נאמ זה לא../images/Emo4.gif

אני הכרתי מישהו עם שער כמו רייכל אבל אמיתי הוא האריך בערך 4 שנים

לירן מם

New member
אבל זה באסה...העיקר הוא היה מתפאר

מזה שהוא שנים גידל את השיער ובלה בלה בלה..ומה מסתבר בסוף?? זה מודבק!

זה לא מודבק

זה פשוט תוספת שיער סינטטית.. מוסיפים לשיער עוד שיער ופשוט עושים מזה ראסטות

אריהOfir

New member
נושי תתחדשי גם את

על התיספורת... אגב אני הסתפרתי כמעט לבד... לא יהיו תמונות בקרוב כי המצלמה הדיגיטלית של אח שלי כרגע באיטליה
.

ראסטות זה לא סתם!

ראסטות זה מסמל משהו!!! מישהו יודע מה? (את זה הגננת אופיר אמורה להגיד אבל..לא נורא)

beenINSANE

New member
בובתי-

נראה לי שאנחנו בשלב שדברים כבר לא תמיד מתקיימים רק במשמעות המקורית שלהם... או במשמעות שמישהו החליט שזה. למשל, אני הולכת עם טבעת על האגודל והמנהלת בבית ספר שלי הייתה אומרת שזה קטע של לסביות, ואנחנו יודעים שזה בולשיט נכון? כלומר, נראה לי שהיום אנשים עושים את מה שמוצא חן בעיניהם בלי קשר למה זה מסמל או אמור לסמל או שמישהו החליט פעם שזה מסמל משהו... תהיי קצת האנשים החדשים נועה...

דווקא האנשים החדשים זה כאלה

שכן אכפת להם,שכן חושבים,שכן עושים מעשים דווקא בגלל המשמעות שלהם לא?

Ez sLeeP

New member
לא..

האנשים החדשים זה האנשים שמקבלים חידושים בצורה יותר רגועה, כמעט אדישה. לא נוטים להתרגש, להרים גבה על משהו שהוא קצת שונה. יותר מקבלים.

beenINSANE

New member
איזה יופי

שתמיד כשאני לא יודעת איך להסביר משהו אני יכולה לסמוך על נדב שימצא את המילים. תודה לך יקירי. התלבטתי שעות איך להגדיר את המושג.

אם כבר פרשנות מעשית

אז בתי קפה הוא לא ביקורת על תרבות האינטרנט? אף אחד לא חשב פעם שעברי לא סתם כתב את השיר הזה אלא הוא באמת חושב ככה? ואם ככה, אז הוא לא רוצה לשים את הזהות שלו בתוך מחשב ולכן הוא דוחה אותנו בתירוצים שונים?

חח גם אני חשבתי אבל הדעתי למסקנה

ש...הוא מדבר על אנשים (כמוני ועוד המון מפה) שאין להם חיים אחרים חוץ מהמחשב,שהם מישהו אחר במחשב, שהם זהות אחרת,ואפילו שם אחר. ולא נראה לי שיש לו בעיה להיכנס למחשב ולדבר איתנו פה. זה פסך הכל אתר מעריצים, אבל כל השטויות שאמרו עליו שהוא הכי קרוב למעריצים שלו,הכי אוהב אותם-זה בעיני בולשיט.

beenINSANE

New member
גרררר כתבתי הודעה

והיא נעלמה לבלי שוב!!! בכל אופן, נועהל'ה- יש דבר כזה אנשים שאין להם חיים והם כל היום במחשב?? לאאאאאאאאאא! טוב מודה באשמה אבל עכשיו יהיה לכם קצת שקט ממני עד מוצ"ש.

beenINSANE

New member
נועההה

מה את מתעצבנת? את באמת חושבת שזאת הסיבה שלא הייתי פה? ככה את חושבת עלי??
סתם נו אני לא פה אף פעם בשבת, קצת קשה להדליק מחשב כשאת גרה בבית דתי...

resputin

New member
סתם אולי כי טחנו אותו בכל מדיה

תקשורתית קיימת.. לא יודע, יש לי קצת הסתייגויות בקשר לרשימה החלקית הזו, אני אחכה להמשכה- אבל חלק מהתגובות שם הן די נכונות. בכלל אני לא יודע אם אפשר להשוות אומנים כמו "החלונות הגבוהים", עברי לידר וכו' ללהקות מזוהות ומוצלחות ברמות עולמיות כמו "רדיוהד", "קינג קרימסון" או "פינק פלויד". מעניין אותי איך נמדדה החלוקה, ואיך בדיוק נוצקה הרשימה הנ"ל.. אבל מילא, נחכה לראות את שאר הרשימה. ואבוי להם אם מקום ראשון ילך לאיזה "טאטו" או "בריטני ספירס". -מבלי להעליב את חובבי המוזיקה הזו, כמובן, פשוט.. באמת, איזו מציאות עצובה זה ישקף אם זה יהיה מקום ראשון?

למעלה