחדים להיות לבד... ואפשר גם לחבק מישהו כזה כי לא נדבקים כל כך בקלות.. אני פשוט מרחמת על אנשים כאלו כי כל אחד מת בסופו של דבר מהמחלה הזאתי.. כרגע לפחות כי יש 21 קוקטיילים.. שהם מאטים את ההתרבות של הנגיפים של האיידס אבל הגוף מפתח נוגדנים לכל קוקטייל שמשתמשים בבוא הזמן.. וכאלו שהגוף שלהם פיתח נוגדנים לכל ה-21 קוקטיילים פשוט אכל אותה.. והוא חייב לחיות עם העובדה שהוא ימות בקרוב..

למעלה