../images/Emo32.gif

אני שמתי
כי אני חושבת שאין משו מיוחד בהודעה שאני עומדת לכתוב...
אנגלית זאת השפה הכי יפה שאני מכירה (אני מכירה עברית וערבית בנוסף....*אהם!!!!*)
אני אוהבת לדבר אנגלית, סתם ככה
אני לא דוברת אנגלית, לצערי
אני יודעת לקרוא+לדבר אנגלית מעולה, יש לי בעיה עם לכתוב, ככה שתצטרכו לסלוח לי. אני מעדיפה לכתוב בעברית מאשר לכתוב בפורום אנגלית בשגיאות כתיב באנגלית
אני חושבת שאם היו מלמדים בצורה פחות קשוחה אנגלית (וגם שפות אחרות) לא היו מזלזלים ומשקיעים יותר, וככה האנגלית פה היתה הרבה יותר טובה
אני הייתי בחופש ב
אמריקה
בפעם הראשונה שלי...כן כן...תמיד יש פעם ראשונה...הייתי בפלורידה+ניו-יורק וקצת טעימה מקנדה (מפלי הניאגרה). ולפני שאתם שואלים, הייתי ב-בלאקאאוט, זה היה ממש מפחיד
היינו בניו יורק כשזה קרה, והיו מלא אנשים שנתקעו בסאבוואי, ומי שהיה שם מבין איך זה מפחיד.. ועוד משו מפחיד...כמה ישראלים יש שם
חברות שלי חושבות שאני משוגעת שאני אוהבת אנגלית...
אז לא, אני לא חושבת שאני מצטרפת רשמית...למרות שאני קוראת פה קצת..ואני מניחה שאני לא אוכל להתאפק... אז בנתיים אני את שלי אמרתי.

TsLiLuSHSH

New member
אגלית זאת השפה הכי יפה שאת מכירה?!

זו זכותך כמובן..אנגלית זו שפה יפה, שגם אני מסמפטת למדי... אבל.... צרפתית לוקחת ובגדול !!!
שמעת פעם צרפתית!? אח... אם יתחיל איתי איזה צרפתי שרמנטי אני פשוט אמס לו מול העיניים...
אני תמיד לא הבנתי למה אנשים לא אוהבים את השפה אנגלית, או לא חושבים שחשוב לדעת אותה! עצוב לי לדעת שיש אצלינו תלמידים בבצפר ב-4 יח"ל אמנם, אבל לא יודעים כללים בסיסיים כמו צורת רבים/יחיד (למשל-שאומרים he doesn't know ולא he don't know או הכי גרוע- he isn't knowing
) אבל זה כבר בעיה שלהם והם יצטערו על כך ...

../images/Emo5.gif צרפתית?

ילדה יפה מבית רע... אם יתקרב אלי איזה צרפתי שרמנטי אני אמיס אותו עם להביור

Athaclena

New member
יש לי משפחה צרפתית

והם בארץ בביקור. אז אל תגידו דברים מגעילים, הם עלולים לשמוע אותכם!
אבל באמת, הם אנשים נחמדים (המשפחה, זאת אומרת. את השאר אני לא מכירה). לא יפה ככה להכפיש את כל הצרפתים... ואני אראה אותם מחר! לא יכולה לחכות! נהיה כל המשפחה ביחד (חוץ מאח שלי שתקוע בצבא
), ופעם אחרונה שזה קרה זה היה אחרי שסבא שלי נפטר. יהיה כל כך כיף להיות ביחד בלי סיבות מגעילות! סליחה על ההשפכות אבל אני כל כך מצפה לזה שהייתי חייבת לשתף

../images/Emo52.gif אוי לא נעים לי... ../images/Emo108.gif

מצטערת אם פגעתי בהודעה שלמטה, לא התכוונתי למשפחה שלך תסלחי לי?

Athaclena

New member
סבבה

אבל לא. חוץ מזה שאני צברית למהדרין, אין בי שום גנים צרפתיים. פשוט דודה שלי (הבריטית) הלכה ללמוד בצרפת והכירה גבר צעיר ושרמנטי צרפתי והתחתנה איתו והם נשארו שם. לשמחתי הרבה שתי הבנות הנשואות שלהם כבר עלו לארץ, והבן השלישי אמור להתגייס עוד מעט. האחרון עוד לא סיים בי"ס אז נראה מה יהיה... ההורים אולי יעלו אם כל הילדים יהיו פה

Athaclena

New member
a sticky accusation

אני אוהבת דבש אבל לא נראה לי שהוא עד כדי כך חלק ממני... אוהבת דבש וסוכר ושוקולד וממתקים ובכלל דברים מתוקים.

Clever gal ../images/Emo8.gif

סופסוף מישהי שאפשר יהיה להביא לה שוקולדים בלי שהיא תתן בי מבט עקום ותגיד לי "אבל זה יהרוס לי את הפיגורה"

Athaclena

New member
זה הגנים...

וגם שממש לא אכפת לי מזה. קשה לי להעלות במשקל ותאמינו לי שלפעמים זו ממש בעיה...

למעלה