המלצה מוזיקלית קטנטנה
דניאל סלומון+שילה פרבר. קיבלתי כרטיס חינם(מסקנה 1:כשזה עולה בערך 65 ועוד צריך לקנות שתיה ולהשאיר טיפ,תמיד כדאי לקבל כרטיס חינם),אז למה לא?לסלומון יש שירים יפים,ועל שילה שמעתי הרבה(ושמעתי כמה שירים וממש לא אהבתי אבל עדיין הרבה התלהבו ממנה),אז הלכתי לי לסינדרום(ובחוץ כשחיכיתי לחברי,כמעט וקרתה לי פאדיחה איומה עם שילה פרבר שנמנעה ממש בפרץ של מזל)והתפלאתי שלא ביקשו ת.ז שיוכיח שאני אכן בן 18(וכך לא ניצלתי לראשונה את היותי 18..לא נורא,מסקנה 2:מי שנראה בערך 18,אפילו פחות, יוכל להיכנס,אני חושב(אל תבנו על זה)ויש כמה הופעות טובות בזמן הקרוב שם:יהלי סובול,שחר אבן צור,חמי,ירמי,ועוד ועוד,לא זוכר מי) נדלג היישר להופעה. דניאל התחיל עם כמה שירים חדשים,וכמה שירים מהדיסק האחרון והאווירה היתה די קרירה עד ש..הוא הזמין את שילה פרבר,הם שרו את דרוש חבר( שלו)(המשכתי לא לאהוב אותה..)וגירסה יותר יפה לשיר שלו-עכשיו,ואז הם התחילו לשיר שירים שלה,ויותר ויותר היא נתנה ת'טון ויותר ויותר התאהבתי במוזיקה הנהדרת שלה,אנלא יגיד יותר מידי,כי מה שאני אגיד רק יגרע,אבל היא ענקייייייית,גדולה גדולה גדולה,הזמרת הכי טובה שיש פה.זה היה החלק שהכי נהניתי בו וככה גם כולם,אני חושב.והיא שרה יחסית הרבה שירים ובחלק גדול מהזמן דניאל היה נראה כאילו הוא הנגן(+קצת שירה) ליווי שלה אבל הוא נהנה ואני התמוגגתי לי. דניאל המשיך עם עוד כמה שירים,כמה מלהיטיו,והסוף הלך והתקרב,וכך גם התחושה של-רוצה עוד,עוד עוד.אממ ודי בבסוף הוא שר את יומן מסע של אביב,כי זה שיר שהוא אוהב ורוצה שאנחנו נהנה מהשיר.ואז מתישהו הוא ירד,וחזר עם שילה ששרה שיר 1 שהיה חביב אבל לא הבנתי למה דווקא הוא היה בהדרן,ואז דניאל עם שיר אחרון ונגמר הערב הממש יפה הזה. מסקנה 3:ללכת להופעה של שילה פרבר ומהרררררררררררררררררר יצא קצת מבולבל ומוזר לדעתי,אבל העיקר כוונתי הטובה.