כולם חייבים להכנס ולקרוא../images/Emo70.gif

זה אמנם לא ברוח הפורום- אבל זה מכתב שחובה לקרוא! כל אחד ואחת מכם.. http://www.kipa.co.il/magazine/show.asp?id=2328 תקראו- רצוי שיהיה ממחטות לידכם למקרה שתבכו.. אל תתעצלו. ותעבירו הלאה!

קרנוש21

New member
עוףףףףף (על האש?) קיבלתי מתנה תוכי

מה אתם אומרים איך לקרוא לו??? חשבתי בינתיים על ששון ועל קוקו אבל עדיין לא החלטתי יש הצעות???

שנה טובה מתפוז אנשים../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

צוות תפוז אנשים מאחל לכל הגולשים שנה טובה ומאושרת. הכנו עבורכם עמוד תכנים לחגים, הכולל מאמרים, אירועים ופסטיבלים בחופשות. המשך גלישה נעימה!

קרנוש21

New member
חברים מתוקים שנה טובהההההההה

וחג שמח!!!!!!! מתכון לשנה החדשה- גנבתי מפורום אחר - אז מה? תהרגו אותי!!!! לוקחים את שניים עשר חודשי השנה ומנקים אותם היטב מרגשות של: קנאה, שנאה ,עוגמת נפש, קמצנות, עקשנות ואנוכיות. פורסים כל חודש ל - 3 חלקים שווים, כאשר יש להקפיד שכל יום יוקדש כשליש לעבודה והיתר לשמחה והומור. מוסיפים שלוש כפות מלאות של אופטימיות, מנה גדושה של אמונה, כפית של סבלנות ,כמה גרגרי סובלנות ולבסוף קמצוץ דרך ארץ לכל ובעיקר לזולת. על כל התערובת הזו, יוצקים הרבה הרבה .... אהבה עתה, כשהמאכל מוכן, מקשטים אותו בעלעלי פרח רצון טוב ותשומת לב. מגישים אותו מידי יום ביומו בצירוף מילה חמה וחיוך לבבי המלטף את הנפש. בתיאבון ! ד.א מה יהיה עם הפרסומת של קסטרו כל בוקר ??? חיחייחיחיחי איזה חתיך הדודקה הזה

הלו"ז היומי ../images/Emo59.gif של ../images/Emo43.gif

"המופע המרכזי" שלנו הערב יתקיים בשעה 19:00 בפורום רוק ישראלי: להקת רוקפור, שהגיעה לביקור מולדת לאחר הצלחה היסטרית באמריקה, תענה לשאלות הגולשים בתפוז Live בהנחיית ערן פרבשטיין.
אמיר גוטפרוינד, מחבר רב המכר "שואה שלנו" וזוכה פרס ספיר לספרות יתארח בפורום ספרים בשעה 19:30 ויענה לשאלותיכם. רצוי לשרשר שאלות כבר עכשיו.
פורום גאווה מסכם שנת פעילות האגודה עם דובר האגודה – יגאל רענן, שגם אחראי בין היתר על ליין המסיבות ההורס- Pop Ring ו- Big Boys. הערב ב-20:00, בהנחיית מנהל פורום גאווה.
העניינים מתחממים בפורום הרצליה לקראת הבחירות לראשות העיר. היום ב-16:00 ד"ר אריה חן, מועמד נוסף לראשות העיר, עונה על שאלותיכם ומנסה לפתור את בעיות התושבים בעיר. שווה להכנס.
תחרות הסיפורים של פורום תרמילאים בעיצומה. מחלקים פרסים לסיפור הטוב ביותר שקרה לכם בדרכים... אז קדימה, שלפו את הסיפורים מהזכרון והנציחו אותם למסך...
עדיין לא הצבעתם לקופסא??? לא יכול להיות! בואו להצביע ולהשפיע למצעד הכי מדורג בישראל!!! והשבוע זוכים בסינגל המדהים של ריצ'ארד אקס וקליס... שיר שלא יצא לכם מהראש...

שתי הצעות: Maestro ו- Oracle

Maestro, על שום מה? ילד נדנד לאביו שהוא רוצה תוכי. לבסוף נשבר האב וסר לחנות חיות מחמד ובקש לראות תוכים. המוכר הראה לו תוכי ב- $1000. שואל האב "ומה הוא יודע לעשות?". עונה המוכר "הוא יודע לשרוק על פה את הפתיחה למשיח של הנדל, כולה". מצביע האב על תוכי אחר ושואל "בכמה זה?". עונה המוכר "$5000". שואל האב "ומה יודע הוא לעשות?". עונה המוכר "הוא יודע לשרוק על פה את כל חליל הקסם של מוצרט". לפתע צדה עינו של האב תוכי שלישי לא מרשים. "בכמה זה?" הוא שואל. "$25000" עונה המוכר. "מה?" שואל האב, "מה הוא יודע לעשות?". "לא יודע" עונה המוכר, "אף פעם לא ראיתי אותו עושה משהו, אולם, משום מה, כל התוכים קוראים לו מאסטרו, ולא עושים דבר בלי אות ממנו" Oracle להצעה זו אין לי בדיחה. מה לעשות, אולם זה עשוי להיות ברוח הפורום: Oracle היתה לשכה במקדש אפולו בדלפי שבה ניתן היה לשאול את האל לעתידות ולבקש עצה טובה לפני מהלכים חשובים, באמצעות כוהנות שנקראו פיתיה (ביחיד).

Flame

New member
חיחי...

תוכי, בעל חיים מדהים
.. יש לי בעצמי תוכי ממין נקבה, קוראים לה קריסטל
.. היא מסוג קוקוטייל והיא לבקנית
היא כל כך מתוקההההההה... אני כל כך אוהבת אותה!! היא תמיד משחקת לי בשיער..ונותנת נשיקות
... לפי דעתי תקראי לתוכי שלך.. שלומיצי.. חח.. סתם המממ...שיט! ברח לי.. היה לי שם כל כך מושלם... תסתפקי ב-Pumpkin ?
כלומר-פאמקין... אני רציתי לקרוא לתוכית שלי ככה.. אבל החלטתי שקריסטל יותר יפה...
מאיזה סוג התוכי??

../images/Emo75.gifלדעתי,בשביל תוכי..

כל שם לטיני יתאים לו: מריאנו,אלסנדרו,כריסטיאן..או כמו שהציעו פה: מאסטרו זה הכי טוב,לדעתי.

קרנוש21

New member
הוא אצילי ויפייפה גם אם שמו בישראל

יהיה מלכה חיחייחיחיחחי יום טוב לכולם ותודה על העזרה

קרנוש21

New member
הסוג של התוכי שלי הוא קוקטייל

ונראה לי שמו בישראל יהיה לורד ששון!!! קרן ג'ונייר קטן חיחיחיחיחיחיחיחיחיח

שמוצה

New member
תקראי לו..../images/Emo9.gif ../images/Emo29.gif

ציפי. או שבי. או בץ. או פינגי. (
פרפר נחמד רולז!!
)

שמוצה

New member
את מזה לא באופנה!../images/Emo29.gif

זה כמו שקוראים לכלב מיצי...נו באמת...איך לא ידעת?!

למעלה