אצלנו זה לא ממש ככה...

אני גרה במושב, ויש לנו מועצה אזורית ולא מקומית, אז הבחירות הן בינואר ולא מחר.
אז אין לי חופש, כי אין בחירות ולכן יהיה ביצפר כרגיל
יש לי זכות בחירה.
אני אודיע לכם למי אני אצביע עוד חודשיים.

לי יש זכות בחירה ../images/Emo13.gif

אבל אין לנו חופש... ביצפר זונות... אבל אני לא יודעת למי להצביע... כאילו איזה מפלגה... אצלנו לא מצביעים לראש מועצה, כי זה שכבר הראש מועצה, הוא כבר 12 שנה... ופשוט כבר ויתרו... אף אחד לא מנסה להתמודד מולו... מה שכן מבדר אצלנו זה ששינוי מנסים... ובערך כל השכבה שלי עובדת אצלם (מרוויחים די טוב...) אבל אף אחד לא באמת בוחר בהם...

אמממ ../images/Emo6.gif ../images/Emo107.gif

עד היום בבוקר כולנו היינו בטוחים שאין חופש (כי שלחו לנו מכתב שהלימודים כרגיל) אבל היום אחרי ההפסקה הודיעו שיש חופש!!!! ואיני כל כך שמחה!!! כי יש לי מבחן במתמטיקה יום חמישי.. אז יהיה לי זמן לחרוש.. אבל זה לא הדבר היחיד.. מחר בדיוק סבתא שלי חוזרת מדרום אפריקה אחרי שהייתי שם חודשיים!! ייאיייי ולא, אין לי זכות בחירה... עדיין.. אהה וליאתי- אין לי בעיה להחליף אותך ולהיות אדומה (כי אני רק אם אני לא קופצת אז אני צהובה ולא אדומהההה חחחחח)

IMCU2

New member
ממש טלפתיה - אם אפשר לקרוא לזה כך -

שלחת את ההודעה שלך בדיוק מתי שאני...

IMCU2

New member
סיימתי! סיימתי! סיימתי בית-ספר!

מצטער על ההתלהבות הקטנה הזאת שיצאה לי, פשוט אני שמח כל פעם מחדש כשאני נזכר בכך, אז לי - אפשר לומר שיש יום חופש... יש לי כמובן זכות בחירה... אני מצביע ליעל מגן כנראה - שהיא אחת מהנציגים המתמודדים לראשות העיר. הסיבה שאני אצביע, כנראה, בשבילה היא שפשוט היא אישה ובגלל זה אני חושב שהיא תבצע את התפקיד טוב יותר. לא שאני מזלזל בבנים, כמובן - הרי גם אני כזה... פשוט עד היום, עדיין לא הייתה אישה בתפקיד זה. לדעתי אישה - מפאת תכונותיה השונות בחלקן מלגבר - כמו רגישות והתחשבות יתרה - תהה טובה בתפקיד זה. צריך לתת הזדמנות...

Dawson girl

New member
בלע.

הביצפר שלי לא שימש כקלפי- אלא הביצפר היסודי שלידו, כך שהיה מלא בלגן באזור הביצפר וחטיבת ביניים אבל למדנו. רע ועוד רע=רע.
אין לי זכות בחירה, כנראה בעוד חצי שנה
לא מצביעה, גם אם היתה לי זכות בחירה לא הייתי מצביעה. פוליטיקאים כולם אותו דבר. הם קקי
. חוצמזה שאין לי מושג מי מביניהם יותר גרוע.

BrowN EyeD GirL

New member
הלוואי שהיה חופששש!!!

אבל לצערי הרב יש לי מחר יום רגיל לחלוטין. כיתה יא' ממממש נוראית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קודם כל אני גרה במושב אז יש בחירות במועצה,אבל אין לי שמץ מי מתמודד או משהו כזה..נראה לי שיש מועמדת אחת שהיא כבר ראש המועצה איזה 100 שנה ואף אחד לא מתמודד מולה. ולא אני לא יכולה להצביע..

../images/Emo6.gif../images/Emo66.gif

הדמוקרטיה חוגגת אצלכם.
אצלנו יש 5 מתמודדים וגם עכשיו מאחדים את הישוב שלנו עם עוד ישוב, אז ממש שמח. חוץ מזה, כל מערכת הבחירות די מגעילה.

למעלה