this is me then

New member
../images/Emo32.gif

חחח אל תשאלו מה קרה לי... אני כזה פתאום רואה בפורום בעיות בגיל ההתבגרות.. שמשהו רשם הודעות בכינוי שלי... אז כבר נלחצי חשבתי משהו יודד את הססמא של הניק שלי... אז כבר באתי להגיד להנהלה וזה... ופתאום אני מגלה שזאת אחותי הדפוקה שרשמה בשמי.. וואי אני הולך לרצוח אותה!!!!

QueIronia

New member
אחרי שהיא שיגעה אותי באייסי איך

עושים ניקניים חדש, ואמרה שהיא תשאל אותך אח"כ, היא כותבת בשם שלך

this is me then

New member
חחחחח

דפוקה... כי לא הרשיתי לה לפתוח חדש כי לא היה לי כוח כל שנייה לשנות ממנה אליי... אז הדפוקה הזאת הולכת ורושמת... ססס כמובן שהרגתי אותה אחר כך...

this is me then

New member
חחחחח

דפוקה... כי לא הרשיתי לה לפתוח חדש כי לא היה לי כוח כל שנייה לשנות ממנה אליי... אז הדפוקה הזאת הולכת ורושמת... ססס כמובן שהרגתי אותה אחר כך...

XXX Lover

New member
??????

איזה חרא... עד שאני מוצא זמן להכנס לפורום... ואני חייב לראות את ההודעה הילדותית הזאת (של אחותך). בת כמה היא 6? (...הכרתי ילד ויתאבתי...והילד שהציע לי חברות...אוהבת את ילד שהכרתי...) אני מבין אותך אחי... גם אצלי יש אחות אבל היא יותר גדולה ממני (בשנתיים) ויותר מעצבנת...

XXX Lover

New member
??????

איזה חרא... עד שאני מוצא זמן להכנס לפורום... ואני חייב לראות את ההודעה הילדותית הזאת (של אחותך). בת כמה היא 6? (...הכרתי ילד ויתאבתי...והילד שהציע לי חברות...אוהבת את ילד שהכרתי...) אני מבין אותך אחי... גם אצלי יש אחות אבל היא יותר גדולה ממני (בשנתיים) ויותר מעצבנת...

this is me then

New member
חחחחח כן....

יאללה בוא נפתח פורום "לנפגעי אחיות" חחחחח ומה שמרגיז שהיא לא כזאת קטנה היא בת 12!!!!

XXX Lover

New member
פיפ...פיפ...פיייייייייפ-מבזק חדשות-

בימיינו כל האחיות (ברוב המקרים אבל כנראה שאצליינו המקרה(האחיות) ממש קשה) ככה... למישהו יש אחות נורמלית??????????????(רוצה להתחלף?????)

this is me then

New member
חחחחח

יאללה בוא נשאל בפורום בעיות בגי ההתבגרות "יש לנו החיות מפגרות מהוד,מה להשות?(בכוונה עם שגיאות כתיב)

QueIronia

New member
לי יש אחות נורמאלית, אפילו 2,

אבל הן לא להשאלה (והן גם גדולות ממני...)

גרררררררררררררר

אין רע באחיות גדולות רק בקטנות זה בעיה אצלי אחת לא מועילה לא מזיקה והשנייה לא מועילה רק מזיקה ואח קטן שגם מזיק גם מועיל (אני הבכורה למי שלא קלט)

J To The Lo

New member
די לבכות...

תחשבו שבלעדיהם...למי הייתם מרביצים? -שולחת מסר לכוווווולם בהוראתו המפורשת של ארז-

Lopezit

New member
פחחחחחחחחח מסכניםם

כמה טוב שיש אחים גדולים ואני הכי קטנה

קבלו תמונות מוזרות ....(של בן)

יש כאן למישהו דודה פולנייה שתגיד לי מה התמונות האלה אמורות להביע? בן משקיף

למעלה