kyliefan18

New member
סופי אליס-בקסטור - הכישלון

זוכרים את ההשוואות שעשו בין סופי לקיילי? SO NO MORE! האלבום החדש של סופי SHOOT FROM THE HIP נכנס מקום 19 במצעד האלבומים הבריטי אחרי מכירות נמוכות. בשבוע ה-2 הוא צלל למקום ה-56 ואז בשבוע השלישי (השבוע הזה) הוא נעלם כליל מהטופ 75 מה שהוא אומר שהוא מכר אלפי עותקים בלבד! הסינגל הראשון מתוכו MIXED UP WORLD גם לא עשה חיל, רק מקום 8. אז מה קשור? סופי כבר לא ממש במרכז הפופ, קיילי כבר מזמן עברה אותה. האלבום של סופי נחמד מאוד אך לא הצליח לגרום לי להתמכר אליו ולחרוש עליו. חסר בו שיר כמו MURDER או TAKE ME HOME.

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif אוי

ציפתי ליותר מקלי...
במילה אחת א-כ-ז-ב-ה תשמעו את "in the zone". לא באתי להציק, אבל בריטני לוקחת ובגדול

שיר חמוד ביותר אבל תראה כיום כשיש

כ''כ הרבה זמרות מכול הסוגים את הפרחות את הדיוות את הלטיניות ואת העלמות החמודות שלא מוכרות בסקס כמו דידו למשל שמצליחה מאוווד בלי להתפשט -זנורא קשה לפתח קריירה ולהצליח בכולש לב ושלב...זב לא שסופי לא מוכשרת פשוטב רגע זה יצאו כ''כ הרבה אלבומים לאוויר העולם ואי אפשר לצפות שכול אחד יצליח במיוחד לא עםה קמבאק של בריטני וקיילי.........

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif אז אני מבקש ממך

לקנות את האלבום הנהדר הזה שנקרא "in the zone". אני פשוט התאהבתי
אלבום נהדר
בריטני בהחלט עשתה שינוי מופלא בקריירה שלה לעומת...

p i n g o

New member
נו באמת...

אין לנו בעיה פה עם דיעות אחרות, אבל לפחות תסביר, תנמק, תרחיב, במקום להורות לנו ללכת לקנות את הדיסק של בריטניכס. אה, ולא כל שינוי הוא שינוי לטובה. תחשוב על זה...

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif הסבר

בלי קשר לדיסק עצמו יש את המהדורה המוגבלת עם הפאץ' והמדבקות זה מגניב בלי קשר לאלבום כול שיר שמה מקסים ומדהים "מגע ידי"- בהחלט שיר השנה שלי (עולה על white flag של דיידו)שיר מיוחד כזה.. "רעל"-שיר אקזוטי כזה (ואם זה כולם מסכמים ראו בפורומים) "תנשום עליי" שיר פופי מצויין מומלץ מאוד לשמוע אותו למעריצי קיילי מזכיר את קיילי של פעם.. "מוקדם בבוקר"-שיר איכותי של מובי..יש צורך להוסיף
יש כמובן את בום בום שהוא ראפ. אני לא ממש מתחבר לראפ אפשר להגיד שהוא יפה... "אני נגד המוסיקה"-לשיפוטכם (שיר דאנס מדליק וקליפ פצצתי) יש גם את הרמיקס ההודי שלו באלבום לפי דעתי עולה על הגירסה המקורית רמיקס מושלפ
"שערורייתי"-שיר הודי כזה מדליק... "כול הזמן"-בלדה שקטה ויפה (כולם התאהבו בבלדה הזאת אני פחות) הילדה האמיצה החדשה"-שיר פופ למען אותם ימים של בריטני בתחילת דרכה... וכול השירים האחרים שלא הזכרתי הם מדהימים, אבל רציתם רק טעימה קטנה מהאלבום...

p i n g o

New member
וגם אחרי ההסבר, אני לא מבין

מה זה קשור לפורום קיילי, או שסתם אתה מנסה למכור קרח לאסקימוסים?

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif אתה שם לב

שאני בסה"כ באתי להביע דעה על קיילי, ואז אתה מושך אותי להסברים על הדיסק של בריטני. ואחרי זה שואל "אבל מזה קשור אלינו

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif ../images/Emo92.gif

"אין לנו בעיה פה עם דיעות אחרות, אבל לפחות תסביר, תנמק, תרחיב, במקום להורות לנו ללכת לקנות את הדיסק של בריטניכס. "

p i n g o

New member
חשבתי שזה ברור

שההרחבה אמורה להיות על למה אתה מאוכזב מקיילי, היות וזה פורום קיילי. במקום זה בחרת להרחיב על למה שווה לקנות את הדיסק של בריטני. טוב, נעזוב את זה

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif ואני חשבתי שזה ברור למה

אני ובעצם כולם מאוכזבים מקיילי, לעומת זאת למה אני חושב חיובי על בריטני זה בדיוק למה אני מאוכזב מקיילי...(בקריאה השנייה תבין...) באמת נעזוב את זה.

tatababa

New member
מעצם הקטע שאתה אומר

"כולם מאוכזבים מקיילי" כבר אומר שההודעה שלך לא הייתה במקום. בנוסף, עם כל הכבוד, למה אמור להזיז לי שאהבת את הדיסק של בריטני ושלא אהבת את קיילי? זה לא שאתה חבר קבוע בפורום ומביע את דעתך (רלוונטי) - אתה סתם הטרחת את עצמך לבוא לפה כדי להגיד שקיילי סתם זבל לעומת בריטני. אם אתה לא הולך להסביר את עצמך יותר טוב בסוגייה "למה התאכזבת מקיילי - מה היו הציפיות" אז באמת כדאי שתארוז את עצמך ותחזור לפורום ריטה (בלי לפגוע חס וחליסה בכבודה של ריטה, זמרת חביבה ביותר). לילה טוב, רן

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif אני מסרב לענות לכולכם

כי אתם כולכם תוקפים, ולא מצאתי צדיק אחד בסדום... בעצם חוץ ממך |טל|
כי אין לי חשק להיכנס איתכם לדיונים, שכול הודעה שניה פה מופיע בתוכה ליגלוג אם לא קללות... בעצם אפשר להגיד שאני מעדיף להשביח את בריטני מאשר להיכנס איתכם לדיון. אתם שמתיימרים להיכנס לדיון רציני...

tatababa

New member
נחמד להסתתר מאחורי זה

אבל בתגובה הראשונה שלי הייתי מאוד סבלני, ובאמת רציתי לדעת ממה כל כך התאכזבת. למרות זאת, אתה התעלמת באלגנטיות מהשאלות שלי, שלדעתי מאוד רלוונטיות, אתה לא יכול לבוא לכאן - להפיל פצצה ולחשוב שזה יעבור בשקט בלי הסבר. בתור חבר בפורום קיילי, ואני חושב שאתה יודע את זה, לא מזיז לי יותר מדי למה אתה אוהב את האלבום של בריטני אלא למה התאכזבת מקיילי. מכיוון שפשוט שיבחת את בריטני בלי הפסקה ועם הסברים ארוכים, וקטלת את קיילי בלי שום הסבר אז איזה מסר אתה בדיוק מעביר פה?

למעלה