p i n g o

New member
בכל זאת,

אני חושב שכולם היו יכולים להיות קצת פחות תוקפניים, למען האווירה הכללים בפורום.

nerod 72

New member
תראה...גולדן אפל...

מצטערים אם פגענו בך , זו זכותך לאהוב את בריטני ואת האלבום החדש שלה! פשוט בריטני לא כ"כ מעניינת את חברי הפורום! ואני חייב להגיד לך ששמעתי את האלבום בוואלה ולדעתי האלבום ממש לא משהו...אז אני לא סתם קוטל לפני שאני יודע מה זה באמת... איך אומרים- על טעם וריח אין מה להתווכח... כל אחד אוהב משהו אחר וממש לא לעניין לרדת על מישהו שאוהב אמן זה או אחר... חומר למחשבה..

נכון היא פשוט לא מעניינת אותנו!

היא שונה כ''כ מקיילי חוץ מזה שהשיער של קיילי דומה טיפה לשל בריטני בקליפ של סלאו אין שוםד בר להשוות אני לא מבינה מה אתה רוצה יופי שאתה אוהב אתב ריטני ואני אוהבת את אבריל סו????

צודק לדעתי לא צריך לדבר על בריטני

פה בכלל! זה לא פורום בריטני זה פורוםק יילי וממש אין כאן קשר! ומה זה התינוקיות האלה? כאלו להיכנס ולהתגרותב נו ממש לא יצא מזה כלום!

בפורום יש אנשים בוגרים ומבוגרים

הרוב כאן הוא 17-18 וחלק יותר מזה ואנחנו ממש לא בעניין שלה דיונים התינוקיים האלה על מי טובה יותר ומי תמכור יותר כי גם אם בריטני תמכור יותר היא לא תקבל אתה שם שלקיילי יש ונשאר לנצח....

tatababa

New member
הממ..

זה דיי הציק לי - זה קיילי, לא קלי.. עכשיו כשהורדתי את זה מהלב.. באמת אני לא יודע מה ציפית מקיילי (ויהיה נחמד לשמוע באמת מה ציפית מקיילי, ומה לא התממש מאותן ציפיות), ולמרות ששפת גוף הוא לא האלבום הכי טוב של קיילי, הוא בהחלט אלבום הרבה יותר משובח מהשניים שקדמו לו.

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif עכשיו אני עוד יותר מאוכזב

אפילו מהשם
קיילי נשמע יותר מיוחד מקלי...

p i n g o

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo150.gifנמחקה פה הודעה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

שימו לב, הייתה פה הודעה פוגענית שנמחקה. להזכירכם, תקנון תפוז אוסר על שימוש בשפה פוגענית, ואף אחד לא יקרא פה "טמבל" ודברים כאלה לאף אחד, אפילו אם זאת האמת. המשתמש שעשה את זה וההודעה שלו נמחקה לא יוזהר שוב. נ.ב: התגובות להודעה הנ"ל נמחקו גם כן, כי אי אפשר למחוק הודעה ולהשאיר את התגובות שלה. עמכם הסליחה.

tatababa

New member
ואתה עדיין מתחמק מלענות לשאלה שלי

באופן ענייני. רק מוכיח שבאת לעלות לכולם עם העצבים מאשר באמת לנהל דיון רציני בנושא.. אני מזמין אותך ללחוץ על האיקס בפינה השמאלית העליונה של החלון... זה יטיב עם כולנו.

צודק בהחלט רן ,אם הוא לא היה

רוצה להרגיז הוא לא היה בא עלינוב גישת"הא! האאא! בריטני מצליחה יותר האלבום יותר טוב חחה!" מה זה ??? מה זה התינוקיות האלה? אני אולי צריכה לידע אותך אבל בפורום הזה יש אנשים בני 18 ו 24! לא בני 13 כמומכם שמתלהבים מבריטני ספירס! ואם היא מצליחה יותר?אז מה????? אנחנו אוהבים אתק יילי עם ובלי מכירות טובות!

Human Nature

New member
לא הייתי ממהר להספיד אותה... |טל| †

עם ניהול נכון, פאקצת הפופ יכולה לחזור לגדולתהּ (?). מוזר מאוד שלא ליווה את חזרתהּ רעש וצלצולים. בפופ של לפני קצת יותר משנה, היא עשתה חיל.

למעלה