אנשים

אני ראיתי קצת את פורום זבנג והוא ממש קורס אין לו חיים....בבקשה עזרו לנו "להחיות" אותו

../images/Emo15.gif../images/Emo32.gif

זה שרשור אוף נכון? אם לא לא להתנפל!!!!!!!!!!!! טוף אז היום קיבלתי את התשובה השלילית שלי למשחלחת ואין לי מצב רוח לשרשור הזה!!!!!!!!!

יייייאאאאאאא שירשור אוףףףף ייאייייי

אני נכשלת במתמטיקה!!! אבל לא אכפת לייייייי חיחיחי היום סופסוף קניתי כרטיסים לפסק זמןןןןןן ייאייייייייייייייי יום שלישי אני רואה את גבסווווווווווווווו אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ואין לי מה ללבוש!!! גררררררררררררררררררר ואממממממ... יום שלישי אין ביצפררררררררררררררררררררר גם אין ביצפר וגם רואים את גבסו כפרה עליווווווווווו אמרתי לכם כמה זה הולך להיות יום מושלם??????? ייאיייייייייייייייייייי אה ושירה, אל תשכחי ת'OK שלי!! לאב יההההה זזתי לאכול ויאללה אנשותתתתתתתתתת אנשיםםםםםםםםםםםםםם להתעוררררררררררררר

Lopezit

New member
אני עצבניתתתתתתתתת ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

על המורה המחורבנת שלי למתמטיקההה גררררררררררררר כמעט התפוצצתי היוםםםם גרררררררר סיפור ארוך ומעצבן אבל קיצור צעקתי עליה ואז היא לקחה אותי בסוף השיעור לצד וצעקתי אליה עוד יותר וכמעט הרבצתי לה הכל בגלל שירההה
נכון שירה? לא נורא העמדתי אותה במקום

U GO GIRL ../images/Emo45.gif

חחחחחחחחחחח כמעט הרבצת לה???? חחחחחחח כמו שירהההההה לא בעצם שירה הפסיקה להרביץ חחחחחחחחחחחח אחרי שהיא שמעה מה ג'ניפר חושבת על בנות שמרביצות פחחחחחחחחחחחחחחחחחח TOTP הציל ת'חיים שלי חחחחחחחח

J To The Lo

New member
היום לפני 10 שנים...

חברת ארטיסטה נתנה לפאף 10 מיליון דולר היום לפני 10 שנים...פאפי יסד את באד בוי רקורדס היום לפני 10 שנים הוא החתים אומנים כמו ביגי ומרי ג'י בלייג' היום לפני 10 שנים התחיל סיפור אהבה אנשים,עשור להקמת באד בוי רקורדס ואני מרגישה כמו אמא פולנייה גאה ב10 שנים של קיומה הכניס באד בוי יותר מ3 מיליארד דולר הוא כולל בתוכו אולם הקלטות,חברת פרסום עיתון נוער על היפ הופ ועוד הרבה עשר שנים...ועוד לא ראיתם כלום תשרשרו מזל"טים בשבילי ובשביל פאף

Lopezit

New member
אם הייתה לה מורה כזאת

תאמיני לי שהיית מרביצה לה... נראה מה אני יעשה לה מחר ותשאלו אפילו את נעמה ומהיום היא כבר לא לומדת איתההההה איזה כיף להההההההה נעמהההה אני גם רוצההההההה לא נורא אני יעשה לה תמוות עכשיו (מחר) אני יספר לכם "חוויות" חחחחח

Lopezit

New member
גמני לאאאאאאאאא חחחחח

איזה יופייייייייי לקום מחר בצהריים ולהפסיד מתמטיקהההההההה

QueIronia

New member
לי יש ריצת 2000 מטר ב-

8:00
אוווווווווווווווווווווווווווווווווווף

Lopezit

New member
חחחח איזה עלובים ../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

אני במרוץ שדה... ועוד בכיתת ספורט אז אין לי ברירה והבנים שלנו רצים הרבה יותר מ2000 אז איך זה הגיוני?! ואתה עוד יותר גדול

למעלה