../images/Emo32.gif

ארז ואני החלטנו אחרי שיחות ארוכות וויכוחים ארוכים (במסרים) שכל פעם שיירד שרשור אוף נוכל לפתוח חדש... זה אומר בערך כל 3-4 ימים תלוי כמה יירשמו בפורום... אז הנה... תרשמו שטויות או משהו מיוחד שקרה לכם או סתם משהו שקרה לכם...

אני מתחילה..

ביומיים האחרונים (יום ראשון ושני) הייתי בגיחא (טיול ליומיים ישנים בחוץ באוהלים כמו שאיתי היה) אז תכננו שביום הראשון נקים את האוהלים וביום השני ייקרעו אותנו בהליכות של שעות... אבל בגלל הגשם בשעה 1:30 אמרו לנו לקפל את האוהלים העבירו אותנו למקום סגור של קק"ל ושמנו מוזיקה והיה קרררר אבל ממש קפוא הלכתי למות
.. ואז עשו לנו כיבוי אורות ואמרו לנו שמחר אין מסלול חשבו שנלך לישון אז זהו....שלא מי שנרדם שמו עליו קמח ומשחת שיניים והיה מה זה צחוקים, שמו קמח על חברה שלי ואני גם נרדמתי אבל פספסו אותי... (למזלי) אז בבוקר אכלנו ארוחת בוקר והיה מה זה קר והם החליטו שאנחנו צריכים לסדר (אף אחד לא סידר... איך שהם התקרבו הרמנו נייר...) ואחרי זה כולם כבר מתים ללכת הבייתה והם החליטו שלא עכשיו יש משחקים ואז נלך שיחקנו בכח והלכנו הבייתה.... וזהו....

Lopezit

New member
טוב אז ככה

חזרתי עכשיו מאסיפת הורים ואממ היה פסדש עד שהמורה הגיעה להכנת שיעורים חחחחח ועד שראיתי תציון שלי בספורט!!!!!!!!! 95!!!!!!! בעעעעעעעעע אני הולכת להרביץ מחר למורה שלי!!!!!!!!

NoWords

New member
גמני מספרת על אסיפת הורים חעעעע

בכלל לא הלכתי! שלחתי את אמא שלי אל השטן לבד!
(שטן כי היא גם מורה למתמטיקה של ליאת ואף אחד לא סובל אותה!) קיצור, הציונים אחלה.. חוץ מפיזיקה חיחי 75
וכתובה לי הערה שאני צריכה לעשות יותר שיעורי בית... אמא שלי אמרה לי שהשטן
חילק לי מחמאות מקרה נדיר ביותר!!!
יאייי שנה הבאה תיכון! ליאאאאאאת את קולטת את זה?!??!?!!?!

Lopezit

New member
למה לעזאזל זה משמח אותך?!

יאקקקקקקקקקקקקקקק בגרויות בעעעעעעעעעעעעע

NoWords

New member
חחח...

דיברתי על תיכון בכלליות, אני מתה להגיע אליו כבררררר להכיר אנשים חדשיםםםםםם תודה לאל!!! לא להמשיך עם הסנובים מהשכבה שלנו!

QueIronia

New member
אני הייתי חוזר בכיף לחטיבה.

התיכון זה קריעת תחת לא נורמלית
לפחות יא. י זה נסבל, אבל יא זה סיוט... יב אמור להיות סבבה...

../images/Emo15.gifאל תבני על זה.....

כל השכבה שלי היו פחות סנוביים עכשיו הם נהיו סופר סנובים.... חבל לך על הזמן...

NoWords

New member
את לא מבינה נראה לי...

אני לא ממשיכה עם הילדים מהחטיבה לתיכון... אני אכיר ילדים חדשים לגמרי...

../images/Emo15.gif שירה ומור כנסוווווו

שירהההההה הנה הילדה המושלמתתתת שליייייי מוררררר תודי שהיא יותר מושלמת ממולי!!!!!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יותר מושלמת ממולי????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בדיחות כאלה טובות לא שמעתי כבר הרבה זמןןןןןןןןןןןן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
BTW מה עם הפורום שלנו?? חחחחחחח

תמונה אחת????

קבלי הרבהההההההההה חחח מה לעשות משעמם לי כפרה עליההההההההההההההההההההה איזה בובההההההההההההההההההההההההההה מושלמת שליייייייייייייייייייייייייי

BTW התמונה הקודמת והתמונה הזאתי

זה מהOK שאבא של שירה קנה לייייייי שירה חולה עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ותיראי איזה תמונה מושלמתתתתתתתתתתתתת בעלי והילדה היפה שלי משחקים גולףףףףףףףףףףףףףףףף מדהימיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה