ZVI Z

New member
אתה צודק

אבל לא נראה לי שזה מה שיקרה. בכל מקרה,אני דירגתי שמה,הייתם צריכים לעזור לי!

קבלו- אני אומרת,כבוד!

האנשים החדשים- לידר, נציג גאה של הדור החדש, הוא אולי הבולט והמצליח בדור הזמרים האחרון של ישראל. בחירת נושאי השירה, ביחד עם יכולות ההפקה המדהימות שיצרו סאונד מדויק, נקי ומעודכן - יחד עם הפרגון הרדיופוני והלוק הנכון, הפכו אותו לאליל הרוק הבולט של המילניום החדש. (ג.ק.ע) הסוכריה: בתי קפה דבר הגולשים: "האלבום האחרון של עברי לידר הוא ללא ספק האלבום הטוב ביותר שנתקלתי בו מעולם. יש לי אותו כבר יותר משנה ואני עדיין מצליח להנות מכל שיר ושיר. המיוחד באלבום הזה הוא שכל שיר ושיר באלבום מציג משהו אחר, משהו חדש... פעם אחת זה המילים הכתובות כל-כך טוב, ובפעם אחרת זה הלחן המדהים. דיסק מדהים!"

shira g

New member
אני מהמרת, מקום ראשון, ביטלס

סתם יש לי תחושה...אל תתפסו אותי במילה!

resputin

New member
אני הייתי הולך על ה"פינק פלוייד" :)

אבל לכי תדעי עם המצביעים האלה.. עוד "מיטב שיריה של מרגלית מרגול צנעני" יכול לתפוס את המקום הראשון

resputin

New member
ממשיכים להדהים.

דיסק ראשון של בואי שהרשימה רק ראתה, במקום 44. 44? 44?! הבושה. מדרגים עילגים
.

resputin

New member
העשיריה הפותחת שהצילה את כבוד

הדירוג העלוב עד עתה: 1. Pink Floyd- The dark side of the Moon (Brain Damage) (1973) 2. Pink Floyd- The Wall (The Trial) (1979) 3. The Beatles- Abby Road (Come together) (1969) 4. Radiohead- OK computer (Paranoid Android) (1997) 5. Pink Floyd- Wish you were Here (Shine on you crazy Diamond) (1975) 6. David Bowie- The raise&fall of Ziggy startdustand the spiders from Mars (Soul love) (1972) 7. Nirvana- Nevermind (Come as you are) (1991) 8. Pearl jam- Ten (Once) (1991) 9. The Beatles- Sgt.Pepper's lonely hearts club band (A day in a life) (1967) 10. U2- Achtung Baby (Even better than the Real Thing) (1992) נכון, רשימה די צפויה.. אבל היא הצילה את כבודה של הרשימה הזו. חבל שכל הדיסקים המעולים האלו קובצו כאן והיו רק ממש כמה יציאות מפליאות בשאר הרשימה..

../images/Emo32.gif המרד מתחיל רשמית!

חה חה חה שמתי לו הודעת אוף מחוץ לשרשור האוף. עכשיו הרוסי הזה שמנהל לנו את הפורום יראה מה זה! ורק שתדע לך רס-פוט-אין יקר שאני מוחק את כל ההודעות שלך. מה איך אני מוחק אותן?! עם טיפקס!

למעלה