מסר בוטה? הוא כתב את זה לחבר שלו ! חבר שלו החליט לפרסם את זה כדי שיותר אנשים יקבלו את המסר. זו דרך החיים של אנשים. אבל עם כבר מדברים על מסרים בוטים - ההודעה שלך הינה מסר בוטה לחזרה בשאלה (כמו רוב ההודעות שלך). אה כן... ובירכותי, בהודעה האחרונה עזרתה לי להחליט שאני לא רוצה להרחיב שום מיקצוע מדעי.- אם חשיבה מדעית פירושה חשיבה דיקטית כמו שלך. במחשבה שניה, לא קשור, האיש הוא הבעיה לא המיקצוע. עזוב. לא אכחיש שאני מועניין שתעוף מהפורום.
הפריק. ניצן, יש לי הצעה- פשוט תעשו מה שאני עושה.... כל פעם שאני בא לכתוב לו תגובה, אני אומר לעצמי בראש "קיר קיר קיר קיר קיר קיר קיר קיר קיר קיר קיר..." ואז יש שתי אפשרויות- או שאני לא מגיב, או שאני מגיב בציניות, כמו שאני חושב שמגיע.
יפה ../images/Emo13.gif עכשיו כששנינו מסכימים על זה
אני אבקש ממך לא לרדת יותר על מיסיונרים אחרים - אין לך הזכות. אם כבר אתה מפיץ את המסר שלך, תעשה את זה מתוך רצון לשינוי חיובי. ולכן עליך ליגרום לאנשים ליראות את נכונות האמונה שלך ולא את "אי-נכונות" האמונות האחרות
. אדוני אתה מבוגר ממני, אני מניח שאוכל להגיע אל המוסר שלך. אתה עוסק באידיאולוגיה (יש שיאמרו אפילו דת) - ואידיולוגיה חייבת שיהו לה קודים מוסריים כלשהם. אם אין לה - אזי היא כישלון מההתחלה. אז בבקשה, כ מיסיונר, שקול את דבריך - אתה מייצג השקפת עולם ! אז תעשה את זה באופן אנושי. תודה.
"מושית שבע הנקודות" פרת משה רבנו\ משה סידון פרת משה רבנו בקול היתאוננה שיש לה שם נורא ארוך והיא הרי קטנה לכן היא מבקשת אם זה לא קשה פשוט מאוד ליקרוא לה - מרת פרת משה. פרת משה רבנו היצטערה נורא השם ניראה לה לא מתאים חושבים שהיא פרה לכן היא מבקשת אם זה לא קשה פשוט מאוד ליקרוא לה- החברה משה. פרת משה רבנו חשבה שזה טיפשי משה זה שם של בחורים ולא של חיפושית לכן היא מבקשת כעת מכל אחד פשוט ליקרוא לה: בואי! והיא תבוא מיד.
מנסה להחזיר אותך בתשובה בדיוק כמו שאף אחד שקרא את זה לא חזר בתשובה! הוא בא להגיד מסר קטן על החיים. כולה ילד בן 17 שכתב מכתב לחבר שלו.. למה להסתכל על דברים בצורה כל כך שלילית. מקווה שהבנתם את המסר היפה והעצוב של המכתב- כי אחרי הכל זה מה שחשוב- ותסתכלו על דברים אולי קצת אחרת. תפנימו בשקט.